СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 94 482
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 60
Има електронни часовници с калкулатор и функции. Предполагам заради това 🤔

# 61
Вече минах по този път преди 5 години с щерката, сега със сина съм на същата права. Важното е да са спокойни и ще направят каквото могат , пък и резултатите и да са по-ниски не е толкова важно. Най-важното е да са живи , здрави и щастливи. Успех на всички желая!

# 62
Хм, то утре по БЕЛ вероятно няма да е проблем електронният часовник. Ще й дам и моя за всеки случай, той е механичен.

Друго да питам:
Щерката каза, че си отбелязва с молив отговорите в тестовата книжка, преди да ги нанесе после на листа за отговори.
Според указанията за листовете и пликовете, тестовата книжка се връща после на квесторите без да се слага в плик. Тоест, не би трябвало да е проблем, че има там отбелязани отговори с молив?

# 63
Успех на всички деца на матурите! И дано ги приемат в желаното от тях училище, за да продължат да учат с удоволствие!

# 64

Мили родители, имате още време да разгледате Приложение 1 и да отворите изпитна тема от предходни години. Там има отговори на почти всички ваши въпроси.
С риск да се повторя, ето един сравнително удобен начин за търсене в самата тема:
Как да търсим в темата:
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например име на град, състезание или просто " резултати". Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.

# 65
Дидева, железни нерви! Innocent

Децата са ходили на пробни, писали са по тестовете. На НВО е същото. Ако не беше, и на пробните нямаше да им позволят да работят по тях.

Мами:
"Към майките - моля, препрочитайте заглавната страница на темата"

"* Можете да пишете по свитъците с тестовете."

Нека децата прочетат заглавната страница на тестовата книжка като им раздадат материалите.
Там е указано това, което копира Дидева.
Указано е как да отбелязват отговорите, как да коригират при грешка.
Важно е за минута да прочетат. Да не би тази година нещо друго да им е щукнало.

Ииии, децата знаят повече от нас. Тях са обучавали, те са се готвили, не ние. Hands Plus1

# 66
  • Бг-мама
Минахме миналата година по този път, още ми държи влага. Влизам да пожелая успех на децата ви и спокойствие за Вас до колкото е възможно. Пожелавам им също да попаднат на съвестни квестори , които да запазят тишината и спокойствието в стаята. Пожелавам им  човечни проверяващи , които да си свършат работата съвестно. Всяко едно от тях ще покаже максимума на своите възможности и ще бъде прието там където е трябвало да бъде. Вярвам в това. Късмет!
п.с Догодина отново ще тъпча тази пътека  Laughing

# 67
Благодаря отново. Simple Smile Точно понеже се зачетох в миналогодишната тема, там се споменаваше молива, гумата и триенето по БЕЛ; както и как някакъв квестор казвал, че е задължително писането на чернова, та се вкарах в излишни притеснения.

Моята я пратих да спи.

# 68
Да вмъкна нещо, че едно дете си мислеше, че влиза в 10 и в 12:30 излиза.
По пробни изпити децата влизат и до 2,5 часа излизат.
На НВО има технологично време да получат пароли, да им подготвят за всяко дете свитъците. В някои училища са по 120 ученика.
Та времето е 4 часа ... до 13:30. Разбира се, ако по време на преразказа не приключат и излязат по-рано.

# 69
  • София
Пратиха ми това, в една друга група, пускам го, защото ми хареса

"Скъпи родители,

Скоро започват изпитите на вашите деца. Знам, че се притеснявате и всички вие искате те да успеят.
Не забравяйте обаче, че сред учениците, които ще се явят на изпитите, има и художник, който не разбира от математика.
Има предприемач, който няма понятие от история или английска литература.
Има музикант, за когото оценките по химия не са от значение.
Има атлет, чиито оценки по физическо ще са по-важни от тези по физика.
Ако детето ви получи отлични оценки – страхотно! Но ако това не се случи – не наранявайте достойнството и самочувствието му.
Кажете на децата си, че всичко е наред, че това е просто един изпит. Един ден ще ги очакват много по-важни задачи. Кажете им, че независимо какъв е резултатът им, вие ги обичате и няма да ги съдите.
Моля ви, направете го. Ако го направите, ще видите как детето ви покорява света. Една лоша оценка няма да разруши мечтите им, няма да отнеме талантите им.
И също така, моля ви, не си мислете, че единствените щастливи хора на света са лекарите и инженерите.

Искрено ваш,
Животът

Както и не забравяйте, че има (поне) 25 високи постижения, които нито един от стандартизираните тестове няма да измери:

Устойчивост
Сила на характера
Почтеност
Самоуважение
Трудолюбие
Страст
Остроумие
Доброта
Интелигентност
Чувство за хумор
Нравственост
Вяра
Интуиция
Кураж
Съпричастност
Здрав разум
Въображение
Обич към знанието
Вложени усилия
Оригиналност
Упоритост
Решителност
Мотивация
Добри маниери
Находчивост

Разбийте ги тия матури!"

Аз съм отпуск цялата седмица, утре сме на кафе с приятелки, радвам се че останаха броени часове до приключване на този тормоз над децата.

# 70
  • София
Много спокойствие и късмет на децата!
Дано всички да са доволни след приключване на матурите!
Успех!

# 71
  • София
Мили мами и татковци, успех на децата ви утре! Пожелавам им комбинация от спокойствие и добра кондиция,  позволяващи им да дадат максимума от себе си, добри квестори и доза късмет! Simple Smile

# 72
  • София
Моят човек го гепи нервата. Цял ден рита навън, явно за да не мисли, но ето сега минава 12, а го чувам, че не спи. Става през 15 минути - пие вода, до тоалетната, ала-бала, сега го чувам и че с някакви листове се разшумя Joy Ех, тази предстартова треска! Но коя съм аз да му правя забележка, че не спи - и аз не спя, и ометох една кутия бонбони Blush

# 73
  • София
Здравейте ! На мен ми е за 3 -ти път и сега малко по- спокойно се подготвя и стоя пред компа ..
Та , часовници дали ще има във всички стаи ?
Успех и късмет !

# 74
Успех, успех , успех, на всички седмокласници! Утре ще ви стискам палци. Догодина и ние ще сме на ход.
Притеснявам се и съпреживявам с вас майчета.  Късмет!!!!

Общи условия

Активация на акаунт