СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 94 995
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Ганис, вчера те четох с голямо удоволствие в старата седмокласна тема /една от многото/ и се канех да те питам, като те засега из форума - какво означава подписът ти? Не мога да го схвана, три пъти го четох, като на матура Joy
"Ако не можете да обясните нещо на едно дете, то това значи, че вие самият не го разбирате" Айнщайн Simple Smile

# 871
Моята пак реве. Rolling Eyes Математиката е по-силният й предмет, а е допуснала супер тъпи грешки, както сама си ги определи. Това не видяла, онова пропуснала ... 9-та задача е грешна, а е била лесна и грешката й е "много глупава". На 17-та - само последното подусловие й е вярно /пак нещо недочела/. 24-та - решено първо подусловие, второто - решено, но недоказано Flushed, последното - нерешено. Направила е чертеж. Нещо й става като отиде на изпит. Мозъкът й блокира. Голямата на изпит успява да се събере и да покаже най-доброто. Представя се по-добре от всички пробни. Малката е точно обратното - на пробен няма под 92т., а сега реве, че и 85 няма да хване. И ще се окаже с по-висок резултат по слабия си предмет. Ох...

Много неприятно, при мен голямата е така, а млакият показва добри резултати и на пробните и на изпита. Надявам се само така да и се струва и да изкара висок резултат!

# 872
  • София
Ганис, вчера те четох с голямо удоволствие в старата седмокласна тема /една от многото/ и се канех да те питам, като те засега из форума - какво означава подписът ти? Не мога да го схвана, три пъти го четох, като на матура Joy

А, някои четете три пъти, а други четат по веднъж. И после: "Е как можах да не го видя това?"

# 873
  • София
"Ако не можете да обясните нещо на едно дете, то това значи, че вие самият не го разбирате" Айнщайн Simple Smile

А защо не се вижда цялото? Нарочно ли е? Не схващам Thinking

# 874
  • София
Нямам представа Simple Smile Не е нарочно.

# 875
  • София
Белинда, вероятно форумът в новата си версия има ограничение на броя символи за подписа и заради това е резнат в края подписът на Ганис. В старата версия определено се четеше целият Simple Smile

# 876
Хм, вие вече сте се ориентирали, моята само каза, че било лесно, но дали е сверила с някой, какво е получила, нищо не знам още.
Страх ме е като излезе ключа. Чудя се, да го сверяваме ли, не ли......

Браво на децата, като гледам, повечето са се справили.

# 877
  • София
Според мен, ако изтриеш многото наклонени черти преди текста, ще остане място за изречението. Просто не знаех дали го виждаш, че е наполовина или пък има някакъв скрит смисъл, който аз не схващам. За това попитах, не че е толкова важно Hug

# 878
Ганис, я дай направо всички отговори, та да не се мъчим повече. Joy
Един мой ученик ми даде 24 зад, очаквам малко по- късно и останалите, но като цяло 24 ги е затруднила и има защо.

Да, и моята само 24-та я е затруднила, но това не й е попречило да допусне супер тъпи грешки от недоглеждане на 9-та и 17-та. Rolling Eyes
И аз това очаквам, макар че не ми вдига. Запиля се с приятелки.
Ще си дойде и всичко ще е наред ..гуш. Тя е от породата на моя бунтар , който ми казва да не вися тук и да не се побърквам и навивам с други лелки .Smiley

# 879
  • София
кАжи му на твоя дребен, че тука сме само какички Sunglasses

# 880
  • София
Всички деца от групичката, които ходят на школата заедно, са се събрали след изпита и обменили мнения - никой не е успял на подточка Б на 24 задача.

Моят син каза, че я е решил без никакъв проблем. Явно децата от тези курсове не са си давали никакъв зор през годината.

А може би са си давали прекалено много зор - и от пренатягане пружинката просто се е скъсала?
Хайде моля - всеки може да се смути и/или обърка.
Децата, за които пиша, съвсем не са от посредствените, но не са и от състезателите по МАТ. Напълно съзнавам, че в НВО може да има и по-трудни задачи, за да се отсеят учениците в няколко пласта. Но нека не се обиждаме, моля!
П.с. По Вашето изказване виждам, че и Вие също не сте си давали зор  - да научите граматиката имам предвид - "МоятТ син каза, че я е решил без никакъв проблем." - В кавички сложих цитат!

Благодаря на всички останали майки, които ме подкрепиха!
Като видим резултатите, тогава ще му мислим.

Ха, ха, ха - цитатът ми вече е редактиран!
Браво, бързо се учите!
Ама е късно -изложихте се вече...

# 881
  • София
Скрит текст:
Ганис, я дай направо всички отговори, та да не се мъчим повече. Joy
Един мой ученик ми даде 24 зад, очаквам малко по- късно и останалите, но като цяло 24 ги е затруднила и има защо.

Да, и моята само 24-та я е затруднила, но това не й е попречило да допусне супер тъпи грешки от недоглеждане на 9-та и 17-та. Rolling Eyes
И аз това очаквам, макар че не ми вдига. Запиля се с приятелки.
[/quote]Ще си дойде и всичко ще е наред ..гуш. Тя е от породата на моя бунтар , който ми казва да не вися тук и да не се побърквам и навивам с други лелки .Smiley
[/quote]

И голямата ми е от същата порода. Но малката стои сега с мен и чака да публикуват теста. Smile

# 882
  • Варна
На  зад.17 а ) дъщеря ми  е получила 300
На 24а) 45 градуса и 30градуса  ,на б) 2:1

На 17 б и в подточки  какво са получили вашите деца?

б/ 50х /но не е изцяло вярно/

в/ 12 - това е вярно

На Б е получил 50х+180
На А 300
На В 12

# 883
  • София
Получих задачите, започвам да ги решавам.

# 884
Моят бил сбъркал 2 задача, 23 до средата решил и 24 не е написал 3 то под условие. Нещо ми е тъпо

Общи условия

Активация на акаунт