Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 187
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Момичета да ми помогнете някои беше писал за едни таблетки на Ариел ,но не мога да намеря поста не помня доволни ли бяхте от тях Благодаря ви предварително

# 451
  • София
Не знам за мен ли се отнася, това с таблетките. Аз писах преди около 2м. за таблетки за бяло. Много съм доволна.

# 452
Персил в Кауфланд 60 пранета за 14.29 лв. От понеделник 18.06. ☺

# 453
Какво се отплеснаха с тия огромни опаковки напоследък?
Синът ми почна работа в Кауфланд и утре е вечерна смяна. Сигурно ще му се падне честта да го зарежда този Персил.
Между другото, ми каза, че са зареждали някакви нови двуфазни капсули K-Classic, но за подробности не питах, а и едва ли знае.

# 454
  • Бургас
Guess Who, имам въпрос. Беше коментирано, че препаратът за пране на спортни дрехи не е подходящ за памучни. А как ще се отрази ползването му за сутиени?

# 455
Не знам за мен ли се отнася, това с таблетките. Аз писах преди около 2м. за таблетки за бяло. Много съм доволна.
Благодаря ти ще ги взема видях ги в един магазин за препарати и много се зачудих но не се сещах какви бяха коментирите

# 456
  • София
Благодаря ти ще ги взема видях ги в един магазин за препарати и много се зачудих но не се сещах какви бяха коментирите
Моите са такива.
http://hurt.arras.net.pl/images/watermark/wpx_14169a510a38548208 … ba8dc770fba68.jpg

# 457
Guess Who, имам въпрос. Беше коментирано, че препаратът за пране на спортни дрехи не е подходящ за памучни. А как ще се отрази ползването му за сутиени?
Може и да е коментирано, но не от мен. Няма причина препаратът за спортни да е неподходящ за памук. Памука можеш да го переш общо взето с всичко. Единствените тъкани, които са капризни откъм препарат, са вълната, коприната и функционалният текстил: вълната и коприната не търпят ензими, а функционалният текстил не търпи омекотители, които запушват порите на тъканта.
Препаратът за спортни можеш да го ползваш спокойно за всичко без вълна и коприна (съдържа ензими), но или переш 2,5 кг слабо замърсени дрехи, или увеличаваш дозата според количеството дрехи и замърсяването.

# 458
  • Бургас
Много, много благодаря за бързия и изчерпателен отговор! Flowers Hibiscus Както винаги си безкрайно полезна!

# 459
Моите са такива.
http://hurt.arras.net.pl/images/watermark/wpx_14169a510a38548208 … ba8dc770fba68.jpg
Да такива са много благодаря за помощта

# 460
Извинете ме, сигурно сте го коментирали, но кое са ензими и в кои препарати ги има? Също и функционален текстил какво е? Може ли пример?
Благодаря предварително!

Може и да е коментирано, но не от мен. Няма причина препаратът за спортни да е неподходящ за памук. Памука можеш да го переш общо взето с всичко. Единствените тъкани, които са капризни откъм препарат, са вълната, коприната и функционалният текстил: вълната и коприната не търпят ензими, а функционалният текстил не търпи омекотители, които запушват порите на тъканта.
Препаратът за спортни можеш да го ползваш спокойно за всичко без вълна и коприна (съдържа ензими), но или переш 2,5 кг слабо замърсени дрехи, или увеличаваш дозата според количеството дрехи и замърсяването.

# 461
  • Русе
Извинете ме, сигурно сте го коментирали, но кое са ензими и в кои препарати ги има? Също и функционален текстил какво е? Може ли пример?
Благодаря предварително!

Преди да зададеш въпрос номер 1 прочете ли първа страница. Там се съдържа отговора.
Функционален текстил - например дрехи за ски.

# 462
  • Karlovo
Как мога да премахна петно от черно мастило за татуси ? Пробвах с препарат за петна ,с паста за зъби и препарат за мастило от химикал .Ефект никакъв . Има ли някой ,който е махал успешно такова петно на цветна дреха ,без да се отрази на цвета или да стане на светли петна ?

# 463
Купих си експериментално Савекс капсули за цветно. Колкото и да не ми се ще да го кажа, изпраха дрехи с видими петна. Рядко ползвам капсули, но тези са добри, 15бр за 5лв. Обаче аромата не ми допада изобщо.

# 464
Хора,помагайте,
малката се е охлепала с нещо незнайно какво на 1 бяла тениска.
Купих Вениш окси нещо си за бяло,но не подейства,а хем я прах 2 пъти на 60 градуса.
Спот на Перилис,не мога да намеря нещо.
Някой идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт