ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 430
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
здравейте и от мен и аз като теб lida нямам признаци да раждам, затова ще се поразходя малко да видим дали няма да му се прииска на бебо да излезе и той навън  jumpuu

да видим днес как ще са новините с бебоците  thumbsup

# 166
Честити бебчета на Novalexa, Тинтири-минтири и Kabranska! Честити Ви бебковци, много да Ви слушат и да Ви радват! Чакаме снимки и разкази на новите принцове и принцеси!  Heart Eyes
lida, ant0anet, стискам палци съвсем скоро да гушкате своите бебчета.  bouquet
Вижте, какво четах за предизвикването на раждане - не се давайте доброволно:
тук! (Благодаря на etiiordanova!)
и тук! връзката м/у адреналина и окситоцина

michel радвам се, че си добре. Вдъхваш ми сили като пишеш, че си работиш и аз само работейки успявам да не мисля за глупости.
emsy не се дразни за глупости, още малко остана! Стискам палци, този "облак от тревожни мисли" бързо да го изгониш Hug
И аз се надявах по-скоро да гушкам бебка, но освен че плацентата ми е "узряла", нямам грам разкритие и лекарката каза, че може би ще родя след термина, пък и бебка върви една дребна такава Нека се гуши дребната още малко да порасне пък после да се "излюпва"! Heart Eyes

# 167
Sajalqvam momi4eta 4e pi6a na latinica no mi otkaza kirilicata. Vijdam 4e vsi4ki sa mnogo ekzaltirani ot rajdaneto na novite beb4eta i ve4e na nqkolko vaprosa nikoi ne mi obra6ta vnimanie:) no pak da pitam-kakvo vi e mnenieto sa epiduralnata,malko sam obarkana dali da q prilagam, kakvo smqtate.Pi6ete i na li4ni ako vi e udobno:)
mersi Simple Smile

# 168
Мари-Анна, не че съм компетентна, но да кажа какво мисля и какво знам по въпроса с епидуралната. Ако анестизиолога е добър, останах с впечатлението, че много майки я благославят.
От друга стрна, моя приятелка, раждала с епидурална, наскоро ми сподели, че би предпочела без, защото е получила мигрена впоследствие. И никой не можел да каже кога организма напълно се изчиства от нея.
Успех!

# 169
Само да кажа на всички "Здравейте" и да споделя че още съм сред вас Grinning

Мари-Анна за епидуралната има много написано просто пусни търсачката и ще намериш много мнения -успех!
Днес бебетата нещо се помотават и не им се излиза newsm78И аз чакам да се похвали някой ама нъц... е има време до 12 днес а според някакво старо поверие родените в неделя бебета били много щастливи хора  baby_neutral Пожелавам много неделни бебета и много усмивки и целувки от мен  bouquet Hug

# 170
  • София
... kakvo vi e mnenieto sa epiduralnata,malko sam obarkana dali da q prilagam, kakvo smqtate.Pi6ete i na li4ni ako vi e udobno:)
mersi Simple Smile

Mari-Anna, аз бях пуснала тема за епидуралната, защото също като теб се чудех. Ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101863.msg1801683#msg1801683

# 171
  • Ямбол
Здравейте!Днес още си нямаме бебчета или новините не са стигнали до нас.

Имам един въпрос към вас.Чудя се какви памперси да купя за родилния дом.Бях се спряла на Pampers от 2-5 кг.-Newborn, но такива има само в големи опаковки.В малки опаковки/мисля, че бяха 24 бр./ има от 3-6 кг.Но понеже ми казаха, че бебка  няма да достигне 3 кг се спрях на Newborn, които и името им подсказва, че са за новородени.Някой виждал ли е такива от 2-5 с по-малко бройки, за да знам дали да продължавам с търсенето?

# 172
Имам един въпрос към вас.Чудя се какви памперси да купя за родилния дом.Бях се спряла на Pampers от 2-5 кг.-Newborn, но такива има само в големи опаковки.В малки опаковки/мисля, че бяха 24 бр./ има от 3-6 кг.Но понеже ми казаха, че бебка  няма да достигне 3 кг се спрях на Newborn, които и името им подсказва, че са за новородени.Някой виждал ли е такива от 2-5 с по-малко бройки, за да знам дали да продължавам с търсенето?

Привет, Гери. Ами то много тъжно ще прозвучи, но аз съм чувала, че хубавите, скъпи пеленки ( като Pampers) не ти ги слагали на бебенцето Sad. Скатавали ги. И за това мамите си взимали от по- евтинките за болницата, пък за вкъщи вече- ясно. Това го четох тук във форума.
Ако все пак решиш друго, провери в някой склад ( сори, че не мога с точност да ти кажа къде има; пусни тема или търсене из форума) Hug

# 173
Някой виждал ли е такива от 2-5 с по-малко бройки, за да знам дали да продължавам с търсенето?
Гери , тези които търсиш има само в големи опаковки. Евентуално можеш да си купиш на бройка от някоя аптека.Според мен за болницата си вземи по-обикновени.

# 174
  • София
lida, ant0anet, стискам палци съвсем скоро да гушкате своите бебчета. 
Вижте, какво четах за предизвикването на раждане - не се давайте доброволно:
тук!
и тук! връзката м/у адреналина и окситоцина

благодаря ти Boshi-Moshi

# 175
  • Пловдив
geri_di , ако много държиш на маркови пеленки които да са NewBorn си вземи Huggies, те са от 2 до 5 кг и са 28 бройки  Wink

# 176
  • София
Geri, аз взех памперси, каквито ти търсиш, от Билла, опаковката е 24 бр., но беше преди 2 седмици. В момента не знам дали има.

# 177
  • Ямбол
Благодаря на всички за отговорите!
Само памперсите ми остана, за да приготвя багажа за родилния дом.Ще измисля нещо!Благодаря ви още веднъж, много ми помагате  през цялата бременост.Радвам се, че и след това, живот и здраве ще продължим да си пишем в Родени 2006г!

# 178
geri_di , ако много държиш на маркови пеленки които да са NewBorn си вземи Huggies, те са от 2 до 5 кг и са 28 бройки  Wink
Аз си взех от тях и се надявам че тук при нас все още си държат на старата традиция,да искат памперсите направо от майката.Иначе хъджис са много качествени памперси  затова напоследък и цената им се повиши,май станаха по скъпи и от pampers. newsm78lлека вечер от мен.

# 179
Мари-Ан - аз също съм за упойката, но стига да ти я сложат на време Peace
При мен с първото раждане ми я сложиха по-късно, но все пак имаше резултат - не ме боля, но аз имах още 12 часа мъкиЧки Mr. Green но на една приятелка пак така закъсняха и тя след малко роди - в такъв случай, е по-добре да не ти слагат Peace

...това за памперсите много ме озадачи и натъжи  Confused наистина ли взимат памперсите в болниците Tired

Мишелка - хайде с Вили ви чакаме да ни зарадвате Wink

...при мен мога да кажа, че сигурно още ми е рано да раждам и ще съм сред последните Whistling само дето вечер така ми се подува и оттичат краката, все едно стъпват върху мечи крачета и съм с възглавнички Mr. Green ...ама то не остана.Още малко спокойствие...а после ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт