Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много пъти сме се шегували тук, че всички марки прахове, чието име завършва на "х" (екс) , не стават за нищо. Като гледам, си ги изредил всичките. Simple Smile
Чудя се за този капацитет на пералнята... 4-5 кг, ако реално напълниш пералнята с толкова сухи дрехи, тя ще се претъпче и прането няма да е ефективно. Дали нямат предвид, че това е максимума, който може да се поеме, например някое тежко одеяло...  А пък перилните препарати да са разчетени за дадения вид пералня, а не за конкретното тегло дрехи...

# 556
Аз пък съм доволна от Essex, макар че и той завършва на "екс"

# 557
  • На изток от Ада
Аз пък съм доволна от Essex, макар че и той завършва на "екс"
и аз , добър е за цената си

# 558
  • София
Е, то и от другите "х"-ове има доволни. Резултатът става явен след време, след продължителна употреба. И вече е необратим.

# 559
Ползвали ли сте капсули Даш, ако го изписвам правилно? Доволни ли сте?  Двоумя се между тях и доброто, старо Омо, което също мисля да пробвам във вид на капсули.

# 560
  • Ловеч
Аз съм ползвала. Не са лоши, но не съм фен на капсулите, защото са си течен перилен препарат.
Това си е Ариел в Италия и имат доста силен аромат.

# 561
  • Pazardjik
Ползвали ли сте капсули Даш, ако го изписвам правилно? Доволни ли сте?  Двоумя се между тях и доброто, старо Омо, което също мисля да пробвам във вид на капсули.
Хубави са,аз съм доволна.

# 562
Аз съм ползвала. Не са лоши, но не съм фен на капсулите, защото са си течен перилен препарат.
Това си е Ариел в Италия и имат доста силен аромат.
Точно така,като Ариел.
Но на мен ми миришат по-леко,не толкова остро.
И едно питане-струва ли си да купя Perwoll за възстановяване на цвета на черни дрехи?
И ако не,защо не?

# 563
Има и немски Даш, който е по-нисък клас

# 564
Понеже преди няколко дни обсъждахме концентрирането на Персил гел, да кажа, че на новите партиди Персил прах дозировката също е намалена. Дозата вече е 65 г = 100 мл (преди беше 70 г = 108 мл). Намаляването е малко, но все пак от икономична гледна точка, ако не дозира правилно, за 20 пранета човек ще загуби пране и половина, така че да знаете.

# 565
Аз пак с мойте дозировки се оплитам като пиле в калчища. Като се пише по кутиите за 20 пранета, за колко голямо пране се има в предвид? За оптималното ли....Ако пералнята ми е за 5кг, 20 зареждания на по 5кг пране ли се смята...

# 566
20 пранета за 4 - 5 кг сухо пране, нормално замърсени дрехи и средна твърдост на водата. При по-голямо количество пране дозата се увеличава според указанията и естествено прахът стига за по-малко пранета.

# 567
  • В къЩи.
Аз пак с мойте дозировки се оплитам като пиле в калчища...

И аз съм така. ooooh!
Даже наскоро се допитвах до темата точно за дозировката на прах Персил,който е даден в мл... Thinking
Ми объркващо ми е това. Embarassed

# 568
Аз пак с мойте дозировки се оплитам като пиле в калчища...

И аз съм така. ooooh!
Даже наскоро се допитвах до темата точно за дозировката на прах Персил,който е даден в мл... Thinking
Ми объркващо ми е това. Embarassed

*Л-и-я* съседката ми си взе пералня за 9кг пране (оказа се, че в Щатите, вече перални за 5кг пране няма да се продават). Моята е за 5кг, но сме я купували преди 10 години. ТА, аз на моето малко пране слагам 1 с.л (ама моето малко 1,8кг). Нейнто малко обаче е 3кг. ЧУди се колко да слага. Абе пълна обърквация. В Бг поне пише някакъв грамаж по пакетите. Тук имаме 3 чертички в чашките. Ясно че за малко пране ще е първа чертичка. Но както казах моето малко е 1,8кг, нейното 3кг. Тая една чертичка и за двете ли ни важи....Аз мога да натряскам прах както ми падне, но нали внимаваме да не потрошим пералните или да не ги вмиришем.

# 569
  • София
Здравейте. В момента съм в Гърция и съм пред дилема. Омо или Скип? Като качество на изпиране, ме вълнува има ли разлика?

Общи условия

Активация на акаунт