Кралски работи и клюки - 12

• 53 503
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Няма съмнение, че е   по-силен. Със сигурност ще са интересни децата им. На мен ми е по-интересно какви имена ще им изберат. Дали и там ще внесат афроамерикански традиции или няма да има начин и ще трябва да е нещо английско и класическо. Нали кралицата ги одобрява.

# 646
  • На топло
Когато видим каква физиономия е направила Кейт на официалните сватбени снимки и тоалета, който е избрала за църквата, много обикновен за такава церемония, може да си направим извода, че Мегън още не е издържала проверката 😆 пред семейство Мидълтън.

# 647
  • Down south
Майката на Мегън е работила като санитарка в социален дом за хора с психо. заболявания. Напуснала е преди  сватбата. Не ми се вързва с твърдението, че Мегън е ( била ) милионерка.

Информативно, майката не е работила, като санитарка, а като социален работник. Разликата е огромна.

Баща и е спечелил $750 000 от лотарията,  след развода им (Меган е била на 9г.) и това и  е  позволило  да посещава частно училище и всичко останало.

В някакъв момент от живота им и двамата и родители са обявили банкрут.
Явно е била свидетел, какво е да нямаш и какво е да имаш средства и е избрала кой път да следва.

# 648
  • София
По-горе обсъждахте защо жените носят клъчове. Носят ги, за да са им заети ръцете и когато вървят да не ги размахват. Дори много често Катрин носи голям клъч, който държи с двете ръце, а не с едната, точно за да се избегне моментът с чуденето какво да си прави ръцете.

Понеже първата изява на Мегън според мен е в графата леко неуспешна, чудех се как и кой им обяснява какво са сгафили по време на някое събитие  newsm78 Дали някой от отговорниците за протокола го прави или пък по-възрастните правят забележка на по-младите и неопитните?

# 649
Роклята й стои потресаващо. А има хубава фигура. Освен това е леко бабешка. И широка. Разбирам,че целят да е консервативна, но чак пък толкова.
Имат си човек според мен, който ги напътства.

# 650
  • На топло
Daylily,
Не знам, такива бяхс коментарите в едно предаване. Наблягали на факта, че е инструктор по йога, а тя всъщност е работила в този дом.
Когато си богат да се занимаваш със социална дейност е толкова благородно....
Но кой отива с удоволствие да работи в такъв дом?

# 651
Кейт може да е с носено 2 пъти палто, но пък на сватбата е с нова шапка😆 Пък и има разлика, едната сватба е на сестра и, другата на зълва и.

И какъв всъщност е конфликта между родата на Мегън и Мегън? Майка и е причина за разтрогването на първия брак на бащата може би.Чели ли сте подробности?

# 652
# 653
# 654
  • Down south
Daylily,
Не знам, такива бяхс коментарите в едно предаване. Наблягали на факта, че е инструктор по йога, а тя всъщност е работила в този дом.
Когато си богат да се занимаваш със социална дейност е толкова благородно....
Но кой отива с удоволствие да работи в такъв дом?
Не знам дали майката е богата, по-скоро не.
Социален работник тук май е различно от същата позиция в България. Изисква се съответното образование и работата е много отговорна.

Споделям, какво чета из тукашната (американска преса)
Меган не беше популярна, преди да започне връзката и с Хари. Може би визуално са я знаели, хора, гледащи шоуто "Suits ", но нищо повече. Имам предвид, че не беше известна актриса/лице и т.н.
Сега вече е.

# 655
Понеже първата изява на Мегън според мен е в графата леко неуспешна, чудех се как и кой им обяснява какво са сгафили по време на някое събитие  newsm78 Дали някой от отговорниците за протокола го прави или пък по-възрастните правят забележка на по-младите и неопитните?
[/quote]
А-а, четат първо тук и после създават специална комисия по кризисни ситуации на херцогини, която изготвя стратегия за излизане от положение и нанася корекции на грим, стойка, прическа и т.н., в зависимост от гафа.
Колкото до тоалета на Кейт, мисля, че това е ръкавицата, която елегантно е подхвърлена към Меган и услужливо разчепкана тема от медии, социални мрежи и форуми. Сега да видим ще се впрегне ли Меган от тая работа или ще запази херцогско мълчание. Залагам на второто. Обаче от сега предвкусвам електическото напрежение между двете / по принцип, а не за конкретния случай / и потривам доволно ръце. Не за друго, ами за да не замре темата във форума.

# 656
# 657
  • София
Аз идея си нямам колко точно е гледан сериалът, обаче моят мъж му е голям фен, също и на Мегън Маркъл. Есента като разбра, че тя ще се омъжва за Хари доста се беше натъжил  hahaha
Вчера пък ми каза, че актьорът, който в сериала играе неин мъж, също ще трябва да го напусне, защото сценаристите не са могли да намерят начин по който да му задържат ролята без Мегън. Аз не го знам кой е, защото не съм гледала и една серия, обаче на мен ми стана много мъчно за човека. Партньорката ти става принцеса, а пък ти си губиш добре платената работа. Ами не е справедливо  Sad

# 658
  • София
Не е точно така, Патрик Адамс също има свои други ангажименти и се е съгласил на този вариант като по- безболезнен за сериала.
Актьорът е мъжът на Троян Белисарио. Има го на снимките по- горе с гостите.

# 659
  • София
Не е точно така, Патрик Адамс също има свои други ангажименти и се е съгласил на този вариант като по- безболезнен за сериала.
Актьорът е мъжът на Троян Белисарио. Има го на снимките по- горе с гостите.

Мерси за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт