СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 94 821
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Успех и късмет на всички седмокласници днес Blush Без да се притесняват и да бъдат съсредоточени, за да дадат всичко от себе си. Пожелавам тази година да няма разни грешки в условията на задачите, както миналата при нашите набори по математика. Не е нещо фатално, но за някои е голям стрес.

Нека този розмарин им носи късмет Grinning В темата виждам, че тази година розмаринът продължава да украсява бюрото на всеки седмокласник Grinning

# 76
  • Варна
Успех и късмет на всички седмокласници !На майките пожелавам търпение и здрави нерви !

# 77
  • София
Стискам силно палци ще успеят. Закуската е готова да видим дали ще хапне. Още спи.

# 78
Дойде денят. След малко ще я будя.
Досега държах фронта, но нещо ми е притеснено вече 😁

Късмет, мили деца 🍀🍀🍀

# 79
  • София
Успех на всички седмокласници-мъченици днес ! Да имат здрави нерви, разум и късмет !
Аз мисля, че и ние, и децата ни дадохме всичко по силите си за да добутаме до успешен финал !
Дано имат късмет с темите, задачите и квесторите !
Моите снощи си легнаха в 21.40 по собствено желание. Казаха ми, че май ще им четат преразказа по радио уредбата ?! Като я знам как гъгне, дано не е вярно.
Обичайте ги, те заслужават ! Heart

# 80
Успех и късмет на високи седмокласници. Вярвам , че ще успеят. Силно се надявам да са хубави задачите и да няма заядливи квестори. Flowers Four Leaf Clover

Моят каза , че не искал да си гледа после отговорите в интернет , но мисля , че е и по-добре. За да не се сдуха по математика , ако види, че има грешки.

На мен ми е нервно.

# 81
  • София
Аз досега бях спокойна, но сега изпратих малкия и взе леко да ми притрепва. Sweat
Девойката току що стана. Сестра й също е на матура днес, но за нея не ми е особено притеснено. "Малките матури" са по-важни.
Успех на децата! Simple Smile

# 82
  • София
Успех на всички, а на нас търпение и  здрави нерви. Полях вода и тръгнах на работа. Стискам палци и се надявам.

# 83
  • тук-там
Ние с девойката хапнахмв по 3 палачинки за пълен стомах и добро настроение!

Успех и късмет на всички! Сполука Simple Smile

# 84
  Добро утро!Успех на всички деца-умни и подготвени са,дано не се притеснят излишно !
   Честит имен ден,ако имаме именици в групата!
    Моят син се притеснява,което тревожи мен.Говорихме му   да не се шашка,подготвен е,не е чудо голямо тази матура,но той е по-притеснителен от сестра си.Боже,как ми липсва нейният непукизъм!
Замина вече към училище,имал уговорка да се съберат по-рано.
    Благодаря на всички ви,че сме заедно,че поднасяте пресята информация и най-вече коректна!!!!

# 85
  • София
Днес имам работа за целия китайски народ! Не знам как ще се концентрирам да я свърша обаче. Досега гледах с насмешка на розмарина, ама сега се замислям, да взема един пътьом и да си го туря на бюрото. Joy

# 86
Успех на децата !   

# 87
И от мене спокойствие и бързина на ума им желая! Другото си го имат!

# 88
Здравейте,  прекрасни родители!
Пожелавам на дечицата ни, да са спокойни, уверени и да им се паднат лесни изпити, добри квестори, разбира се, накрая желаните резултати!
Тези външни оценявания са изпитание не само за децата, но и за нас. Нека покажем на нашите рожби, че вярваме в тях и ги обичаме, защото един изпит не може да окачестви техния потенциал, знания и възможности!
Макар и пасивен до момента участник в темата, изказвам благодарност и поклон на всички вас. С обичта и всеотдайността си, освен изключително полезна информация, вдъхвате много кураж и сили на пишещи и четящи темата.
Успех, спокойствие и късмет, мили деца!

# 89
  • Варна
Хайде, мили деца, покажете днес какво сте научили и дайте най-доброто от себе си!

Общи условия

Активация на акаунт