Всичко за косата Тема 4

• 67 889
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
Имате ли отзиви за тези витамини?

# 601
Аз тях пия ,добри са ,но като че повече действат на ноктите  Peace

# 602
Нямат никакви странични ефекти нали? Аз бях започнала Геритамин и вместо да ми се изчисти лицето то се напълни с ужасни пъпки,по принцип нв ми излизат много а и също бях качила 2кг за две седмици,спрях да ги пия и всичко аи дойде на мястото. Смятам да ги започна единствено заради косата ужасна е след изсветляване,много отрязах,и съм решена да я направя доста късичка.

# 603
От Геритамина да,пълнее се.
От тези нямам наблюдения за лицето и за кг , по принцип и моето лице си е "кекаво".

# 604
Значи ще ги пробвам и ще дам отзиви след първата опаковка. Колко време трябва да се пие и колко време да се почива?

# 605
Аз ги пих 3 месеца и толкова почивах.

# 606
Подпукал ме е един косопад и косата ми е никаква и вече много се изнервям.
Мислех че от къната ще спре като с магическа пръчка, но не би.
Ще поръчвам някакви неща, ще взема и витамините споменати по горе.

# 607
От известно време наблюдавам една промяна в косата ми. Веднага след измиване, на следващия ден е мека. След ден-два надолу по краищата става твърда на пипане и една такава остра, а в корените ми по принцип се омазнява. От какво се "втвърдява" така, възможно ли е да е от шампоан? Сменила съм 2-3 шампоана и с всички така се получава.

# 608
Исках да допиша...на Напура шампоаните за косопад как са?

Двоумя се между тези

://www.zlatnaribka.com/napura-s-0-anagen-shampoan-za-dopalnitelno-izrastvane-na-kosata-200-ml

https://www.zlatnaribka.com/napura-s-3-energy-shampoan-protiv-ko … mazna-kosa-200-ml

Ще взема и ампулите Алфапарф. Чудя се обаче дали да не отрежа на съвсем къса черта?!

# 609
Герганче,колко къса ще ти стане на черта? Ако не много - прави я на черта! Аз съм много ЗА чертата.
Косата ми живна след като я подстригах така и от тогава не съм си и помисляла за степени. Много по-лесно се поддържа.

# 610
При мен Напура нямаха никакъв ефект, а са скъпи доста.
Освен това само те мисля се нанасят на суха коса, нямаш представа колко нещо пада при тази процедура, намразих миенето на коса. Никога повече

# 611
Да си взема тогава Алфапарф ампули и шампоан.

Мартина, сега не ми е много дълга, но едни степени я съсипаха много и няма оформяне, криви, грозни, най високата степен доста висока идваше и все още това е страшна грозотия,  ходя повече с вързана коса.

# 612
Много са хубави ампулите на Арфапарф.
Моята коса като беше на черта не цъфтеше за половин година! Но формана не ми отива толкова,колкото етажите и се отказах.

# 613
Много са хубави ампулите на Арфапарф.
Моята коса като беше на черта не цъфтеше за половин година! Но формана не ми отива толкова,колкото етажите и се отказах.

Мисче, а шампоана ползвала ли си? На всяко миене ли позлваше ампула?

# 614
Ами според мен режи на черта. На черта расте по-бързо и както каза Мис,не цъфти толкова. Моята си е склонна към цъфтене де,но на черта е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт