СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 235
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ИЗЛЕЗЕ

# 271
# 272
БЛАГОДАРЯ!!!!

# 273
Да, излезе, но от много питания, линковете се затрупват.

# 274
  • София, Младост
Сравнително доволна излезе от изпита, една грешка си е открила на първи модул, за сега. Каквото-такова. Мина. И аз като Белинда ще си сипя, но след работа.

# 275
И децата заслужават по едно сокче за разпускане... Доста труд вложиха, пък каквото такова.

# 276
  • София
Тайно прочетох материалите от изпита  -  в школата им казали да не си гледат отговорите дали са верни, тъй като можело при евентуални грешки да се демотивират за изпита по МАТ.
Ама аз мога ли да изтрая...

# 277
Моят юнак не иска да си сравни резултатите, преди да мине и изпита по математика. Ще се съобразя с желанието му, колкото и да ме човърка

# 278
Тестът е сериозна работа.

# 279
  • София
Да, има много подводни камъни. Като 13 въпрос, в който повечето ще кажат, че кавичките са за преносвн смисъл, включително и аз на първо четене така го отразих... Мдааа, сериозен е като цяло.

# 280
Моята седмокласничка с нетърпение чакаше резултатите. Даже много късно й се стори 16 часа. "Чак тогава ли ще излязат?" Ако иска да ги види няма да я спирам. Децата са толкова различни... Като ви чета повечето деца не искат да си гледат резултатите...

# 281
  • Sofia
Благодаря много за линка, Дидева!

# 282
  • София
Сверихме! И при цялото тръшкане колко много грешки имала, и как ще й отнемат 11т., се оказа, че има 2 грешки за общо 3т. Тезата е доста прилична и според мен поне 4т. ще има. Преразказът е подробен, в правилното време, без изпуснати моменти.

# 283
Благодаря Ви и за изпита и за справките. Много са полезни.

# 284
Здравейте,
Направих си профил специално заради един случай покрай матурата днес. Дъщеря ми туко-що провери си отговорите и забеляза неточност в задача 4. Какво мислите по въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт