За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 63

• 43 416
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Етт, ужас! Добре, че си реагирала навреме! Знам, че звучи малко така... Но аз, затова рядко излизам със слинг, че съм си спъната в краката и без това. Удобно е, да, но в количката си е по-добре и ми е по-спокойно. Трябва да гледаме кое е по-добре и по-безопасно за детето, вместо да мислим за нашето собствено удобство...

# 646
Етт, ужас!

Добре, че не е станала беля!

# 647
Етт, ужас! Добре, че си реагирала навреме! Знам, че звучи малко така... Но аз, затова рядко излизам със слинг, че съм си спъната в краката и без това. Удобно е, да, но в количката си е по-добре и ми е по-спокойно. Трябва да гледаме кое е по-добре и по-безопасно за детето, вместо да мислим за нашето собствено удобство...
И аз съм спъната и некоординирана, честно казано. А и съм заплес, все за нещо си мисля. истината е, че наистина беше въпрос на шанс, точно заради това се уплаших постфактум. истината е, че беше още по-страшно отколкото звучи, просто си беше на косъм. В раничката той беше с лице за да гледа и вратът му не е подпрян тоест главата си му се кандилка и със засилка щеше да се удари, дори и да се бях подпряла но по-ниско. На майка ми й прилоша, мъжът ми нищо не показа, но според мен и той се притесни много. И аз си мисля, че тези неща не са за мен. И каската в тези ранички и прочее, според мен е задължителна.

Етт, ужас!

Добре, че не е станала беля!

Благодаря, да наистина!

# 648
  • София
Божанчето е открила подфорум "Благотворителност".

# 649
Здравейте момичета. Аз малко да ви отдалеча от темата. Интересува ме колко грама пюре трябва да изяде бебе на 6м./ бе 4 дни/, за да си замести цяло хранене и да не търси кърма после. Мерси

# 650
По принцип в раничка се слага да гледа само ако е сложена на гърба ти. ✌ Тоест бебето пак си е с лице към теб, но гледащо към гърба ти, а не навън, точно, за да не му се кандилка главата.

Е_Т_Р, какво заместване на хранене на 6м? Flushed

# 651
😊значи моето момиче е мн лакомо и изяжда цяло пюре от 125гр. И аз я спирам(иначе и повече би изяла) И после се кърмим. Затова нз какво да я правя. Имам вече въведени няколко зеленчука (тиква, картоф, морков, пащърнак, тиквичка, батат)и сега да въведа плодове ли? Нз вече. Тимна Индия ми е 😊

# 652
  • София
Момичета, обърнахте темата на: Как ми мина деня. Майките, които помагаха страшно много вече се отказаха да пишат и нищо чудно.
Има теми за благотворителност, поне 6 теми за захранване, където информацията се намира на първа страница.
От 50+ нови отговора, има два въпроса...

# 653
Be Special, има крем за крусти на Uriage baby.

# 654
Здравейте момичета. Аз малко да ви отдалеча от темата. Интересува ме колко грама пюре трябва да изяде бебе на 6м./ бе 4 дни/, за да си замести цяло хранене и да не търси кърма после. Мерси
Моят син го ограничавах до 120-150 гр.
Иначе беше много лаком. После имаше период на неядене

# 655
Благодаря PeacockLove

# 656
Виждам някакво бяло мехурче (по-скоро точка) по долните венци на бебето, но не мога да видя добре дали е само едно, само си бута езика навън. Какво може да е?

# 657
  • София
Може да е киста на венеца. Моят син имаше такава киста на долният венец. Изчезна за около месец. Мислех че му расте зъб.

# 658
Няма да се учудя. Тя постоянно е с ръцете в устата. И на пръстчето има такова бяло мехурче.

# 659
Мяу, моят син също има такова мехурче от месец. Зъбче все още нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт