Доктор Минев болница Селена

• 1 091
  • 2
  •   1
Отговори
   Здравейте от мен. Искам да споделя мнението си за д-р Минев от болница Селена!  
   Преди дни бях на преглед за първи път при д-р Минев. Бях посрещната от неговата сестра. Тя ме попита какъв е проблемът? Аз се учудих, че тя задава въпроса, а не доктора, който е в съседния кабинет. След, като ѝ споделям за какво съм дошла, тя ме кани да се съблека и да изчакам доктора полугола на масата! След известно чакане полугола на масата идва доктора и директно започва с прегледа, без никаква комуникация, без да се запознаем! Стана ми много неприятно! След кратък преглед обличам се и сядам на дивана и отново чакам доктора, който постоянно влизаше и излизаше от кабинета! След като сестрата вижда, че започвам да се отегчавам ми обяснява, че доктора преглеждал мен и още една пациентка, понеже имал много такива, и че ”зимата била по-добре, понеже има повече дрехи за събличане” ..след като се изхихика понеже ѝ става неудобно от ядосания ми поглед! Стана ми още по-неприятно. Съжалих, че отидох там! След чакането в кабинета най-сетне дойде доктора и без обяснения ми даде рецепта, само ми каза кое хапче кога да го пия, без да обясни какво точно ми изписва и хапчетата за какво са!? Аз след това се информирах в нета какви са хапчетата и за какво се пият! Никакво отношение! Вземат те за парче месо! Толкова алчен доктор не бях срещала! По време на прегледа му бях казала, че нося други изследвания и искам да ги погледне, категорично отказа да ги гледа!!! Бях потресена, така го каза, че ми идваше да стана от масата и да си тръгна! Изследванията са важни все пак доктора трябва да запознае с пациентката и да вникне, и разбере какъв е проблемът!
   Мили дами, внимавайте при кой доктор отивате и къде си давате парите! Силно съм разочарована от доктор Минев! Бих го описала, като алчен и надут!
   Успех от мен момичета и късмет Ви желая, че последните години не виждам никаква човечност у хората, а това е пагубно за нас!

# 1
   Впечатлението ми е, че докторите станаха все по-нечовечни и арогантни. Не искат изобщо да обясняват на пациента. Като започнеш да ги питаш, започват да се държат арогантно и да обиждат пациента. Виждат в пациента като "ходеща касичка". Докторите си мислят, че са Богове!!! Но мога да заявя, че има 2-3-ма доктори от цялата съвкупност от доктори в България, които са човечни и много добри специалисти!

# 2
За подобно мое мнение изразено за Минев в една от темите за Селена, само дето не ме замеряха с камъни. Знам, че има много доволни пациентки, но и моите впечатления са същите и затова го смених. Няма нищо общо с това, което е бил едно време. Отношението му е адски дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт