Кралски работи и клюки - 12

• 52 672
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно така,не беше известна в Щатите.Една треторазрядна актриса,която снима сериал.Такива - стотици в Холивуд.
Започнаха да говорят за нея,след като се сгоди за Хари и покри всички корици на списанията тип Пийпъл.До преди това,малцина,само фенове на Suits,знаеха коя е.

Има ринопластика,изпилявала си е носа.Също така мисля,че си слага нещо в устните за контур,не за обем.Лицето няма една бръчка,но не знам дали инжектира нещо и там или е от козметичните процедури,които вярвам прави ежедневно.Изправя си косата,за да не личи афроамериканския й произход.
Има страхотно тяло(последно време доста отслабна,иначе си беше по-пухкава без да е дебела) и като цяло е много поддържана жена.

Не ми хареса това фръцкане(да привличаш вниманието върху задника си ли е много аристократично?) и потупването по гърба на Хари(грозно,все едно е кученце,което току що се е изпишкало където трябва).
Кейт е обучена до съвършенство,все едно цял живот е работила като аристократка.
Меган се държи все едно е още в Холивуд и на премиера на някой филм.

# 661
  • София
Палтото на Кейт е различно от това от кръщенето на Шарлът, сега е бледожълто, тогава беше бяло. Под него имаше рокля...беличка изглеждаше, но може и тя да е била бледожълта. И не мисля че е обикновен, а подходящ за случая, Бабет и Камила също бяха с рокли и палта. И аз си мисля, че освен че може това да и е удобна дреха в момента и за да не привлича вниманието към себе си.  Шапката и беше много сладка!

# 662
Тоалета й за сватбата на Пипа беше великолепен.❤ Толкова беше красива.

Нали? Не помня вече къде и по кои медии масово се коментираше, "огромният гаф" с облеклото именно на сватбата на сестра й, изглеждала като краварка и подобни щуротии. Направо за секунда си помислих да не би оаз да имам проблем нещо...  Shocked

# 663
  • Варна
Тоалета й за сватбата на Пипа беше великолепен.❤ Толкова беше красива.

Нали? Не помня вече къде и по кои медии масово се коментираше, "огромният гаф" с облеклото именно на сватбата на сестра й, изглеждала като краварка и подобни щуротии. Направо за секунда си помислих да не би оаз да имам проблем нещо...  Shocked
И аз много харесвам обсъждания " бабешки" тоалет.
Бях писала, че съм сигурна, че въпросната рокля на живо е прекрасна и се движи около тялото като жива.

# 664
Нова загадка! Кой е това:
Скрит текст:

# 665
  • NE
Камила

# 666
+1 за роклята от на Пипа сватбата. Много красива, елегантна и финни стои.

Чета ви, хелоу,но не смогвам с коментарите. Предната тема 64  страници не я дочетох,за да вляза в ритъм с тази.

# 667
  • Някъде там
И аз съм за Камила.
Покрай англичаните забравихме за другите кралски семейства.
А тези двамата заслужават внимание.
Не са красиви но са готини и много си приличат.Имат закачливи погледи които си проличават и под очилата.

# 668
  • На топло
Имало е само един политик поканен на сватбата. В чест на Даяна.

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sir-john-major-only-politician-12560911

# 669
Нашите киборги да вземат пример как се прави разкрасителна операция-леко и с мярка.
(Не мога да повярвам, че има хора, които не правят разлика между социален работник и санитар и такива, които не знаят че И в България се изисква "съотвено образование" за първото Grin).
При Гала и Стефчо се, каза че имала 5 млн.

# 670
Камила и като млада не е била особено симпатична. Иначе доколкото си спомням да съм чела е била голяма купонджийка.
Майката на Меган и аз знам, че е била социален работник. Иначе с бащата се запознава на снимачната площадка на някакъв сериал, дали не беше Дните на нашия живот ме се сещам, но той е бил осветител май, а тя нещо е работила във филмовото студио.

# 671
# 672
  • На топло

(Не мога да повярвам, че има хора, които не правят разлика между социален работник и санитар и такива, които не знаят че И в България се изисква "съотвено образование" за първото Grin).
При Гала и Стефчо се, каза че имала 5 млн.
Как разбра, че не правя разлика???
Имаше някакво предаване по т., в което коментираха майката на Мегън.
Не съм слушала внимателно, не съм чула, че е социален работник.
Говореха, че е от персонала на някаква клиника/ дом ( une clinique de santé mentale) за душевно болни.
Аз си направих заключението, че е санитарка, не се сетих, че там има соц. работници.

# 673
Естествено, че съм Кейт в теста. Whistling

# 674
Ти си Меган Маркъл Grin

Общи условия

Активация на акаунт