Кралски работи и клюки - 12

• 52 626
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
Гледам в този клип..Уилям и Кейт се поклониха на баба Бети на излизане(кралицата изглеждаше доволна и усмихната ),защо Хари и Меган не го направиха?
https://www.instagram.com/p/Bi-U2gelYWc/

И на мен ще ми е много интересно, ако някой може да обясни защо е така.
Прави ми впечатление и това, че на сватбата на Кейт и Уилям баба Бети е първа на първия ред, а на вчерашната сватба стоеше първа на втория ред Rolling Eyes

# 46
  • Вестерос
Да не е, защото единият е престолонаследник, а другият не

# 47
На сватбата на Уилям и Кейт кралицата е на първия ред, а на сватбата на Хари и Меган е май на втория? Или така ми се струва? Има някакво значение сигурно? Обаче и Хари не се поклони, ако Мегън е забравила... Кой знае колко пъти са репетирали всичко, едва ли е случайно. От друга страна физиономията на Бети е озадачаваща, предвид това, че е дала разрешение за сватбата, сега да е така начумерена...
Писали сме с друга съфорумка за едно и също.

# 48
  • NE
Щом поканиха Фърги, защо за Даяна да няма място?
Но нямаше да е до Уилям защото мястото е било свободно за да вижда добре кралицата, която беше отзад. На сватбата на Уилям и Кейт е на предна позиция.
Почит към Даяна се прави с цветята в църквата. Нейните любими бели градински рози. Избрали са нейният градинар.
Пръстена, който носи за приема булката е на Даяна.
http://people.com/royals/meghan-markle-princess-diana-aquamarine … edding-reception/

# 49
missence, четох някъде, че като е майка на втория и третия по линия престолонаследник,
Даяна е все още официално член на кралското семейство.

А ако беше жива Чарл и Камила дали щяха пак да се оженят?

Не че тя ще им пречи де, но те се разделят началото на 90те, развеждат се 1996, а той се жени за Камила 2005.

# 50
  • на пистата
На сватбата на Уилям и Кейт кралицата е на първия ред, а на сватбата на Хари и Меган е май на втория? Или така ми се струва? Има някакво значение сигурно? Обаче и Хари не се поклони, ако Мегън е забравила... Кой знае колко пъти са репетирали всичко, едва ли е случайно. От друга страна физиономията на Бети е озадачаваща, предвид това, че е дала разрешение за сватбата, сега да е така начумерена...
Писали сме с друга съфорумка за едно и също.
Тя е начумерена,обаже физиономията на Дедо Филип  излъчва задоволство .Както някой беше писал в предната тема-браво моето момче,заби актрисата хахах

# 51
Да не е, защото единият е престолонаследник, а другият не

Е добре де - това би трябвало да няма значение. Все пак това е кралицата на Англия. Не е ли редно и той да се поклони, въпреки, че не е престолонаследник /мои разсъждения/. Все пак всеки се покланя на кралицата - дори и при по-обикновени събития. А какво ли остава при такива тържествени церемонии

# 52
А Кралицата не е присъствала на сватбата на Чарлз и Камила , нали така ?

# 53
Гледах съвсем малко.След венчавката поклониха ли се на кралицата?Аз имам чувството,че при нея вече има дементни прояви,съвсем нормални за възрастта й.А,май и други питат Simple Smile
Майката на Меган имаше тежката задача да представлява семейството и се справи добре.Можеше да махне обицата от носа си поне само за сватбата.Беше по-естествена от нахилената си дъщеря,не се държеше арогантно или тържествуващо.Даже имам чувството,че си даваше сметка как нищо вече няма да бъде същото за семейството й и че това много ще й липсва.И че амбициозната й дъщеря е отхапала повече,отколкото може да преглътне.Видя ми се тъжна и угрижена.
Някой беше писал рождените дати на младоженците,ако си спомням Меган е Лъв,Хари е Дева.Това никак не е добра комбинация,говоря от богат личен опит.
Кралицата има и трети син,май Едуард.За него,съпруга и деца-нищо или??Спомням си,че и там имаше някакви издънки със Софи,мисля,че се казваше жена му,,беше парадирала с връзките си в кралското семейство.След което скоростно се "отказа" да работи,въпреки,че я презентираха като нов тип работеща еманципирана принцеса и май я архивираха някъде.

# 54
  • HH
На мен ми направи впечатление, че синьото кабрио, в което се качиха на път за приема, е с ляв волан 😎 Значи на тях наистина всичко им е позволено...

# 55
  • на пистата
Гледах съвсем малко.След венчавката поклониха ли се на кралицата?Аз имам чувството,че при нея вече има дементни прояви,съвсем нормални за възрастта й.А,май и други питат Simple Smile
Майката на Меган имаше тежката задача да представлява семейството и се справи добре.Можеше да махне обицата от носа си поне само за сватбата.Беше по-естествена от нахилената си дъщеря,не се държеше арогантно или тържествуващо.Даже имам чувството,че си даваше сметка как нищо вече няма да бъде същото за семейството й и че това много ще й липсва.И че амбициозната й дъщеря е отхапала повече,отколкото може да преглътне.Видя ми се тъжна и угрижена.
Някой беше писал рождените дати на младоженците,ако си спомням Меган е Лъв,Хари е Дева.Това никак не е добра комбинация,говоря от богат личен опит.
Кралицата има и трети син,мисля,Едуард.За него,съпруга и деца-нищо или??Спомням си,че и там имаше някакви издънки със Софи,мисля,че се казваше жена му,,беше парадирала с връзките си в кралското семейство.След което скоростно се "отказа" да работи,въпреки,че я презентираха като нов тип работеща еманципирана принцеса и май я архивираха някъде.
Няколко  поста нагоре съм постнала видио,не се покланят.Лъв и дева са майка ми и баща ми,44г са заедно вече Simple Smile разбират се чудесно.

# 56
А Кралицата не е присъствала на сватбата на Чарлз и Камила , нали така ?
Мисля, че не беше на гражданската церемонията, а само в църквата?
Thinking

# 57
# 58
# 59
  • Viena
Няма ли снимки от вечерта?

Общи условия

Активация на акаунт