Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Полии,  Heart Eyes , наистина сладки моменти си усетила...

А аз си мислех, тя като казва, че май в каменната къща е разбрала, че се е влюбила в чиркина, та куга точно питам аз? Първият път ли аджеба кат бяха там и ги беше навалял дъжда-10 та серия?  Thinking

оуу, Джулс, припомни такави хубави сцени...

Ф.  сваляй дрехите
А. аа не не .. и после, ама не гледай .( А тя гледаше..  hahaha )

# 91
Интересно каква друга тайна крие Йетер Thinking

Наде Hug, и аз върху това се замислих още през деня newsm78

Джулс Hug, Аслъ не помни Joy Joy Joy Joy Тя прояви интерес към Фери още в линейката Laughing

Морелка Hug, след Дани Hug си втората, която се зарази да говориш за себе си в мн. число Joy Joy Joy

Ох, Софи Hug, много се смях на този момент, Фери пълно дърво, че и обяснение има, защо не държи стола на Аслъ rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 92
  • Русе
Морелка, даааа, много любим момент,  Heart Eyes
Тя тъй жадно го гледаше,като си съблича потника, че....  Joy  Joy

Лиа Hug , викаш преди тя да го “рани” смъртоносно, още в линейката му е фърлила око,  Mr. Green  Joy

# 93
Морелка, даааа, много любим момент,  Heart Eyes
Тя тъй жадно го гледаше,като си съблича потника, че....  Joy  Joy

Лиа Hug , викаш преди тя да го “рани” смъртоносно, още в линейката му е фърлила око,  Mr. Green  Joy

Да, така викам, в линейката тя не подозираше, че той е такъв ръб hahaha

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 23:09 от lia-martin

# 94
Морелка, даааа, много любим момент,  Heart Eyes
Тя тъй жадно го гледаше,като си съблича потника, че....  Joy  Joy

Лиа Hug , викаш преди тя да го “рани” смъртоносно, още в линейката му е фърлила око,  Mr. Green  Joy

Да, така викам, в линейката тя не подозираше, че той е такъв ръб hahaha
Е, как бе, тя го пита в линейката как се казва, той ъ ъ .. тя му вика познаваме ли се, карали ли сме смени заедно, той пак ни я поглежда, ни отговаря... тя падна в него и той като стомана, даже не трепна . хаха

Първите две сценаристки, че и режисьор много ги разбираха нещата.. ето тази сцена например е страшно еротична..  всеки детайл. Как си разкопчава си ризата, потна от работа, как се освежава чак навътре, спуска си косата, лапа си фибите.. слага си ризата между краката и всичко това на фона на прекрасна музика и някакъв щурец непознат мъж в черно я гледа захласнато, но после рязко я сваля на земята с реплики като '' какво да те гледам, много ли си красива? ''   Heart
Леле.. беше съвършен първи епизод, гледах го няколко пъти и не можех да повярвам, че турците са го направили това. 

# 95
Ооо това го очаквах, ама не в роклята на Кейт, тия фенове приятно ме изненадаха хаха Heart Eyes

# 96
  • Русе
Ооо това го очаквах, ама не в роклята на Кейт, тия фенове приятно ме изненадаха хаха Heart Eyes

Joy  Joy

Мдааа, велик момент е това с освежаването,  Whistling

# 97
Софи, много ме разсмя като ми припомни моментът със стола - както казва Лиа, такъв "ръб" си е Ферхат, обаче пък вижте Аслъ как добре почна да го заглажда GrinningGrinningGrinning

Иначе великият първи епизод и моментът с освежаването на Аслъ и начинът, по който я гледаше Ферхат - нямам друга такава сцена, с която да сравня тази! Спомням си само, че зимата търсех нещо за гледане и случайно попаднах на ЧБЛ ( бяха качени 4-5 епизода с превод), като изгледах първи епизод не можех да повярвам какво съм гледала - плаках на него, разчувствах се, но най-много ме заплени страстта, която беше разпалена между тези двамата и си казах: "Трябва да гледам тази история от началото до края".

Още ми е пресен споменът за реакцията на мъжа на първи епизод - кратко и ясно: "Пускай втори"

# 98
"Още ми е пресен споменът за реакцията на мъжа на първи епизод - кратко и ясно: "Пускай втори"

Ей това е мъжка приказка хаха Grinning

Аз помня, че гледах първи много случайно с бг суб, защото картинката на видеото имаше насочен пистолет(някъде ми беше излезнал) и ми стана интересно и го пуснах, и бях уау и после веднага започнах да търся още, но нямаше и не знаех къде излизат, кой ги превежда, кога... И темата не бях открила и бях сама в тоя ужас и обсесия ...
И как само й каза с пистолета " бак доктор, трябва да се омъжиш  за мен.. Ако станеш моя съпруга".. ето това е предложение за брак, което ми харесва и не бих отказала Grinning  

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 23:57 от morella allan poe

# 99
Morella, ето това беше предложение за брак! Харесва ми, че често си го припомнят в последните няколко серии! На Ферхат май му тежи, искаму се да беше станало по друг начин, обаче Аслъ вече е сигурна, че нищо не би променила. Много ми хареса като ми каза, че за нищо не съжалява!

# 100
Е, много свеж колаж, на Ибо му отива и тази роля, Морелка Hug

Но и тази:

и тази:

и тази:

и тази:

и тази и други:

# 101
Интересно каква друга тайна крие Йетер Thinking
И аз се чудя това - почнах да си измислям едни сценарии - напр Йетер е болна и знае, но е крила от децата си, писала е на Намък за това, когато Гю вижда съобщението и затова я прегръща и плаче!

# 102
Поли Hug, Гюлсюм сякаш плачеше от щастие, а не, че майка и е смъртно болна newsm78

Красива Аслъ Peace

Хайде лека нощ от мен! Пожелавам ви красиви сънища! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 00:16 от lia-martin

# 103
Сладурки, привет. Много хубави неща сте писали.  Hug

Напълно съм съгласна с емоцията, която лъха от написаното от Софи, но на някои мъже може да им се прости незрялостта. Прощавам всичко на Ферхат Аслан аз!  Grinning

Ох, не съм била само аз да се уважавам и да си говоря за "нас" на Вие!  Grinning Добре, че и други ги е прихванало (Морела). Успокоих се.  Grinning

От сценките на Поли - когато го пита дали ще остане белег. Ами че докторката е тя, тя трябва да знае отговора на този въпрос. Толкова мило да търси успокоение от мъжа си. Явно вложи много смисъл в думата белег Аслъ, но получи отговора си - Няма да остане белег. Всичко ще е наред. (Поне на думи Ферхат Аслан иска да й даде живота, който тя иска.)

# 104
Добър ден ! Hug

Незрели МЪЖЕ!!!! Отчайващо  звучи ......

Съгласна съм за прошката ,но не както в случая,БАТАКА от живота на Ферхат  да се хвърля сега върху Аслъ,да ѝ се вменява вина ,заради начина по  който го прави . Защото тя се посвети да му помогне,без да прави сметка колко и какво ѝ коства това .

Ще му простя когато чуя това : ""-Аслъ, върви напред .Дръж ръката ми здраво ......Води ме !!!!""

Общи условия

Активация на акаунт