СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 270
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 225
Ситуация - писане на преразказ първо на чернова после започва да се преписва на белова но не стига времето за края на беловата. Питане към квесторите дали ще се гледа и черновата в този случай, отговор - да и слагат черновата най-отгоре.
Някой има ли идея как точно ще се провери и оцени това?

# 226
  • sofia
те винаги са доволни след изпита, ама като излязат оценките си питат какво се случчва

# 227
  • София
Мда, и се плаша винаги като каже, че е доволна от себе си.... Simple Smile

# 228
  • В светлината на слънцето
Мда, и се плаша винаги като каже, че е доволна от себе си.... Simple Smile

И аз така.

# 229
  • София
Българският е труден за преценка. По мат от пробните като кажеше - доволен съм, все беше с високи точки. Е, високи, високи - сравнително, като за него имам предвид. Знаеше и кога се е издънил. По бел - трудна работа. Веднъж беше много щастлив от преразказа си, накрая имаше 27 или 28 точки, което не е баш за голямата радост, нали, освен ако нямаш 65 на първи модул, което пък никога не ни се е случвало Grinning 
Така че балът ще го видим, като му дойде времето. Но да си доволен от първата матура е важно от психична гледна точка - с друго самочувствие се отива на втората! Затова се радвам аз, не за друго.

# 230
  • София
И нашият човек е доволен с малки изключения:))). Откри си грешка в теста ( за съставното сказуемо- мнооого ме е яд Angry). Мисля да не му позволявам да си сравнява отговорите, за да не се спече за следващия изпит, ако открие още нещо. На тезата е писал няколко изречения ( споменал е, че думите са на ген. Столетов, че венецът е символ на победата,  но епитет или метафора -НЕ). Преразказът не го е затруднил (уж), написал е близо 3 страници.

# 231
Ситуация - писане на преразказ първо на чернова после започва да се преписва на белова но не стига времето за края на беловата. Питане към квесторите дали ще се гледа и черновата в този случай, отговор - да и слагат черновата най-отгоре.
Някой има ли идея как точно ще се провери и оцени това?
И аз това се чудя, ние сме в същото положение.

# 232
Здравейте, имам конкретно питане.
Квесторът пише на дъската начало и край на втори модул. Обаче получават листа за работа след около 15 мин. от обявения час на дъската. Например пише начало 12:00, край 13:30, но реално са раздадени листовете в залата в 12:15. Какви са правата на децата, какво да направят, ако са ощетени с времето, защото началото на модула е бил един и същ за всички зали, независимо, че в последната зала са получили пликовете със закъснение спрямо първите?

# 233
  • Sofia
Здравейте, имам конкретно питане.
Квесторът пише на дъската начало и край на втори модул. Обаче получават листа за работа след около 15 мин. от обявения час на дъската. Например пише начало 12:00, край 13:30, но реално са раздадени листовете в залата в 12:15. Какви са правата на децата, какво да направят, ако са ощетени с времето, защото началото на модула е бил един и същ за всички зали, независимо, че в последната зала са получили пликовете със закъснение спрямо първите?

Квесторът е трябвало да напише РЕАЛНИЯ час, в който са раздадени листата в залата.
Децата на момента е трябвало да му сигнализират. Грешката е на квестора, ако е станало така.
И това са цели 15 минути загубено време. Защо са си мълчали децата?

# 234
Когато всеки ученик получи текста, другият квестор отбелязва на дъската начало и край на модул 2.
Това е правилото. Мисля, че нищо не може да се направи. Трябвало е да реагират веднага.

# 235
Момичета, бърз въпрос - ако квестор е оставил на децата 50 минути работа по преразказа, а не 75, както трябва да е - какво може да се направи?

# 236
Ох, няма ли да го публикуват този тест най-накрая....

# 237
  • тук-там
Zaedno, Току що се коментира подобен казус - виж последните мнения.

# 238
  • Sofia
Ох, няма ли да го публикуват този тест най-накрая....

И аз го чакам и търся!

# 239
От РУ са казали да се подаде сигнал и подписка и квесторите ще бъдат наказани - каква е ползата за децата не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт