Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Благодаря! Ще го загледам и ще сравнявам с брошурата тогава. Персил ми харесва, но не го виждам на хубава цена никъде.
В Метро беше на промоция днес, дори си взех един за бяло и един за цветно на цена 6,79 лв.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 08:30 от Pagocт

# 196
  • София
Гес, каква е разликата между Вениш (течен) за бяло и Вениш (течен) за цветно?
Оптичният избелител във варианта „за бяло“.

Пробвах го днес, мирише приятно, пере, но не е кой знае какво.
А ти какво повече искаш от това да мирише приятно и да пере? Laughing
Бях по-скиптично настроена. Grinning И все пак има и по-добри, за бяло. Излакомях и май ще си взема малка разфасофка, за цветно, да го проверя.
Направи ми впечатление, че беше по-гъст т.е в магазините ми се вижда воднист.

# 197
Здравейте!
Реших да си изпера двата халата за баня заедно. На около 2 години са и мислех, че цветовете няма да пуснат. На ММ е син, моя е прасковен. Цветът на моя е леееко завалян. Сякаш от другия се е оцветил леко, не е така ярък. Ако го изпера с прах за бяло няколко пъти отделно дали ще се възстанови?

Аз съм оправяла забоядисано пране с прах за бяло, цветоулавяща кърпичка и дълга програма на пране.

# 198
:И все пак има и по-добри, за бяло.

Да, има - прахообразен за бяло.

# 199
Момичета, с риск да прозвуча като някоя откачалка, но днес е Свети Дух и не се пере. Аз от незнание пуснах една пералня с едни нови дънки и Господ ме наказа...

# 200
А дали не е случайност това, което мислиш за божие наказание?
Скрит текст:
Въпреки че „Случайността не е нищо друго освен името на Закона, който не е познат“

# 201
  • Ловеч
Няма да пускам хавлията да я оправям днес, тогава 😊

# 202
Не знам дали сте кометирали вече - тази седмица в Кауфланд Омо за 40 пранета (течен или прах) за 11 лв и стотинки.

# 203
Аз също мисля, да купя Омо от Кауфланд, но ако е в стара опаковка и до изтичащия срок за годност има доста време, би трябвало да няма проблем. Или в новата опаковка е с по-добра формула?

# 204
Аз в събота не пусках пералня само и то заради това,че беше Черешова задушница и има за какво да го спазвам това.
За днес не знаех,че не се пуска.

# 205
Само опаковката е различна на ОМО. Съдържанието на старата и новата опаковка е еднакво.

# 206
Ще грабя значи  Mr. Green

# 207
  • София
А ходихте ли на църква, като не прахте? Защото това е идеята "да не се пере" на празника, да имат време хората да идат на църква и да почетат подобаващо празника. Иначе, то пералнята пере, не ние, ама това е друга тема... Simple Smile

# 208
Аз на гробищата ходих и то в събота.
Вчера си прах.
За днес не знаех,че не можело  Thinking

# 209
  • Ловеч
И аз не спазвам тия суеверия. Смятам, че пералнята пере и не се задълбочавам толкова. 😊

Общи условия

Активация на акаунт