Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Една любима моя песен за поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=TYfN96L9Fyk  Heart Eyes

Резюмето на 31 епизод /на руски и английски/

Скрит текст:

и малко снимки от предстоящия епизод:

# 61
В дъждовния следобед откраднах време за серийка на бг Simple Smile)))) и дойдох да кажа, че харесвам прокурора (образа му де).  Както и прическата на Ферхат и все повече ме е яд, че са му направили прическата като козината на котарак по време на разгонване.
Красавчик Ибо .. колко красив, даже не съм забелязала онзи от екипа в болницата, по когото въздишаха няколко момичета тук Smile

# 62
Морелка Hug, добре че уточни, че харесваш образа на прокурора Peace Че щяхме да се разправяме, ако го харесваш и на външен вид Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 63
  • Русе
все повече ме е яд, че са му направили прическата като козината на котарак по време на разгонване.
Joy  Joy
Ох, не... Joy
Неска си във вихъра си,  Heart Eyes

# 64
 wavey

Дани, понеже питаш, ще ти отговоря.
Още като се заговори, че ще влиза нова актриса(бях публикувала инфото в темата) т.е. Ампулова, споделих, че съм прочела, че ще иска да убие Аслъ.
Накратко казано, това което бе написано(четох го при рускините) при самото й влизане в сериала, на практика сега се оказва истина.

# 65
wavey

Дани, понеже питаш, ще ти отговоря.
Още като се заговори, че ще влиза нова актриса(бях публикувала инфото в темата) т.е. Ампулова, споделих, че съм прочела, че ще иска да убие Аслъ.
Накратко казано, това което бе написано(четох го при рускините) при самото й влизане в сериала, на практика сега се оказва истина.
Наде  Hug Вярно, сега си спомних, че беше написала точно това и то ти, четено при рускините. Те откъде го имат е друг въпрос. И че ще бъде луда племенничката. Много благодаря.

# 66
Заради тази реплика й прощавам донякъде на тази. И айде да свърши на 32 епизод, че детето, което играе сина й ще порасне и ще се разбере, че всъщност е момиченце. hahaha

Лиа, в реалния живот смятам, че не е нужно мъжът да е красавчик,  не пречи да има корем и прочее  Mr. Green  не искам нито Ибо, нито Ферхат за официален мъж и баща на деца имам предвид, виж за друго няма да откажа определено хахах  hahaha

Ама тук съм влюбена много и в двамата, понякога се обърквам в кого повече..

# 67
На Жула сметката може да я тегли Йетер или Намък. Да не вкарват в грях Феро с неродения си син.

# 68
Имам въпрос, защо, когато Аслъ иска да отиде до болницата и пита Ферхат ще я закара ли.. той я отряза и й вика, кажи на момчетата да ти извикат такси, ако не ти се кара кола Sad дори не Дилсиз да я закара... Sad защо вече не иска да я кара, защо я отпраща при някакви момчета Sad  дори не при Дилсиз Sad?
Моля ви, кажете ми

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 17:37 от morella allan poe

# 69
Морелка Hug, защото Ферхат и е много обиден за пускането на Юсуф от нея. Той се чувства много предаден!!! /И аз Wink/. А същевременно не може да и откаже, все пак това е жената, която обича Stop

Наде Hug, ти не беше ли писала, че и Жула ще убие детето, което носи Аслъ /пак от рускините/? newsm78

А колко е симпатична в реала Ампулова:

# 70
Ох,Лиа, толкова й е обиден, че не иска вече да я кара, праща я при други момчета Sad 

Тази сцена с барбекюто ми е като постната, като сложена допълнително... и сдобряването на Гюслум и Ферхат, започвали нова страница, той й се бил извинил.. супер ми е изкуствено. Ако не е сън или представа на някого... не ми харесва.
Ако финала ще е щастлив и хубав се надявам да бъде естествен, да не изглежда като сън. Макар че наистина може да се изгаврят с нас с такъв един финал, за който дълго да пишем и да умуваме истина ли е , сън/представа ли е на някого.

# 71
Ох,Лиа, толкова й е обиден, че не иска вече да я кара, праща я при други момчета Sad  

Така щях да постъпя и аз Simple Smile

# 72
Имам въпрос, защо, когато Аслъ иска да отиде до болницата и пита Ферхат ще я закара ли.. той я отряза и й вика, кажи на момчетата да ти извикат такси, ако не ти се кара кола Sad дори не Дилсиз да я закара... Sad защо вече не иска да я кара, защо я отпраща при някакви момчета Sad  дори не при Дилсиз Sad?
Моля ви, кажете ми
Той и Дилсиз по това време не оправяха ли въпроса с парите за Текин Караоолу. Докато тя беше в болницата, той хапваше сандвича в кафенето и гледаше доставката на парите. Може би затова не направи нищо за нея, а и като израз на пълно доверие. "Върви, докторе, сама, да не си малка!"  Grinning

# 73
  newsm53

Рускините са пуснали тел. /WhatsApp/ на канал Д, който иска да настоява за втори сезон Simple Smile

А ето къде заминава Бирдже: Simple Smile

# 74
Цитат
"Върви, докторе, сама, да не си малка!"  Grinning
малка е, трябва да я закара като му казва дори да е сърдит, трябва да я вземе от работа. Не може да я праща при други момчета.
Crossing Arms Naughty Confused искам като й прости пак да го прави.

Цитат
Така щях да постъпя и аз Simple Smile
лиа, много си лоша.  hahaha

Новите сценаритки май забравиха, че Устура участваше във филма...

хахахха пуснали телефона на канал д, аз съм сигурна, че ако финала не им хареса на феновете, ако смеят да навредят на Асфер или бебето ще окупират канал д, ще хвърлят бомбички и димки  hahaha  ще се стигне до физическа саморазправа, няма да е само по телефона  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт