СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 243
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
че не им се седи - то е ясно, но не е честно за децата, положили са труд и е лошо, когато ги ощетяват. аз бих пуснала жалба, но съвместно с други родители.

# 256
Не съм сигурна, че са се объркали. Просто им е все тая, че са отрязали 15 минути от времето на децата.  Фактът, че квесторите са си говорили, че нямат търпение да си тръгнат и им омръзнало да седят, ми говори достатъчно за мотива им.

Тези "хора" акъл имат ли! Да опропастят труда и бъдещето на децата! Направо са за публичен линч!

# 257
  • Пловдив
Дидева, благодаря за отговора!
Трябват ми минималните и максимални балове по паралелки от миналата година за Пловдив, от къде мога да ги видя. Темата е страхотна, но информацията е предимно за София, а мен ме интересува приема за Пловдив, много ровене и нищо не открих.
http://www.ruobg.com/news/archive/page/7

# 258
  • Бг-мама
Дидева, благодаря за отговора!
Трябват ми минималните и максимални балове по паралелки от миналата година за Пловдив, от къде мога да ги видя. Темата е страхотна, но информацията е предимно за София, а мен ме интересува приема за Пловдив, много ровене и нищо не открих.
Мама Вики аз ги имам , но не знам как да ти ги закача като файл. Ако искаш на лични ми дай фейсбук профил да ти ги пусна на месинджър.

# 259
  • София
Моят син е много доволен от квесторите. Много внимателни дами, успокоявали са ги, насърчавали са ги и даже са изчакали 1-2 минути едно много притеснено момченце да си допрепише преразказа. Проявили с човещина жените. Помогнали са на всяко дете да си сложи листовете по пликовете.

# 260
  • София
Към vs2a - Аз не бих оставила нещата така - веднага пускайте жалба до Министерството. Няма да промените оценките на децата, но за следващ път поне гаранция, че няма да се повтори...
Много се дразня от такива безразлични същества.

# 261
# 262
  • Варна
И моят син горе-долу е доволен. Тезата я били правили в школата, ама защо трябва да я запомни.... Написал две-три изречения, каквото успял да си спомни. Започнал преразказа на чернова, стигнал до половината, видял, че няма да му стигне времето и набързо прехвърлил да пише на белова. Написал някъде към две страници.
Единият въпрос от теста не го знаел, но по метода на изключването мисли, че е стигнал до правилният отговор. Поне другите деца, с които говорил, отбелязали същият.
В тяхната стая, квесторите позволили на едното момче да пише по-дълго време, след като събрали на останалите листовете. Едната госпожа му взела листовете и ги прибрала в плика, момчето го взело, отворило го и продължило да си дописва, докато го видят. Но никаква реакция от тяхна страна, просто прибрали отново листовете.

# 263
  • Пловдив
Публикуваха матурите.

# 264
  • 1st floor
Може ли линк?

# 265
  • тук-там
Не се отваря сайта на МОН

# 266
Изтеглих и качих другаде.
НВО БЕЛ

# 267
  • София
Обърнете се към директора на училището за съдействие. Децата утре могат да се открият и да организират родителите за подписка. Как пък нито едно дете не се е усетило...То и те са били в стрес, милите. Това са поне 13 деца...Много неприятна ситуация.

# 268
Please, try again later.

Малко търпение, майчета! Още малко... Може би ще спазят обявения час 16,00.

Дидева  bouquet

# 269
Ако някой е успял да влезе в сайта на мон, може да ги сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт