Всичко за косата Тема 4

• 67 893
  • 700
  •   1
Отговори
# 630
Олиа не ми хареса. Отми се за 2 седмици и ми раздразни скалпа. Доволна съм от Кастинг на Лорел, много пъти съм си боядисвала с нея. Почти всички цветове от тъмната гама съм ги пробвала. Косата става хубава,цвета също,но и тя се отмива сравнително бързо. От Палете бягам,като дявол от тамян.

# 631
Ей ми го цвета след няколко измивания. Ще извините физиономията ми, но е преди лягане, само измита, изсъхнала сама.

Сухичка е, с поразхвърчани крайща, но пък с обем.

# 632

Подходяща ли е за жени с кръгли лица?  
Косата ми е гъста и съм с кръго лице.
Искам подобна прическа, какво мислите?

Според мен е подходяща за жени с кръгло лице. Само фризьора да е читав! Много хубава прическа.

Решила съм да си потъмнявам косата, някаква идея с какво/каква боя?  Ще ми се да е някоя бюджетна марка, без амоняк. Косата не е третирана и мисля, че с каквато и боя да пробвам ще е ок. Какво мислите за гарниер олиа, палете?
ПП. Съжалявам, не успях да сложа цитата в скрит текст.

Според мен, няма да отива на кръгло или по бузесто лице. Никакъв тип къса прическа.
По скоро нещо етажирано с обем отгоре, нещо с падащи кичури покрай лицето.... newsm78

# 633
Майка ми е с подобен тип прическа.
Бузеста и то много.
Голям си ми е бонбон .
Опита се да пусне по дълга коса,но не и прилича толкова много.
Много зависи от излъчването,не само от фирмата на лицето.
Ако държиш много на къса коса,може да пробваш нещо подобно

Герганче,и аз забелязах обема.
Косата ти я виждам черна или по точно -почти черна.Много много тъмно кестеняво.Такъв цвят бях постигнала с лакме хрома в комбинация от 4 00+ 6.17.Днес ще потърся снимка и ще покажа.Харесваш ми .
Аз сега въздишам по цвета на Алисия.
Харесва ми прическата и дължината на косата .
Ето
Нямам на идея на кое ниво е коста и.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 06:53 от Анонимен

# 634

Подходяща ли е за жени с кръгли лица?  
Косата ми е гъста и съм с кръго лице.
Искам подобна прическа, какво мислите?

Според мен е подходяща за жени с кръгло лице. Само фризьора да е читав! Много хубава прическа.

Решила съм да си потъмнявам косата, някаква идея с какво/каква боя?  Ще ми се да е някоя бюджетна марка, без амоняк. Косата не е третирана и мисля, че с каквато и боя да пробвам ще е ок. Какво мислите за гарниер олиа, палете?
ПП. Съжалявам, не успях да сложа цитата в скрит текст.

Според мен, няма да отива на кръгло или по бузесто лице. Никакъв тип къса прическа.
По скоро нещо етажирано с обем отгоре, нещо с падащи кичури покрай лицето.... newsm78

И аз така мисля. На бузесто лице не отива къса коса. Майка ми дълги години беше с къса етажирана и не й отиваше, не е подходяща прическата за такава форма.После слава богу реши да пусне малко по-дълга и на етажи. Дори по-дълга коса на черта според мен не отива на бузки. Понеже съм била, говоря от личен опит(и аз имам леки бузки). Не бих се подстригала така никога,а с кръгло лице съвсем. Прическата,която е показала Чаровната е много симпанична и смятам,че е по-добър вариант. Една идея е по-дълга.
Герганче,цвета е супер и косата ти се е посъвзела,много ти е добре така.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 07:42 от Мис Каролин Бингли

# 635
Герганче, екстра си. Слагай някакво олио/кристали на краищата, ако са сухи и се радвай на хубавия ефект на билките от къната. Simple Smile

# 636
След къна (1 или 2 пъти годишно) взимам хидратиращи шампоан и балсам Brilliant brunette на John Frieda препоръчвам го много е добър.

