СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 315
  • 1 318
  •   2
Отговори
# 90
  • Резерват "Северозапад"
Успех на всички деца от нашата тема!!! Спокойствие и ясна мисъл желая, както и голяма доза късмет bouquet!

# 91
  • София
Вече не ме притеснява самото нво. Повече ме тревожи, че брат й донесе някакъв вирус (от градината може би) с температура, та съм на тръни да не ходи кака в сряда на МАТ с 39 градуса...😷. 2-3 дни инкубационен период.😓 Само да е здрава пък каквото-такова.
Успех на децата!

# 92
Добро утро, е, започна се...
Девойката е спокойна видимо, усмихната тръгна в 8 ч, хапна, сложи късметлийския талисман, лиснах водата за късмет и да видим.
Времето до 13.30 ще е мъчително.
Аз съм спокойна, дано и тя да бъде.

Успех отново!

# 93
  • Варна
Пожелавам успех и късмет на децата! Нека покажат всичко, което могат! И аз изпратих младежа. Поне видимо се опитва да покаже спокойствие. Дано всеки се пребори за мечтите си и да използва тези изпити, за да повярва още повече в собствените си възможности!

# 94
Е, дойде денят Grinning.
Успех на дечицата! Не пожелавам лесни матури, а да им се падне само това, което си знаят най-добре Stuck Out Tongue Winking EyeWink .

# 95
  • София
Успех на децата и спокойствие  ! На 7 и 12 клас !
Аз ще чакам резултатите и от двата изпита ..А с третата девойка и таткото  стискаме палци Hearts

# 96
Късмет и от мен на децата. Да дадат най-доброто от себе си.

# 97
    Успех, късмет и блестящо представяне на форумските деца !

# 98
  • София
Успех и късмет на децата!

# 99
Нова тема имало и къде отишла вече......И аз тук, че пак имам ученичка, тази година само едно в 7 кл, ама хич не съм оптимистка за него. Confused Дано има късмет днес! Peace

# 100
  • София
Късмет и от мен, форумски дечица Hug Представете се блестящо, та и форумските мами да видим малко бял ден Satisfied
Аз не можах да си изпратя голямото момче, че водих брат му. Но го прегърнах сутринта, леко напрежонката беше започнала да го налазва. Нормално е, но дано не ескалира. Трябва да са спокойни Hug
Той както нямаше да носи храна, като разбра, че поне 3-4 часа ще продължи работата, си замъкна един шоколад и бутилка водичка. Резултати и ние няма да сверяваме с ключа, не иска.

# 101
  • Резерват "Северозапад"
Получила съм пълна забрана да сверявам резултати, да я питам какво е писала на едикой си въпрос - нищо Mr. Green!!!!

# 102
  • Силистра
Е, успех на децата и спокойствие на нас, макар и да ми треперят краката...
Вариантът е 2, каквото и да е вече им се пече...

# 103
Получила съм пълна забрана да сверявам резултати, да я питам какво е писала на едикой си въпрос - нищо Mr. Green!!!!

Олелееее, милите..
Моята снощи я уведомих, че в 15ч ще има отговорите.
Та нищо не каза, но за мен ще е ориентир дали да се напряга повече по математиката...
Не че няма да даде всичко от себе си, но да видим като я чуя на каква вълна ще е.
Утре вашите ще учат ли?

# 104
Искрено пожелавам на всички да се справят така, както биха искали!
След няколко часа всички ще отдъхнат заслужено 😀

Общи условия

Активация на акаунт