За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 63

• 43 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Бебче от два дни плаче безутешно между храненията. Нямаме колики. В края на 1 месец сме 
 Я, помогнете и на мен, бе хора, моля ви, много. Корито си имам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
  • София
Кисти са, да, резорбират се сами. И аз обърках със зъб

# 662
На моят цялата долна челюст е бяла,но не са подути венците,зъбки са очертани само два отпред.В началото на 5 месец е,дали е нормално.Питах педиатърката преди месец на консултацията,но е леко неглиже.Не са мехурчета,а целите венци са бели.

# 663
Тава са "зародишите" на зъбките. Ние нашето го преглеждахме при специалисти.

# 664
Бебче от два дни плаче безутешно между храненията. Нямаме колики. В края на 1 месец сме 
 Я, помогнете и на мен, бе хора, моля ви, много. Корито си имам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен е гладно.

# 665
  • София
На моят цялата долна челюст е бяла,но не са подути венците,зъбки са очертани само два отпред.В началото на 5 месец е,дали е нормално.Питах педиатърката преди месец на консултацията,но е леко неглиже.Не са мехурчета,а целите венци са бели.

На моето момче бяха така 2-3м преди да избият зъбките.

# 666
Пробвай да му дадеш да яде 15-20мин преди да е дошъл часът за хранене.

# 667
Герда, освен да ги съберем да си реват заедно. Моят плаче да го друскам на ръце. 😒

# 668
Герда, най-вероятните варианти са:

- гладна е
- горещо и е

Как я обличаш?
Каква е организацията на храненията? Какъв е растежът на тегло?

# 669
Може и да са колики.

Нашето се дереше така след ядене. Установих по метода на изключване.

# 670
И моято беше такава ревлива. Така и не установих причина. Май просто си обичаше мама да си я носи. Grinning
Но, както казва Верчето, колики са най-вероятно. Хич не мисли, че в края на първи месец се е приключило с тях.

# 671
Ние имахме колики откакто се прибрахме . Бяха леки. Не съм давала нищо. Когато беше на 2м и 10 дни започнаха зверските колики - нон стоп пищене, постоянно на ръце, спеше само в мен или баща си, пищеше от болка и на сън Sad ... и така месец и половина....

# 672
Представете си, че не всички имат възможности. Права е Попи, ако човек иска да помогне го прави, а не мисли да дава акъли къде и как да живеят. Аз лично мисля, че в БГ много малко хора помагат, ок, скептични сте, няма как да сте сигурни дали ви лъже момичето или е искрена. Живота е риск и всеки, който има възможност е редно да помогне, вместо да хули кое, как и какво. Не всички имат роднини, които помагат и не всички взимат висока заплата. Като не искате, не се отзовавайте, но е грозно да се правят генерални изводи и да се критикува.
Божана, пиши ми на лично за координати, дреме ми, дали лъжеш или не и дали ще ги продадеш нещата.  Така го чувствам, така правя. Не съдя никого и ако мога ще   помогна. А всичките "критикари" утрешния ден може дя опрете за нещо в живота до някоя или някой " Божан-а".

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:58 от TsvetelinaP

# 673
Герда,
Понякога при нас помагаше повиване по Харви Карп. Провала ли си ?

Аз мисля, че отдилихме твърде много страници и разводнихме темата с Божана✌
Който иска - да й пише на ЛС, не е нужно да завързваме поредния безпредметен спор✌

# 674
Бая сте изписали тая сутрин и май нещо съм изпуснала,но нямам време да връщам назад.
Влизам с питане.Дъщеря ми нямаше крусти до известно време.Тука от месец,два се появяват и изчезват.Не са много ,но ме дразнят.Мажех с олио преди баня и четках.Педиатърката ми каза за продукт на мустела специално за поводът?Името някой да знае,че аз го забравих?Или съвет за бързото им премахване?!Кой ми каза да не се занимавам с тях,че крустите изчезвали сами,но аз знам ,че не е добре да се задържат по главичката,макар наистина някои да се махат и сами..

Аз използвах този на мустела за 2 пъти и изчезнаха маже се вечер и на сутринта се измива

Общи условия

Активация на акаунт