Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 192
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Just user, благодаря!

# 436
Здравейте, дами!

Имам един въпрос, относно качеството на прах "Ariel Color" чешко производство. Взех преди време кутия за 40 пранета, произведен през април тази година, съхранява се на тъмно и сравнително сухо място в шкаф, но ароматът му след изсъхване на дрехите ми бие малко на тия от едно време. Не знам как и аз да се изразя, нещо като домашен сапун и се чудя това от старата формула на препарата ли е, или просто чешките са с ниско качество?
Тук чета, че праховете се справяли по-добре със упоритите петна, но не виждам никаква разлика с течния "Ariel Color" от който все още имам малко наличен. Той мирише по-различно, по-приятно и е произведен в Франция.
От начало помислих че може от нагряването в сушилнята да се получава този не особено приятен аромат, пробвах да изсуша за теста на слънце част от дрехите, но крайния аромат си е същия. Обичайно като взимам прах "Ariel", взимам версията с "Lenor", при него аромата е по-приятен.

# 437
С Ленора е за бяло.
Иначе да...ароматът на Колор е тежък.
Аз взех от Лидл ариел прах колор за 30 пранета на 9.69 лв.

# 438
В Чехия е най-модерният завод на P&G в Европа.

# 439
С Ленора е за бяло.
Иначе да...ароматът на Колор е тежък.
Аз взех от Лидл ариел прах колор за 30 пранета на 9.69 лв.

Странно, на кутията не съм забелязал да пише, че "Ariel Touch of Lenor" е за бяло.

# 440
  • На изток от Ада
Ами където пише колор е за цветно , няма ли го е за бяло

# 441
Хм....лидълския Ариел май е от Италия...Thinking

# 442
Добър ли е лидълския Ариел? Да не е някоя орязана версия?

# 443
Не би трябвало. Уж официален внос.
Обаче ни виждам дата на производство...ни страна производител. Въртях, въртях....и не видя. Б@си...

# 444
Не би трябвало. Уж официален внос.
Обаче ни виждам дата на производство...ни страна производител. Въртях, въртях....и не видя. Б@си...

При кутията за 40 пранета е с много неясни символи от най-долната дясна страна. Ето тук:

# 445
Жив и здрав да си. Видях го....абу турете му един черен печат! Сякаш нарочно, за да не го вижда потребителя....Imp
Стар прах съм взела....от август 2017г. Тю да му се не види....

# 446
Да, и аз на това се зачудих и възмутих. Толкова неясно е отпечатано и проблемът не е в камерата, защото и с просто око едвам се разчита, а съм човек с нормално зрение. Изобщо не виждам по-възрастен потребител, с дори и леко нарушено зрение, как ще се взира да го разчита това.

Иначе на теория Август 2017 не е стар, (съдейки по написаното на кутията) праха е годен до 24 месеца след датата на производство.

# 447
В срок е...да.
Но ми се искаше тазгодишен.

# 448
  • Пловдив
И аз днес си купих Ариела,погледнах го още в Лидл че датата на производство е 31.08.2017, но прецених че ще му видя сметката до оставащата една година от срока му.Явно навсякъде е бил с един и същи срок.

# 449
От спрей против петна съм много доволна от Sano Oxygen и препаратът на ДМ с активен кислород. Мисля, че си приличат по състава. Гес, може да даде повече информация относно това 😊
И аз останах доволна,изчисти ми едно упорито петно от което след второто изпиране нищо не се вижда. Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт