СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 286
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За преразказа - супер щастлива, Нушич е любим автор Hug
Обаче Опълченците са му най-най-най-трудни за теза. Не знам защо, но винаги се дъни на това произведение - 2-3 точки изкарва. Ще му е криво, ако точно това се падне.

# 151
Мен пък ме тормозят от сутринта, не мога да се отдам на вълнения Simple Smile

# 152
  • София
А дали знаете от името на кого е преразказа?

# 153
Неутрален разказвач ,доколкото разбрах.

# 154
  • София
Дано наистина да е така!

# 155
  • sofia
Моята седмокласничка вчера каза, че не иска Опълченците, не че не го знае, просто й е трудно.
Миналата година са се паднали Опълченците, дали не е грешна информация (не умишлено подадена, разбира се, а някой да не е видял дата на новината)

Аз съм сигурна, че се е справила с преразказа, въпреки, че не е чела книгата.

# 156
Оф, като чета.....моята ученичка съвсем ще се издъни, ако е вярно. Неутралният разказвач ще й вземе здравето, бърка времената и ще направи мазало Confused А пък "Опълченците на  Шипка"...направо не ми се мисли какъв бисер ще сътвори на тезата, ако наистина е това. Още не ми се е обадила.... ooooh!

# 157
  • Резерват "Северозапад"
Еми то изпитът още не е свършил...

# 158
Скрит текст:
Ън, от години те чета. Една добра дума не си казала за учениците си. Може би е по-добре да не ги коментираш във форума.

# 159
  • sofia
Еми то изпитът още не е свършил...

Колко ли е било разстоянието между двата модула?
Аз мисля, че към 1ч трябва да свършат.

Чакам да се обади

# 160
  • Бг-мама
Имайте в предвид , че не са почнали и точно в 10.00. Така , че очаквайте към 13.30 часа по скоро да започнат да се обаждат.

# 161
Успех пожелавам и аз на всички деца, сега на изпитите и после и в класиранията!  Flowers Four Leaf Clover
В събота и неделя не съм влизала във форума и ето, че и нова тема и доста вълнения споделени, изчетох всички.
Притеснено ми е, само чета тук в темата и аз не мога да докосна работа...
Сега ме хвана яд, че не влизах да прочетем с дъщеря ми как да поправя грешки, но се надявам да е прочела и чула указанията... Снощи вече бях започнала да вдигам напрежението вътрешно ...
Още малко и ще ги чуем  Revolving Hearts
За преразказа ... не го е чела, здраве да е!

# 162
Така не искаше моят синковец да е от неутрален разказвач...Но такъв му бил късмета, ако е вярно.

# 163
Скрит текст:
Ън, от години те чета. Една добра дума не си казала за учениците си. Може би е по-добре да не ги коментираш във форума.

Скрит текст:
Това просто е истината и не знам защо да не я казвам. Трудно се примирявам с посредствеността. Искам най-доброто от тях и за тях. Много, много рядко някой го постига. Може би не трябва да ми пука толкова и да приемам с леко сърце нещата. Тук май си права. Rolling Eyes

# 164
   Според няколко деца от класа на сина ми първият модул е бил гаден и труден.С моето момче не съм се чула още,т.е. той не ми е звънял.

Общи условия

Активация на акаунт