SUPERNATURAL: Кайсиите отвръщат на удара

• 38 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Гледах малко от интервютата от Comic Con, само с J2. Михаил ще се позадържи, но не твърде много, защото "сериалът има нужда от Дийн" като основен персонаж, не просто от Дженсън на екран. Но сценаристите били измислили начин да бъде и Дийн, и Михаил. Ще видим какъв.
Колкото до самото превъплъщаване в Михаил, Дженсън е имал известни притеснения, допитвал се е до екипа върху какво да акцентира, какво да обере. Надявам се да се получи добре, защото малкото, което видяхме на финала на сезона някак не ме грабна особено... Demon!Dean ми хареса, обожавам Lucifer!Sam, дано е нещо такова.

# 196
Напълно поддържам последният абзац, за другото съм със смесени чувства, не знам...
Трябва да го видим на екран, т.е. да се движи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
O, да, тръпна и аз. Дженсън каза, че се е опитвал движенията и говорът му да са по-бавни и спокойни - сепак е супер силен архангел, няма закъде да бърза и от какво да се притеснява. Крисчън също игра по този начин и му се получи добре.

Редактирам:
Иве, имаме снимка!

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:44 от Impala

# 198
Heart Eyes

Добре са го докарали, харесва ми, а и беше време Дийн да се фръцка по така, нали....

# 199
Гледа строго и палаво като баща си  Laughing

# 200
Ах, таткото, скоро не съм мяркала негови нови снимки, забравих му физиономията.

# 201
Тази е най-прясната, от SDCC преди десетина дни:

# 202
Ако махне брадата ще е по-добре, но важното е на нашата как ѝ харесва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
Съвършен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Всякак ѝ харесва - това е истинската любоф Joy

# 205
Ужас  Shocked
Ревнувам зверски  Laughing

# 206
Поиграй си с Фотошоп и ще си на негово място. Joy

# 207
 Laughing
Бая време ще ми отнеме.

# 208
Само главата, след това ще го рамкираш и ще му се наслаждаваш.Stuck Out Tongue Winking Eye Ако го споделиш с нас, ние тоже.

# 209
Не са ми добри уменията, но ще опитам скоро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт