Кралски работи и клюки - 12

• 52 787
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
И какво значение има, нали е ясно че е тя?
Аз чак разбрах, че дизайнер на втората рокля е Стела Макартни. Много ми хареса светлосинята подметка на вторите обувки, за синия Ягуар да не говорим. 😊

# 286
  • На топло
Тази рокля е много свежа и това което е на главата и 😄( пера от лебед)
https://www.instagram.com/p/Bi-P8MFj3MP/?hl=fr

# 287
  • София
Taкива новини са ми много странни. Все едно някой младоженец (принц или не) ще каже "Еб@си грозилището.".  Joy
Joy

Поне има напредък. Дизайнерката не е обявила, че се е ужасила от резултата, както при Даяна.

# 288
Честно да ви кажа, добре че не съм се омъжила за принц. JoyПочти сме набори с Меган, но аз в такава обстановка не мога да живея. Нищо, че е Бъкингамския дворец Joy

Те няма да живеят в Бъкингмаският дворец, а в имот който се намира в двореца Кенсингтън - https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a19818083/meghan- … ttingham-cottage/. Кейт и Уилям преди са живеели там.

# 289
  • София
С най-голямо удоволствие бих си живяла там. Протоколът се учи, да, ще се съобразява, ама пък всичко друго ѝ е поднесено на тепсия.

# 290
# 291
С най-голямо удоволствие бих си живяла там. Протоколът се учи, да, ще се съобразява, ама пък всичко друго ѝ е поднесено на тепсия.
Аз не съм фен на кралски тип обзавеждане и няма да ми е уютно, макар, че ако се "наложи" ще си обзаведа покоите в мой стил. Grin

А за другото си изключително права - те работят крале, принцове и херцози. Имат си задължения, но задълженията им носят и хиляди привилегии.

Нима ние обикновените не живеем по "график-протокол"?
И ние сме длъжни да се съобразяваме с хиляда неща. Ставаме, оправяме деца, водим ги на ясли и училища, тичаме да хванем градския транспорт или бързаме да оставим колата за смяна на масло, отиваме на работа (и повечето защото ни се налага да работим), връщаме се, приготвяне на вечеря, домашни с децата. Като добавим тичането по допълнителни занимания и институции... Е, да, нас никой не ни кара да сме с прически, затворени обувки и светъл маникюр.
Те пък се налага да се покланят, да носят чорапогащник и затворени обувки, но в замяна получават - никакво мислене относно битовизми, достъп до най-добри училища, лекари, места за почивки.

# 292
  • на пистата
Аз не съм фен на кралски тип обзавеждане и няма да ми е уютно, макар, че ако се "наложи" ще си обзаведа покоите в мой стил. Grin

А за другото си изключително права - те работят крале, принцове и херцози. Имат си задължения, но задълженията им носят и хиляди привилегии.

Нима ние обикновените не живеем по "график-протокол"?
И ние сме длъжни да се съобразяваме с хиляда неща. Ставаме, оправяме деца, водим ги на ясли и училища, тичаме да хванем градския транспорт или бързаме да оставим колата за смяна на масло, отиваме на работа (и повечето защото се ни се налага да работим), връщаме се, приготвяне на вечеря, домашни с децата. Като добавим тичането по допълнителни занимания и институции... Е, да, нас никой не ни кара да сме с прически, затворени обувки и светъл маникюр.
Те пък се налага да се покланят, да носят чорапогащник и затворени обувки, но в замяна получават - никакво мислене относно битовизми, достъп до най-добри училища, лекари, места за почивки.
Мерси от тези привилегии..кога не мога се почеша по г*за без да ме снимат.

Това е новата кралица на Великобритания, според чуждестранните медии, които коментират поведението на принцеса Шарлот вчера по време на сватбата на принц Хари и Меган.

# 293
Мерси от тези привилегии..кога не мога се почеша по г*за без да ме снимат.

Покажи ми снимка на Кейт от спалнята й, от банята й, от вечеря с мъжа и децата, от училището на Джордж по време на час. Или на Кралицата?
Или снимки на семейството на Софи и Едуард? На сем. Кент?

Виждаме една супер малка част от живота им, а именно работата им. През другото време си пърдят и се оригват на спокойствие. Wink

# 294
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ги жаля..за какво всъщност?
Живят си като милионери(и те са си такива) с прислужници за всичко,нямат никакви битови задължения,имат достъп до най-добрите лекари,образователни учреждения и услуги.
И всичко това,само защото са се родили(или омъжили) в правилната рода.Може да са най-големите лузъри,но пък уредени от деня на раждането.

Социални ангажименти имат разбира се,но и не виждам много да са се озорили с посещение на даден обект,да помахат с ръчички за 30 минути и да се приберат в скромното имение замък от 200 стаи и да си гледат кефа.
Живот на лъскавата аристокрация.Горкичките.

# 295
  • София
Въобще не ги жаля..за какво всъщност?
Живят си като милионери(и те са си такива) с прислужници за всичко,нямат никакви битови задължения,имат достъп до най-добрите лекари,образователни учреждения и услуги.
И всичко това,само защото са се родили(или омъжили) в правилната рода.Може да са най-големите лузъри,но пък уредени от деня на раждането.

Скрит текст:
Социални ангажименти имат разбира се,но и не виждам много да са се озорили с посещение на даден обект,да помахат с ръчички за 30 минути и да се приберат в скромното имение замък от 200 стаи и да си гледат кефа.
Живот на лъскавата аристокрация.Горкичките.
Абсолютно.
Да, трябва да се съобразява с протокол, да посещава приеми, да се включва в каузи и т.н., но всичко друго не е нейно задължение. Натоварването и стресът на обикновената домакиня, която и работи, са ѝ непонятни. Нито се тревожи какво ще готви, нито я интересува при кого да остави децата, нито будува нощем, има фризьори, гримьори, стилисти, диетолози, фитнес инструктори, каквото пожелае. Образованието на децата ѝ е подсигурено и то не къде да е. Изобщо тези "малки" нещица, с които се занимава съвременната жена, са ѝ непонятни. Е, бих преглътнала интериора, още повече, че във всеки един момент може да се направи ремонт и да стане такова, каквото го иска херцогинята. В момента имението на Хари и Мегън се ремонтира по техен вкус, според медиите.
Не бих желала единствено живота на Даяна, признавам си.

# 296
# 297
  • София
Даааа...гърбът е страхотен!

# 298
Мегън е със страхотно, перфектно тяло! Много добре и стои почти всичко каквото облече!
Кой мъж не би се влюбил в така изглеждаща жена!
А и Хари е като мама Даяна, хубавец, левент, дългокрак!
У повечето от нас будят симпатии!

# 299
Аз ги харесвам много и двамата.Желая им цялото щастие на света! Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт