Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 858
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Да Лиа, писах и за бебето(пак рускините четох тогава, а и сега де).
Даже като я видях да й слага ампула в чая си помислих, че ще убие бебо още тогава, ноооооо то е жИлЕзнУ като тати си. Laughing

# 76
И едно сравнение 6/31 епизод...В 31 епизод раменцето на Аслъ е вече голичко Simple Smile

Наде Hug, а дано е "жИлЕзнУ като тати си".  Praynig Praynig Praynig

# 77
Mariana Georgieva‎
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
ЧЕРНО БЯЛА ЛЮБОВ/озет към 31 еп.
Ферхат, който разбира, че баща му е Намък се сблъсква с ужасната тайна. Какво ще избере Ферхат? Да натисне спусъка или да накаже Намък със собствените си ръце. Новата тайна ще бъде ново изпитание за любовта между Ферхат и Аслъ.Ферхат се опитва да се отдалечи и избяга от всички, но Аслъ е твърдо решена да не го оставя сам. Ще може ли Аслъ да излекува раната на Ферхат с любов?Йетер мисли, че е изгубила Ферхат завинаги и решава да разкрие голяма тайна. Какво крие още Йетер от всички ? Разследването за изчезването на Идил ще обезпокои Жулиде.Джунейт и Жулиде планират да започнат всичко от начало, но първо Жулиде иска да си изчисти сметките с Аслъ. На какво е готова Жулиде, за да си отмъсти?/melekteam

# 78
Мерси, Тигаса Hug bouquet

Цитат
Йетер мисли, че е изгубила Ферхат завинаги и решава да разкрие голяма тайна. Какво крие още Йетер от всички ?
newsm78 newsm78 newsm78

Клипчета в клипче...забавно Peace
https://www.youtube.com/watch?time_continue=186&v=tI3c6BDIblQ

# 79

Аслъ и Ферхат си говорят! /необичайно явление, защото обикновено се карат 8 Stop/
-------------------

- Казвали ли са ти, че си красива?
- Да.
- Кой?
- Узбеките на пазара. -"Ей, красавице, купи домати, краставици!!!" 😂😉
--------------------

Любимо клипче: Asli & Ferhat || Walk Through The Fire

https://www.youtube.com/watch?v=QZuIZ1TrwAk

# 80
Какво толкова се случи с това прословуто пускане на Юсуф ,та Ферхат го взе супер на дълбоко.
Не чух да  каже ,че ако му е казала , Юсуф щеше да е жив или миг съжаление за този невинен човек.
 Той си гонеше неговата "програма " и тъй като Доктооор се осмели да му попречи стана тя еднааа , ама каква ...Ферхат-ова каша ....

Загубил доверие ! Ами помисли защо тази жена рискува доверието ,което си  ѝ гласувал ...за собствен кеф ..... виж ме.....  или защото ѝ пука за теб /нищо ,че не ти е майка или баща ...и останалите роднинства /

Никой ,ама никой в скапаното му животче ,не си е мръднал пръста за него ...баба-та Намък искал да се съедини със сина си ,егати съединението ..постоянно под куршумите ,като най-излишния .....анне-то ,за да ветрее коси в конака и да опонира на абла си, трае ,хапва ,пийва ,спинка спокойно без да ѝ пука ,че Ферхат може и да не се върне жив.

Единствено "предателката " откак си я купи той е до него ...врещи ,крещи ,бяга ,реве ,оперира  ,инати се ,но е до  и  ѝ пука за  него...../не включвам Дилсис  и  Абидин ,там договорът е  друг /.Кой е отделил толкова голяма част от живота си за него ...садедже Аслъ  и Неждет.....

Ферхат е като малко дете ,като не стане това ,което иска ...тръшкане по земята ..........но той достатъчно е пораснал ...ще "стават " Joy баща ...... Не се ли замисля ,че миналото е необратимо ,има нещо друго ,ново в живота му ,нещо скъпо ,както го почувства със сърцето си .....

Трябваше вече да е  пораснал отговорно , а не да заключва  Аслъ и да продължава с черните дела !!!!!
Забивала му нож !! А бе ,човек ...ти харпун имаш забит  и то от години ....кървиш.....

# 81

Никой ,ама никой в скапаното му животче ,не си е мръднал пръста за него ...баба-та Намък искал да се съедини със сина си ,егати съединението ..постоянно под куршумите ,като най-излишния .....анне-то ,за да ветрее коси в конака и да опонира на абла си, трае ,хапва ,пийва ,спинка спокойно без да ѝ пука ,че Ферхат може и да не се върне жив.

Софи, абсолютно съм съгласна! Йетер и Намък се държат сякаш това не е родният им син, а някой хванат от улицата, който всеки един момент могат да сменят с друг, като го гръмнат! Аз например бях шокирана в онази серия, когато Намък щеше да го изпрати с онези мафиоти  към границата за пари, като сам му каза, че е страшно опасно! Помислих си: "Абе, идиот, точно синът си ли намери да пращаш!"

Мисля си обаче, че Ферхат точно защото не е свикнал да го жалят и да се жертват за него, да се опитват да го спрат от тъмните дела (след смърта на Неждет), някак си не може да приема правилно грижата на Аслъ. Не може да приеме, че тя докато "му се бърка" в мръсните дела както се изразява сам, всъщност го прави от страх да не го загуби, а не защото много я е грижа за мафиотските истории..

И малко в страни от темата - в рубриката "Малките моменти на Поли" да ви споделя 3 любими миниатюрни момента, които засякох на 3-то гледане на серията, но страшно ми харесаха:

Скрит текст:
1. вечерта, когато Аслъ си гледаше на раната и го попита: "Нали няма да остане белег", той и погледна  коремчето и супер нежно и тихичко ѝ каза: "Няма да остане..." - за миг забрави, че са си сърдити и инстинктивно реши да я успокои по Ферхатовски, добавяйки леко настоятелното: "Седни, седни",  което само ми напомни колко много му се иска каквото и да става тя да е добре и да не се тревожи за нищо;

-2.Следващ мини супер вълнуващ за мен момент - по време на същата сцена, при въпроса на Аслъ: "Не искаш ли да бъдеш баща на това дете", Ферхат сякаш си пое въздух да извика: "Искам!" , но после се спря сам и преглътна доста видно. Трудно му беше да не отговори точно на този въпрос. По време на целия този разговор всъщност Фехрат сякаш едвам спираше думите си, опитваше се доста неуспешно да прикрие очевидните отговори, които искаше да изкрещи.

-3.По време на вечерята в каменната къща - Аслъ казва: "Мисля, че тук за първи път разбрах, че май съм влюбена в теб" - леко обиден поглед и репликата: "Май ли?" искрено ме разсмя - значи човекът е смъртно обиден на Аслъ, планира как да я заключи и да изчезне, обаче не може да не си помисли: "Аз се влюбих толкова много в теб, толкова страшно, ужасно много, а ти ще кажеш, че си разбрала, че "май" си се влюбила в мен"...Фери "май" се засегна на колебливото любовно признание на Аслъ GrinningGrinning Ама иначе и по принцип ѝ е адски сърдит, ще се изтриват един друг и приказката е "битти"...
-

# 82
Поли , чудесни моменти си споделила ! Аз обожавам ръцете ѝ ,страшно чувствени ръце  има Аслъ !

Малко съм подозрителна за  вниманието му ,защото той се чудеше ,как да я остави на сигурно място , за да не му пречи в "мисията"

Аз нали съм си пряма го насолих 'убавичко !

# 83
Цитат
Загубил доверие ! Ами помисли защо тази жена рискува доверието ,което си  ѝ гласувал ...за собствен кеф ..... виж ме.....  или защото ѝ пука за теб /нищо ,че не ти е майка или баща ...и останалите роднинства /

Софи Hug, обичам да те чета Peace
Всичко е така, както си го написала, единственото лошо в цялата работа е, че Фери не знае, а Аслъ не дава обяснения защо помага на Юсуф да избяга, дори казва на Ферхат, че Юсуф скоро ще се оправи, не знаейки, че Фери вече е засякъл Юсуф в таксито Joy Joy Joy Joy Това първо Simple Smile

А второ: трябва ли някой да е само баща или майка за да му пука за теб? Stop Други хора няма ли, които да ги е грижа за теб?

Поли Hug, за миниатюрните моменти на Поли  Peace

Погледни ме в очите и кажи, че не ме обичаш Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=2HG02uvzi3I
Asfer || Siyah Beyaz Aşk - Искаш ли да дойда при теб

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 21:51 от lia-martin

# 84
Лиа ,според "безупречното "му поведение към нея /докато му отвори малко  очите/ ,би трябвало да не ѝ пука за него !

По законите на природата родителите са тези, на които най-много трябва да им пука за децата им ...всички останали са допълнение ........а тук видяхме ,че може и другояче .........

# 85
Лиа ,според "безупречното "му поведение към нея /докато му отвори малко  очите/ ,би трябвало да не ѝ пука за него !

По законите на природата родителите са тези, на които най-много трябва да им пука за децата им ...всички останали са допълнение ........а тук видяхме ,че може и другояче .........

Не ми казвай, че за първи път чуваш, че може и да е другояче!!!

Фери и "безупречно" поведение doh newsm62, ти се шегуваш Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 22:36 от lia-martin

# 86
......"безупречно" разбира се ,поведението на кавалер ряпа да яде .... smile3503"Казъм ,ами  ако падне ....."след обяснението ,че мъжа трябва да дръпне стола ,да седне дамата ....загрижен....... Joy Joy Joy

# 87
ауу Поли, много си сладка и чувствителна! Това с коремчето беше много нежно, Аслъ освен красиви ръце има и хубаво коремче  Heart Eyes  покрай такива сладки моменти се разнежвам и съм склонна да му простя на Ферхат  за грубото поведение, че не я кара с колата си, а я праща на други момчета, донякъде.  Crossing Arms

Има ужасни родители по света, мен даже не ме учудва факта, че Намък използва сина си и иска да го праща на опасни мисии. Макар че да '' сме родители'' ми се струва една от най-опасните мисии  hahaha  (аз не съм я поела тая мисия). Но мисля, че нещо откачам, защото оня ден нещо казвам нещо ''имаме предвид, че ...''  и хората ме питат ''кои'' и аз пак го повтарям без да осъзная няколко секунди, че е в множествено число. Но после обясних, че говоря '' на вие'' за себе си за по официално.

Искам екшън филм с романтични изстрели.

Дали ще видим Ибоджим и Бирдже още догодина в друг проект? А какво стана с игралния филм, дето искаха да ги пазарят да играят заедно??

# 88
  • Русе
Полии,  Heart Eyes , наистина сладки моменти си усетила...

А аз си мислех, тя като казва, че май в каменната къща е разбрала, че се е влюбила в чиркина, та куга точно питам аз? Първият път ли аджеба кат бяха там и ги беше навалял дъжда-10 та серия?  Thinking

# 89
Интересно каква друга тайна крие Йетер Thinking

Общи условия

Активация на акаунт