За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 63

• 43 423
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Очаквам момче а за баща има най добрия и грижовен но заплатата му е много малка и не можем да смогнем за всичко зехме най важното леглото и количката но следващата му заплата е след термина ми и останаха дребни неща но няма как да ги закупим

Аз съм с момиче, но мисля, че имам някакви неутрални дрехи. Имам и разни други неща. Дай координати, примерно офис на Еконт близо до теб, или нещо такова?

# 616
Попи,
Аз разбрах, че тя вече има количка.
Въпреки че много трудно й се четат постовете...
Божанче, използвай тирета и запетаи, беше помолена. Все пак търсиш нещо тук, а трудно се разбира какво е то✌✌✌

# 617
Верче, така е. Видях, но бях публикувала. Пропуснала съм го в поста ѝ.

# 618
  • Стара Загора
Божанче, какво бебе очакваш? От къде си?

Другото - което предполагам, че много хора си мислят, но не им се коментира. Ти като го правеше бебето, не знаеше ли, че разходите са много? Утре, като имаш нужда от памперси, шишета, лекарства, АМ и всички останали консумативи пак ли ще разчиташ на добри хора? Мислила ли си да продължиш образованието си? Бащата къде е?  Не е нужно на мен да ми отговаряш, отговори на себе си на тези въпроси.
ОФ!!! Ако иска семейни консултации, ще пише в "Семейни отношения"

Божанче, изобщо не е и нужно да имаш такива разходи, инвестирай малко в многократни пелени и кърми, така няма да купуваш нещата, които излизат най- много. Именно АМ и памперси. Кажи какви неща ти трябват и ще видя какво имам.

# 619
Аз към такива молби съм скептична, честно казано. Лично мнение, разбира се, но форумът не е за това.
Още повече, че доста често чета из фб как помогналите майки в последствие виждат изпратените от тях дрешки и играчки, пуснати в групите за продажби.

Не казвам, че и сега случаят е такъв, но аз си оставам скептична.

# 620
Божанче, съветвам те да си изтриеш личните данни. Ако някой реши да ти помогне, ще ти пише лично съобщение за координатите ти.

# 621
Ами от елементарни неща бебешки дрехи, корито,кофа или леген, шишета и памперси за новородено това мисля че са нещата който са наистина най важните

# 622
  • София
Цитат
ОФ!!! Ако иска семейни консултации, ще пише в "Семейни отношения"

Оф, то пък като мълчим постоянно и става някаква епидемия от подобни случаи. Както и да е.

Не допусках, че ще си публикува личните данни, очаквах ги на лично съобщение. Поддържам съвета да ги изтриеш.
Пиши ми на лично съобщение, какво точно ти трябва и кой куриер ходи до твоето село?

# 623
Аз към такива молби съм скептична, честно казано. Лично мнение, разбира се, но форумът не е за това.
Още повече, че доста често чета из фб как помогналите майки в последствие виждат изпратените от тях дрешки и играчки, пуснати в групите за продажби.

Не казвам, че и сега случаят е такъв, но аз си оставам скептична.

+1

Не искам да звуча грубо и не е моя работа да съдя, но цялата й история ми звучи някак фейк.. Как може в последния месец да се сещат за покупките за бебето, като знаят, че нямат много пари? Вместо всеки месец по нещо да купуват. Бременността не е 2-3 месеца, имали са време да планират всичко. И каква е тая заплата, че да могат да си купят креватче и количка - най-скъпите неща (да не говорим, че за село количка е напълно излишна..), а елементарните неща като кофа за 10 лв. и ваничка за 30-40 да не могат да си позволят...

И аз не знам какъв е случаят сега, но съм си скептична.

# 624
Стига бе, 10 лв. за кофа - за 3 лв. Купих от кварталния магазин 3л.кана за плакнене. Обикновените корита са по 20 лв., ама като няма пари и на мивката ще го мие, защото 20 лв. Й е един пакет памперси, например.
Ама то трябва и малко планиране, след като са го направили бебето ✌

# 625
Да де, ето това ме кара да съм скептична - няма 3-4-5 лв. за кофа, пък може да плати доставките до адрес. Доставките в множествено число, защото може няколко човека да ѝ изпратят неща. Хм.
Всеки си знае, няма да коментирам повече.

# 626
  • Велико Търново
Извинявам се ако съм груба, Божана, но в няколко теми във форума ти видях първия пост и наистина мисля че не е на място това което искаш. В олх има стоки в много добро качество които се подаряват/ продават за съвсем малко пари; във фейсбук ( доколкото знам) също има подобни обяви и дори тук има обяви.
Попитай и приятелки също, със сигурност има добри хора около теб, които ще ти съдействат. Несъмнено с любов се отглежда бебе, но не е достатъчна - необходими са и средства.
И ако сега нямате средства или близък човек който да ви подари една кофа и канче... Как ще я карате когато потребностите станат по-големи.

# 627
Бая сте изписали тая сутрин и май нещо съм изпуснала,но нямам време да връщам назад.
Влизам с питане.Дъщеря ми нямаше крусти до известно време.Тука от месец,два се появяват и изчезват.Не са много ,но ме дразнят.Мажех с олио преди баня и четках.Педиатърката ми каза за продукт на мустела специално за поводът?Името някой да знае,че аз го забравих?Или съвет за бързото им премахване?!Кой ми каза да не се занимавам с тях,че крустите изчезвали сами,но аз знам ,че не е добре да се задържат по главичката,макар наистина някои да се махат и сами..

# 628
Ето, но през телефона не ми дава да постна целия линк, извинявам се :
https://apteka.framar.bg/30001171/мустела-крем-против-крусти-40-мл

Иначе и Биодерма имат продукт за крусти, една фармацевтка много ми го похвали преди време.

# 629
Be_Special, почти сигурна съм, че продукта за крусти на Мустела го спряха преди две години. Аз имах останал и го дадох на приятелка, тя го търси след това и не го намери. Освен пак да са го пуснали 🤔

Общи условия

Активация на акаунт