Кралски работи и клюки - 12

• 52 845
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Според мен това с пастора и госпъл хора е било желание на майка и , и Меган просто е уважила това нейно желание. Майка и искено се радваше докато пееха , докато останалите се спобутваха.

3 години е по-възрастна Мегън от Хари.

# 196
  • Варна
Спомням си, че при втората рокля на Кейт се коментираше и прилика с тоалет на Даяна:

Аз не скивам никаква прилика Nerd

# 197
  • Down south
Пролетната Фея, това е и моето мнение. Няма лошо, че е американка, афроамериканка, актриса, разведена и т.н. Хари я е харесал. Тя трябваше да влезе с повече финес и престиж в кралското сем-во, пък после нека прокарва някакви нейни виждания.
+100

Пасторът, според мен, дойде вповечко. Можеше да е малко по-съобразено със случая, робство, Мартин Лутер Кинг и пр. Нямаше нужда,

# 198
Не може да уважи нищо на никого, ако Кралицата не разреши. Peace
Беше голяма издънка и ще си носи последствията от нея сигурна съм. Станаха за подигравка определено. Тази жена не ми се вярва да иска да и се подиграват още с влизането в кралския двор. Сигурна съм, че я е яд много, но няма връщане назад. Това няма да се забрави никога и и затвори много врати.

# 199
  • София
Не може да уважи нищо на никого, ако Кралицата не разреши. Peace
Според мен са очаквали умерено слово на пастора, но той реши да им вземе акъла и успя. Laughing

# 200
Точно така смятам и аз, че е очаквано друго, а той се изяви и сега Мегън ще страда от буйностите на този неразумен човек, мислещ си че е много оригинален.
Сега ще и вземат акъла на Мегън с презрение.

# 201
Аз ви се чудя как така тълкувате израженията на хората. На мен Меган ми се вижда просто щастлива жена на сватбата си. Де да знам, голямо въображение имате,с най-добри чувства го казвам.😊

# 202
  • София
Скрит текст:
Пролетната Фея, това е и моето мнение. Няма лошо, че е американка, афроамериканка, актриса, разведена и т.н. Хари я е харесал. Тя трябваше да влезе с повече финес и престиж в кралското сем-во, пък после нека прокарва някакви нейни виждания.
+100

Пасторът, според мен, дойде вповечко.
Можеше да е малко по-съобразено със случая, робство, Мартин Лутер Кинг и пр. Нямаше нужда,
Абсолютно. Не му беше изобщо мястото.

Преди време бях чела за Грейс, че е била нещастна, но не си спомням много. Някой да ми даде линк, моля. На сватбата е била прекрасна.

# 203
  • Пловдив
Е тя кралицата сигурно е разрешила предполагайки че ,пастора ще говори за любов .Отде да предположи че пастора ще говори за робство.

# 204
  • София
Пасторът го е поканил Епископът на Кентърбъри, Мегън и Хари не го познават, видели са го предния ден май. Госпъл хорът е идея на Чарлс - свързали са се с тях от Кларънс хаус...ами сега? Wink

http://www.bbc.com/news/live/uk-44167290?ns_mchannel=social&ns_source=twitter&ns_campaign=bbc_live&ns_linkname=5b00a8aa56bc070681c74b8e%26Gospel%20music%20was%20Prince%20Charles%27%20idea%2C%20says%20choir%20leader%26&ns_fee=0#post_5b00a8aa56bc070681c74b8e

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 17:58 от Lana

# 205
  • София
Е тя кралицата сигурно е разрешила предполагайки че ,пастора ще говори за любов .Отде да предположи че пастора ще говори за робство.
Joy И аз така си мисля. Нещо се е объркало в последния момент.

Скрит текст:
Не може ли да се сложат и новите херцози на снимка към темата?

# 206
Колажите във ФБ почнаха да се въртят:
Скрит текст:

# 207
  • София
Погледът на баба Бети е уникален. Joy

# 208
Колажите във ФБ почнаха да се въртят:
Скрит текст:

Eeee, това е много грозно

# 209
Сватбените рокли на монархията през годините: