Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 255
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
От четвъртък Омо ще е намалено и във Фантастико, 40 пранета за 11.89 лв.

# 241
  • София
И аз се бях насочила към прах, но като отидох да сменям нямаше. Имаше само за бяло, затова взех гела за цветно. А прах за бяло не ми трябва толкова голямо количество, защото реално бели дрехи нямам, освен спалното бельо, но и то не е чисто бяло.

Най-много да отида да го върна и да си взема добре изпитания Персил  Simple Smile
Специално прах Омо за бяло става и за светли дрехи с устойчиви цветове. Аз прах месеци наред с него едни жълти чаршафи на 60 градуса, не са мръднали като цвят.

# 242
Здравейте! Виждам, че по- напред в темата сте коментирали праха Изи. Лично аз съм на него вече близо година. Доволна съм много. Купувам разфасовки за 50 пранета. Хубавото е, че освен в картонена кутия прахът е и в найлонов плик. Така си го затварям с щипка. Хареса ми, защото след никой друг прах, дори ариел, миризмата на масла и бензин от работните дрехи на ММ не се усеща почти. За тях съм ползвала какво ли не, дори съм слагала двойна доза омекотител. Нашите дрехи също пере добре, особено ми харесва за бялото.А за омекотител - само семана. Да вметна също, че и препарата им за котлен камък е добър.

# 243

Някой има ли представа, за конкретни цени на въпросната промоция в "Фантастико"? Примерно течен "Персил" 20 пранета? Преди малко им разгледах брошурата, но конкретни цени не видях и се колебая дали да не взема от Т-маркет, защото там има намалени капсули "Ариел" 42 пранета 16,99лв.

# 244
Гес, видях в бг магазините при нас тези Персили и Ариел в скрития текст. За съжаление оня ден докато ви разпитвах за дозировката на тукашния американски Персил, установих че този на прах е спрян окончателно в магазините. Намерих в ебей, но 30$ не ми се дават при положение, че го намирах за 9-10$ преди няколко месеца.  Дидка права излезе, че го е видяла за 30$. Та на бг магазините видях тези които съм снимала и искам да знам дали като свърша наличния ми в момента си струва да си взема някой от тези. Нали все казвате че има разлика между Персилите в различните страни, да не взема нещо по-калпаво от местните марки. Май на немски пише по кутиите на тези. Не мога да определя. Омо нямат внесен обаче. Бих си взела него, но за сега не е внесен.

Скрит текст:

# 245
  • София
Праховете на последните 3 снимки са немски. Има професионален персил Немско производство и Полско или Сръбско също, за немски, лично бих си взела, иначе ми е загуба на пари / предвид прането в нашето домакинство/.
Макар и течен, за мен този, е най-добрият.

# 246
  • Велико Търново
Аз съм на вълна "капсули" напоследък - ползвам на Ариел, харесвам дискретния аромат, който оставят, изпират добре/предвид, че нямам силно замърсени дрехи/, единствено понякога намирам подобна на слуз консистенция, предполагам неразтворена част от капсулата. Пера обикновено на 40 или 60 градуса, на опаковката пише, че се разтварят и при ниски температури  newsm78
Има ли доволни от  Персил капсулите за цветно?

# 247
Аз ползвам на персил капсулите за цветно пране, бяха на промоция и реших да ги пробвам. Много силен аромат имат, въпреки че ги простирам на слънце. От към изпиране се справят добре/ предвид че нямам силно замърсени дрехи

# 248
А тези,които са дуо ли ползвате (Персил) ?
И мен ми харесва аромата от капсулите на Ариел ,но рядко взимам по 1 бройка продават по суперите.

# 249
Точно същите, Persil Color Duo-Caps, бях ги взимала за 14,50лв. 45 или 50 БР.

# 250
Точно същите, Persil Color Duo-Caps, бях ги взимала за 14,50лв. 45 или 50 БР.
Благодаря, и аз търся нещо със силен аромат след пране и простиране на слънце.

# 251
  • Пловдив
Аз никак не харесвам капсулите на Ариел. Пера с тях от няколко години, но докато не открих тази тема, изобщо не съм се интересувала от перилни препарати. Сега съм се захванала да пробвам различни и като че ли на Персил праха най-много ми допада. Купих и Омо за цветно от Кауфланд, ще видим, дали ще ми хареса.

Вчера в едно магазинче видях и купих Тема за бяло, малка опаковка. Някакви мнения? Направи ми впечатление изключително нежния аромат.

Откъде мога да си купя мерителна чашка? В магазините за 1лв дали се продава?

И последен въпрос - мнения за омекотител Семана и кой дава най-силен аромат след изпиране?

# 252
Може и да има по левчетата.
В кутията с прах Ариел има  Peace

# 253
 На мен дуо капсулите на Персил почти винаги ми оставаха неразтворени, ужасни бяха, при мен нямаше аромат изобщо след изпиране по дрехите.
 Сега съм с капсулите на Ариел с лавандула, дрехите се изпират много по-добре и остава много слабо доловим аромат след изсъхване.

# 254
Аз нямам проблем с разтворимостта, само един единствен случай когато сложих между дрехите а не преди/под тях и бях пуснала повечко дрехи

Общи условия

Активация на акаунт