Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
 ми , мамето хандан къде забравиха  или фери като боядисва я изнесъл заедно с дивана

# 661
Кмароо Hug, значи след реклама ще има още ли? ooooh!
Джулс Hug, Попай Hug, уф, свършила е /серията/ без промяна в последния момент /че колко му е един изстрел, трае секунди ooooh!/

# 662
 край лия
 финална снимка на всички  , фери е прегърнал мама
щастие

# 663
А вече ми липсва 😓 До колкото успях да разбера, Ферхат каза много хубави неща на майка си.

# 664
ми , мамето хандан къде забравиха  или фери като боядисва я изнесъл заедно с дивана

тя след съобщението на йетер си заминала скоропостижно, даже не я дадоха...само в началото йетер попита абидин "майка ти тръгна ли си?"

иначе наистина жалко, че жула я занулиха по същия тъп начин като идил, ама нЕма Време

# 665
Не мога да повярвам, че свърши, без да дадат една сцена на Ферхат с бебето поне! Ама аз съм доволна като цяло, харесвам когато всичко всършва добре!

# 666
Нови проекти и успешна работа на тези талантливи актьори ! Много здраве и лично щастие !

Благодаря  им за  удоволствието ,което ни  поднесоха с играта си !

На добър път !

# 667
попи,  мерси

Новое от Бирдже Акалай! "Хочу сказать спасибо моему Ибо, хорошо что ты есть

# 668
  • Русе
ми , мамето хандан къде забравиха  или фери като боядисва я изнесъл заедно с дивана
Joy  Joy

Звазди, да. Много хубави неща й каза-нещо от сорта “до сега все си бягала, този път недей, бори се. Бъди истинска майка. Ще ни трябваш за бебето, Аслъ като се върне на работа, кой ще го разхожда по парковете”...ей такива неща...

Поли, мда, Ферхат можеше да подържи малко бебето...

А тази вечер не видях Морелка и Даниnewsm78

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 00:30 от Juls14

# 669
Ей тази серия вече със сигурност ще я гледам почти 2х Joy Joy Joy

https://vk.com/video-132999259_456240465

# 670
от мен лека вечер на всички

за артистите - заслужена почивка

# 671
попи,  мерси

Новое от Бирдже Акалай! "Хочу сказать спасибо моему Ибо, хорошо что ты есть

Това истинска снимка ли е, не смея да попитам! Толкова е хубаво!

# 672
  не знам поли,  копирах я от рускините

# 673
Прочетох ви, благодаря, момичета! Heart Eyes

Дани Hug и Морелка Hug наистина не са писали newsm78 Всичко да е наред при тях, щастливият финал няма да избяга smile3503 newsm62

https://vk.com/video483953813_456239023
красиво старо

# 674
Joy  Joy

Звазди, да. Много хубави неща й каза-нещо от сорта “до сега все си бягала, този път недей, бори се. Бъди истинска майка. Ще ни трябваш за бебето, Аслъ като се върне на работа, кой ще го разхожда по парковете”...ей такива неща...

Поли, мда, Ферхат можеше да подържи малко бебето...

А тази вечер не видях Морелка и Даниnewsm78

Благодаря от сърце Juls Hug
Не искам и да лягам, но за съжаление се налага! Е поне сънищата останаха - както се казваше в един друг филм :" До скоро в следващия сън" Heart Eyes
Лека нощ момичета! Hug Както винаги - беше удоволствие да гледам тази серия с вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт