Звездни компромати- 363 част

• 94 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ами той дизайнерът на роклята на Даяна има сватбен салон и продава чужди творения в него. Само дето още лежи на съмнителните лаври от сътворяването на тоя спихнал парашут, в който я е облякъл за сватбата и. От къде са го изкопали тогава? Ама явно е много "талантлив", щом това е най-великото му творение.

# 616
От сайта с роклите най ми допадна тази на Шарлен, която е подобна на тази на Меган. Обаче пада доста по-добре, не е като гипсова отливка. Сега видях, че е на Армани.
Скрит текст:
И на мен много ми хареса  Simple Smile

# 617
Мелания е ужасна, моята фаворитка е Меган, много обичам изчистени дрехи в последно време.

# 618
  • Германия
От всичките показани сватбени рокли, на Даяна ми е най-противна. На селска даскалица са я докарали съвсем с показаната рокля. Ни вкус, ни стил! Много зле!

Извинявай сега, но тази рокля е от 1981! Тогава такава е била модата. И на мен не ми харесва роклята, но хиляди жени са се женили в подобни творения през 80-те, защото са искали да й подражават. Малко по-кротко с определенията ✌🏼

# 619
От всичките показани сватбени рокли, на Даяна ми е най-противна. На селска даскалица са я докарали съвсем с показаната рокля. Ни вкус, ни стил! Много зле!

Извинявай сега, но тази рокля е от 1981! Тогава такава е била модата. И на мен не ми харесва роклята, но хиляди жени са се женили в подобни творения през 80-те, защото са искали да й подражават. Малко по-кротко с определенията ✌🏼

Че те и роклите и прическите от 90те ни се струват смешни, нормално - модата сега е друга Wink

След 40 год. Пък ще  се смеят на сегашните и така.

# 620
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, да!Всички ще сме смешни след време. Peace
Но, тя помоли за по-мек тон с определенията.

# 621
Блек Чайна пак е бременна, бащата е 18-годишен 😦
Скрит текст:

Кристина Агилера повече нямало да бъде жури в Гласът, защото ù изсмуквало енергията и изисквали от нея неща, които не били упоменати в договора-често се бъркали какво да говори и с какво да е облечена
Скрит текст:

Тараджи Хенсън с годеника
Скрит текст:

# 622
Грейс и Шарлийн от Монако са ми фаворитки от класацията със сватбените тоалети.
Даяна, просто не искам да я коментирам, това творение, модата не може да го оправдае

# 623
# 624
Модата на 80-те е била ужасна:

Скрит текст:

# 625
  • ВАРНА
 Мелания сякаш е ползвала Мечо Омуртаг.

# 626
На мен Грейс Кели ми прилича на кегла в тази рокля. Какво се превъзнасят по нея, не разбирам. Долната част прилича на чаршаф от колосано хасе.
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fcd … mp;w=800&q=85

# 627
Мелания винаги е имала ужасен вкус за дрехи. Тя вероятно и сега има.
Просто е попаднала на уникален екип стилисти.

# 628

А всъщност е Диор. И на мен не ми харесва роклята, но си е точно стил 2005.

# 629
А всъщност е Диор. И на мен не ми харесва роклята, но си е точно стил 2005.
Диор, ама Галиано. Това обяснява нещата.

Общи условия

Активация на акаунт