SUPERNATURAL: Кайсиите отвръщат на удара

• 38 543
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Много добре те разбирам, Топче никой не може да го замести, той винаги ще бъде на мама момчето.

Улучила си, горе-долу и аз така си го представям.

# 181
# 182
Импала, нямам какво да кажа освен БЛАГОДАРЯ !!!!:heart:HeartHeart
Аз го гледах това вчера, но само защото имах малко свободно време.Ох, сега съм още по - нетърпелива за 14 сезон, защо ми трябваше да търся  клипчета в Youtube , не търсех точно това, но като го видях, не можех да не го изгледам заедно с панела за 2018.
Толкова са сладки всичите. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 183
Hug
Има и клипчета с интервюта, които са доста по-информативни от панела, но и на мен ми беше много приятно да ги видя. Липсват ми. Ама лятото е така.
Даже успявам да изневеря Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 184
С кого? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Продължавам с "Animal Kingdom". Историята ми е интересна, намирам доста сходства със "Sons of Anarchy".
Изгледах новия проект на Шемар Мур - "S.W.A.T." Нищо особено като сериал, ама мнооого ми е секси тоя мъж!
Преговорих и първи сезон на "Taboo", в който Том Харди ме довършва Stuck Out Tongue Winking Eye , секи път!
Общо взето тези три редувам, плюс любими епизоди от Котьо и SPN, но те са редовните, не се броят Joy .

# 186
Хора извинявайте, че така се включвам, но сега си получих програмата за стажа във Шотландия и се притеснявам, че няма да  се справя и ще се проваля с гръм и трясък. Чувствам се като Сам за P.A. във "Hollywood Babylon" "Мисля, че са нещо като роби."  Аз ще съм P.A.CryCrySadWorried

# 187
Не се притеснявай, няма да се провалиш Hug ! Важното е да извлечеш максимална полза от стажа и пътуването: опит, запознаване с работата, упражняване на езика и т.н.
Аз работя точно като личен асистент и съм изключително доволна.

# 188
Няма да съм личен асистент, а ще съм на стаж във колежът в Елгин и ще роботя във различните отдели на колежа.

# 189
O, не съм разбрала значи. Щото по-горе писа за P.A., което си е "personal assistant".
Както и да е, желая ти успех!

# 190
Да, аз неправилно се изразих, но като си видях програмата, се сетих за епизода и  репликата ми се стори подходяща.

# 191
Supernatural‘s Dean is supposed to be awake and aware of Michael’s possession. Will we get any internal Dean vs. Michael scenes? –Adder
“We’ll see Dean putting up a fight, but it’s a really hard fight to win,” co-showrunner Andrew Dabb says. “But Dean’s a fighter. He’s going to try to get out even if it doesn’t quite go his way.” As for how that struggle will look, visually, Dabb says, “We have a couple of different approaches to it. Some are very much like he looks into a mirror, and some are going into people’s heads. It’s dependent on the story.”

# 192
# 193
# 194
Хм...., не знам какво да очаквам, само се надявам Дийн повече време да е обсебен от Михаил, да не го претакат като предишното, че ще се ядосам вече, очаквам хубави Мийн моменти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт