Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • На север
И аз бях скептична в началото, но си мисля че за да е известен толкова и цяла България да ходи при него ще има защо... Освен това работи с Русев, от който съм доволна за тромбофилията. А и факта, че почти всички при него са рискови и с аборти значи има опит с проблеми. Чувала съм че виждал неща, които другите не виждали и че не те претупвал. Харесва ми и че не изписва много лекарства както масово се прави в Бг. Иначе аз ще съм 19+0 когато съм на фетална при него. Избрах го основно защото работи много с тримбофилия и така ще мога и да си задам въпросите и в тази област. Не бих се доверила на обикновен гинеколог поне а и тук си имам такъв. Искам някой с много такива пациентки т.е. с голям опит с проблемни бременности. Знам и че при него се гледат повече неща като например витамините.

# 601
ЯННА това с хълцането на бебо ми прозвуча много сладко Heart Eyes
В коя седмица си ? Аз вдруги ден влизам в 16 много се надявам да усетя някое ритниче Heart

# 602
И аз бях скептична в началото, но си мисля че за да е известен толкова и цяла България да ходи при него ще има защо... Освен това работи с Русев, от който съм доволна за тромбофилията. А и факта, че почти всички при него са рискови и с аборти значи има опит с проблеми. Чувала съм че виждал неща, които другите не виждали и че не те претупвал. Харесва ми и че не изписва много лекарства както масово се прави в Бг. Иначе аз ще съм 19+0 когато съм на фетална при него. Избрах го основно защото работи много с тримбофилия и така ще мога и да си задам въпросите и в тази област. Не бих се доверила на обикновен гинеколог поне а и тук си имам такъв. Искам някой с много такива пациентки т.е. с голям опит с проблемни бременности. Знам и че при него се гледат повече неща като например витамините.

Woman in redЩе се радвам, да споделиш за тромбофилията след прегледа, защото и аз съм с такава, ако е удобно разбира се.

# 603
  • София
Момичета, аз споделих само, че е странен, но съм убедена, че е добър специалист и си разбира от работата. И аз съм с тромбофилия и един куп условнисти, всичко му споделих и му занесох изследванията, разгледа ги внимателно, пита ме въпроси и тогава започна прегледа. Иначе имам на листче записани същите неща да изследвам като пуснатите на предната страница. На мен той ми каза да отида в 20 г.с. Не знам дали 19 няма да е рано, за това, което той иска да гледа.

# 604
  • На север
Госпожица Лаленце, 19+0 е вече 20та гастационна седмица. Освен това аз съм казала при записването на часа кога ми е била последната менструация и те казаха че няма проблем.
Anikka, ще пиша но не знам колко ще е от полза понеже всяка има различни мутации и това има значение.
А бе момичета, да не би да усещам бебето??? Вече не знам какво усещам. Много е странно... Вчера беше долу и леко в ляво. Днес беше долу по средата. Чувството е трудно да се обясни, но всички казват колко приятно било, а на мен не ми е особено приятно. Има чувство че нещо мърда или шава там ама все едно ми притиска нерви. Ту нон стоп, ту спира с часове. Няма нищо общо с менструалните болки. Не мога да кажа, че боли. По-скоро е дискомфортно. Чудя се да пия ли нещо, да не пия ли... И коремът ми изведнъж за седмица порасна много. Вече ми личи. Не мога да кажа че е пърхащо чувство... Пърхането ми звучи някак по-приятно. А това ме дразни леко и искам да спре. Като сложа ръка и като че ли по-бързо минава. Може ли да е бебето или е нещо друго? Много рано ми се вижда аз съм накрая на 16та седмица. А и уж нали по малко в началото, а при мен е много често тези два дена.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 03:53 от Woman in red

# 605
Аз снощи бях на преглед заради това втвърдяване на корема. Оказа се, че имам чувствителна матка и от движенията на бебето става това, а то беше като лудо много се движеше и явно е по активно вечер защото това втвърдяване ми става вечерта. Изписаха ми магнерич към нош пато и бусколизина. И аз май го усещам като потрепване е(16 седмица и 4дни съм) Grinning .  А! и вече няма съмнение че е мъж, снощи си показа всичко  Grinning

# 606
  • София
Полито къде ти казаха, че може да е от движенията на бебо, в коя болница? И аз стигнах до тоя извод щото нищо ми няма на изследванията и ми казаха, че е хипер активно и аз с това си го обяснявам. Почвам да го усещам как лудува и най-вече са през нощта, когато уж не спи ами шава най-много. Не че и през деня спи моето, честно не знам кога спи. Обаче като споделих моята теория на един доктор ми се начумери и нищо не каза... и все не мога да си обясня от какво аджеба са тия контракции! И не ми дава мира... Относно феталната съм на 19 юни в Света Петка, но не при Сигридов и изрично ми смятаха три пъти датата да не е по-рано от 20 навършена седмица, че нещо не се било развило преди това.

# 607
Аз също мисля, че усещам бебчо. И при движението му, се притискат органи, нерви...и от там втвърдяването, освен това корема ми страшно много се подува, винаги съм имала проблеми с газовете(понякога много болезнени дори), покрай ендометеиозата.
Ритането усещам, като почукване отвътре. Като се мести от ляво надясно понеже е в долната част на тумбака също го усещам и биквално виждам, понякога се свива на топка. Това става само, ако съм гладна, изморя се или не му е удобно - демек лежа по гръб. От както пия магнезии ми се струва по-кротък обаче. Моят корем също порастна последните 2 седмици пращам ви снимка, на тумбака и на това, какво виждам като се свие бебчо. Умишлено кропнах снимките, но мисля, че се вижда. Гърдите още си ги чакам Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 608
  • На север
А чувството което се усеща при движението трябва ли да е приятно физически? Аз бях сигурна че не е бебето защото ми беше неприятно чувството. Сутрин рано като че ли е най-спокойно. Вечер и при мен е най-много.

# 609
Полито къде ти казаха, че може да е от движенията на бебо, в коя болница? И аз стигнах до тоя извод щото нищо ми няма на изследванията и ми казаха, че е хипер активно и аз с това си го обяснявам. Почвам да го усещам как лудува и най-вече са през нощта, когато уж не спи ами шава най-много. Не че и през деня спи моето, честно не знам кога спи. Обаче като споделих моята теория на един доктор ми се начумери и нищо не каза... и все не мога да си обясня от какво аджеба са тия контракции! И не ми дава мира... Относно феталната съм на 19 юни в Света Петка, но не при Сигридов и изрично ми смятаха три пъти датата да не е по-рано от 20 навършена седмица, че нещо не се било развило преди това.

Деси, аз съм от Бургас и ходих в Дева Мария и там ми казаха че вероятно е от движенията, предвид че явно матката ми е чувствителна и както при теб бебето е по активно. Вече се бях побъркала всяка вечер се получава така.

# 610
  • София
При мен когато е бебето е хубаво, като бълбукане, като каркорене на черва даже понякога, но не ми стои твърда матката от него, просто една идея по-твърда и когато сменя позата се мести например при завъртане. Като е контракция обаче е като нещо нередно. Не мога да го опиша, защото нямам болка, но след това имам свиване или като юмрук на матката /като схванат мускул/ или долу ниско корема стои сплескан и твърд като на снимките. При промяна на позата не се премества, а си седи на същото място и чак след някакво време изчезва.

# 611
Деси, дадоха ли ти магнезий? Аз откакто пия май имам по - малко контракции. Иначе може и от движението на бебето да се получават, важното е да не водят до скъсяване на шийката.

# 612
  • София
Аз и преди това си пиех магнезий... честно казано само папаверина ми помогна. Иначе в неделя като ме приеха нямаше скъсяване, предполагам днес преди да ме изпишат пак ще проверят. Ако не, мисля да ги питам да си платя да проверят. Иначе магнезий пия конски дози Диаспорал 300 -по две на ден.

# 613
  • На север
Аз нямам такива втвърдявания. Усещането е все едно нещо мърда което притиска нерв и те дразни. Може да е за секунди. Може и за един час като постоянно се засилва и намаля или изчезва пак. Но не е като при контракциите пареща болка която е на равни интервали. Не знам какво е. Май само аз го усещам това. Днес съм при акушерката за сефте и ще я питам ако въобще мога да го обясня.

# 614
На мен ми изписа моя лекар 2х400

Общи условия

Активация на акаунт