Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Петрич
Да похваля този омекотител, но от магазин с внос от Гърция. Целия ми гараж ухае от прането.

Някой може ли да ми обясни как да сложа снимка в скрит текст?

# 601
Дозирането е спрямо кг сухо пране, а не обем.

Ако пишете от телефона, преминете към пълната версия, най отдолу на страницата. При пълната версия се вижда иконата за скрит текст.

# 602
Мами, писна ми да нося пухенките на химическо и мисля да опитам да ги изпера в пералнята. До колкото четох, трябва да сложа топки за тенис, ама колко? И на какви градуси се пере, омекотител дали се слага?  newsm78 Тя е на доста години и е захабена, затова мисля вкъщи да я изпера. За праха, Ариел ползвам и омо. Даже ММ има същата, проблем ли е да ги сложа двете пухенки?

# 603
  • София
Ако е естествен пух дали няма да се съсипе от ензимите на Ариела? Може би трябва да се изпере с препарат за вълна?! Не съм сигурна, само предполагам.... Да кажат по-разбиращите...

# 604
  • Сливен
Якета пера с течен за спортни дрехи,има на формил(Лидл) и на марката на ДМ-Дентмит мисля,че беше.Пробрема с естествения пух не е толкова прането,а после сушенето,трябва да е в сушилня с топки за да се разпуха.

# 605
И да не се пере в това влажно време, че няма изсъхване. Нека пекне хубаво, да не се вмирише от сушене в стаите...

# 606
  • Ловеч
Гледам,че от понеделник в Лидл ще има кофа с капак ,такъв тип:
Скрит текст:
- дали ще е подходяша за съхранение на прах за пране ?

Аз съм с такива от миналата година и нямам забележки.
Ако решиш да купиш само ги пробвай в магазина да се затварят плътно, че аз като избирах и първо бях попаднала на една, която не щракаше добре

# 607
Радина , благодаря ти.
Трябва ми за баща ми,че той е на нивото на двора - етажа му и там праха бързо се мокри от влагата.

# 608
И да не се пере в това влажно време, че няма изсъхване. Нека пекне хубаво, да не се вмирише от сушене в стаите...
Ще иьчакам да се оправи, но не ми е ясно, нямам сушилня, а в пералнята там ли с топките, центрофугата каква да бъде и препарата трябва да е за вълна, така ли? Simple Smile

# 609
Не знам....нямам пухенки. Simple Smile
Потърси с гугъл из старите теми....

# 610
  • София
https://chistdom.com/products/view/2509-prahove-i-gelove-za-pran … -na-cvetni-takani

Момичета, дайте съвет - кой от двата праха на Сано? Този от линка е произведен в Израел, от магазините Чист дом е. Вторият, в Билла, не знам откъде е.

# 611
Нели -и аз нямам сушилня,но зимата прах пухенки с топки.На програма за пухенки(има такава на моята Беко)Моята си беше добре(явно   написаното на етика не е точно..Confused Но тази на ММ се степа въпреки топките.Истината е,че си остана така,не можа да се върне в първоначалния си обем...
За прахта-прах ги с този за деликатни на Денкмит.Центрофугата по програмата 600

# 612
  • София
Момичета, дайте съвет - кой от двата праха на Сано? Този от линка е произведен в Израел, от магазините Чист дом е. Вторият, в Билла, не знам откъде е.

Нито един от двата. Имаше оплаквания относно дозировката, неправилно е упомената и трябва да се увеличи количеството прах, за да изпира сносно. Това оскъпява прането. Отделно качеството на изпиране не е нещо особено.
Имаше добри отзиви за омекотителите им, имат трайна миризма. Аз също ги пробвах, за мен са ужасно силни и натрапчиви. И ретро като аромати.

# 613
  • София
РРР, много благодаря! Търся си прах за цветно пране. Какъв ще ми препоръчате?

# 614
  • София
РРР, много благодаря! Търся си прах за цветно пране. Какъв ще ми препоръчате?

Персил, Ариел, Омо.
Постоянно ги има на промоция някъде.

Общи условия

Активация на акаунт