Перилни препарати и омекотители – 53

• 69 403
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Благодаря Ви!
Мен ме притеснява и фактът, че съм накупила доста цветни дрешки и спалните комплекти и те са цветни и дали няма да избелеят от праха за бяло пране?

# 706
  • Ловеч
От 6 години пера детски дрехи отделно от нашите с прахове за бяло. Прала съм с Тео бебе, Персил Сензитив, а сега със Skip. Не съм забелязала видимо избеляване на дрехите на децата, а всичките са им цветни.

# 707
Какво значи допълнително изплакване, колко пъти е добре да се плакнат дрехите? При мен някои програми са с две, други с 3. Обикновено добавям плакнене, за да станат 3, особено ако са повече дрехи. Така ок ли е?

# 708
  • Бургас
На моята пералня допълнителното изплакване е 3 то поред.Ползвам го рядко,защото винаги след края на цикъла пускам само изплакване,което е още 2 пъти.Така стават 4 изплаквания.

# 709
Мисля че праховете на Денкмит от ДМ са без аромати
Само сензитив е без аромат,другите са с аромат!

# 710
Този за бяло няма...на нищо не мирише прането. Което е плюс..поне за мен.

Аз си взех един миризлив днес 😃....от Лили...Ариел за бяло на 7 лв. Отдавна не съм прала с такъв, все за цветно съм купувала от Ариела.

# 711
Този за бяло мирише на зелена ябълка и при мен аромата се усеща след три изплаквания само с вода.

# 712
  • София
ОМО за цветно прахообразен има ли съставка против пренос на цветове?
Flowers Bouquet

# 713
  • Русе
...На колко градуса мога да пера възглавници ?
На тях не пише ли? На моите(купувани от Лидл) пише 60 градуса. Прала съм ги на 40 задължително с прах за бяло. И в сушилня съм сушила зимата. Добре са си.

# 714
  • оттам, откъдето започва България
С какъв пълнеж са ти възглавниците?

# 715
  • Ловеч
ОМО за цветно прахообразен има ли съставка против пренос на цветове?
Flowers Bouquet

Има

# 716
Взех си праха Денкмит от ДМ в зелен плик - 20 пранета за 6 и нещо. Не пише, че е за цветни, но и не видях да пише универсален или пък за бяло. Та въпросът ми е става ли да се ползва като универсален - тоест за светли и устойчиви цветове? Или ще избледнеят и само бяло трябва да пера с него?

# 717
Аз искам да попитам за лидълските. Искам да взема прах или течен, кое ще ми препоръчате?

# 718
Взех си праха Денкмит от ДМ в зелен плик - 20 пранета за 6 и нещо. Не пише, че е за цветни, но и не видях да пише универсален или пък за бяло. Та въпросът ми е става ли да се ползва като универсален - тоест за светли и устойчиви цветове? Или ще избледнеят и само бяло трябва да пера с него?

За бяло е...с кислородни избелители.

Никога на опаковка не пише прах за бяло...или почти никога. Пише само когато е за цветно. Щом не пише  color...значи е за бели дрехи.

Може да переш бельо, хавлии с него. Избелва.

# 719
  • Русе
С какъв пълнеж са ти възглавниците?
Към мен ли е въпроса или към "малката лисичка"?
Моите не ги помня точно какви са. Май бяха с някакви кухи микрофибърни влакна.

Общи условия

Активация на акаунт