# 637
Момичета,подстригах се преди 20дена и косата ми в момента е в ужасно състояние,цъфнали,сухи краища,на етажи е,от тях много ми цъфти,препоръчайте нещо срещу цъфтящи краища,решила съм да я подстрижа много късо,колкото и да не ми се иска,не се понасям с тия оръпани етажи

# 638
След къна (1 или 2 пъти годишно) взимам хидратиращи шампоан и балсам Brilliant brunette на John Frieda препоръчвам го много е добър.

Това ли е?

# 639
Аз съм с кръгло лице и съм била с такава прическа. И се харесвах. Сега съм с коса под раменете, но се харесвах повече с къса коса. Но за късата коса си трябва хубава кожа и лек грим. Иначе или приличам на момченце или на бебенце. А така ми се иска пак къса коса...

# 640
Намазах се с Екселенс 7.1, въобще не съм очарована май. Не ми покри 100 процента белите коси, цветът ми е почти като на Герганчето, 7-мица, представете си....Засега няма уау, ще докладвам след 3-4 измивания
Бои с номера РАЗЛЛИЧНИ от една цифра 1-8 или цифра + 0, НЕ ПОКРИВАТ БЕЛИ КОСИ, пък било те професионални скъпи или евтини! 6.1, 7.1, 8.1, 6.3, 4.3 и всякакви други НЮАНСИ за да покрият бели коси се смесват с чисти цветове като 7,8,9,4,5 или 3.00, 4, 5.0 и тн. До някъде правят изключения ДВОЙНО пигментираните бои, на вече не малко марки бои които и основните и допълните нюанси са с подсилени пигменти и в повечето случаи се справят добре с побеляването. От време на време преглеждам няколко форума на бг-мама, но рядко се намесвам с коментари. Тук реших да пиша. Дано с краткото инфо съм бил полезен, и се надявам да бъде разбрано правилно.

# 641
На мен лично си ми полезен, много даже.
Малко тия главни букви ми бодат очите, ама ти прощавам Grinning

# 642
Да, и балсама също. Има ги в Лили, ДМ, някои аптеки.

# 643
  • Ланкър, планините Овнерог
Rokky77, на мен лично ми е много полезно инфото. Благодаря! И понеже явно ги разбираш нещата, да си питам. Има ли "чалъм" да се боядисам и да ме хване боята след обезцветяване с прахчето на Лореал? Това беше зимата и от тогава няма боя, която да хване, че и да държи. В събота сложих шампоан оцветител с тонери разни и виждам, че е хванало само горе, където е моята си коса. А дори и там след първото - второто миене ще падне. Това се случва и с боя. И с Фарком се боядисвах, за която бях чела, че е много агресивна. Е, и с нея толкоз хвана.

# 644
Намазах се с Екселенс 7.1, въобще не съм очарована май. Не ми покри 100 процента белите коси, цветът ми е почти като на Герганчето, 7-мица, представете си....Засега няма уау, ще докладвам след 3-4 измивания
Бои с номера РАЗЛЛИЧНИ от една цифра 1-8 или цифра + 0, НЕ ПОКРИВАТ БЕЛИ КОСИ, пък било те професионални скъпи или евтини! 6.1, 7.1, 8.1, 6.3, 4.3 и всякакви други НЮАНСИ за да покрият бели коси се смесват с чисти цветове като 7,8,9,4,5 или 3.00, 4, 5.0 и тн. До някъде правят изключения ДВОЙНО пигментираните бои, на вече не малко марки бои които и основните и допълните нюанси са с подсилени пигменти и в повечето случаи се справят добре с побеляването. От време на време преглеждам няколко форума на бг-мама, но рядко се намесвам с коментари. Тук реших да пиша. Дано с краткото инфо съм бил полезен, и се надявам да бъде разбрано правилно.
На мен лично си ми полезен.
Не веднъж съм го писала това.От фризьора си знам,че за да се покрият белите коси трябва да има чист основен цвят.
Ако искам отенък смесвам чист цвят + съответния номер които искам.Казвал ми е и ,че при бели коси не се препоръчват пепелни нюанси защото падат бързо.Все ми разправя, че за бели коси е по добре червените и златните отенъци.
Така ли е наистина?

Общи условия

Активация на акаунт