Кралски работи и клюки - 12

• 52 874
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Мери е много красива булка. Воала й е чуден. Много интересно стои. Ето тя е наистива изящна. И е по принцип красива жена.

# 106
  • Бургас
Когато се жениха Фредерик и Мери, много ги сравняваха с Фелипе и Летисия. Особено в сватбените рокли Wink Ама при двете двойки така се случиха нещата, че сватбите им бяха през седмица-две. Първите им деца пък са родени през десетина дни. Ще каже човек, че са се наговорили Simple Smile

# 107
На мен ми направи впечатление, че синьото кабрио, в което се качиха на път за приема, е с ляв волан 😎 Значи на тях наистина всичко им е позволено...

Както и на всички останали, защото в УК може да се кара и с ляв волан. Не е незаконно.

# 108
Даяна беше обичана именно защото беше аристократка и същевременно близо до народа. Не спазваше тази аристократична дистанция, която спазваха останалите. Именно тя даде началото на доближаването на аристократите до обикновените хора и от нея тръгна всичко.

На мен ми е интересно следното - когато Даяна е обвинила Чарлз, че й изневерява с Камила, той е обявил, че отказва да е единствения престолонаследник в английската история, който няма да има любовница /това го гледах в едно предаване за Даяна по ТЛС/. Та интересно ми е дали Уилям и Хари ще продължат тази "традиция". Около Уилям помня, че имаше някакъв скандал в един ски курорт с някакво момиче - Кейт тогава не беше с него. Май изтекоха някакви папарашки сними. Но дали наистина е имало нещо или не няма как да се знае. Нещата бързо се покриха тогава. Но помня, че имаше статии, в които пишеше, че с Кейт са имали много сериозни проблеми заради този случай

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 15:21 от Lady Cassiopeia Duval

# 109
  • NE
Сравняват тоалета на принцеса Ана с халата на Хю Хефнър.

# 110
Според мен няма да останат без любовници или поне забежки отвреме навреме. Но ще ги покриват веднага. Никой няма да позволи да излезе наяве.

# 111
# 112
  • Бургас
Това пък с Уилям и момичето в ски курорта го чувам за първи път. Може ли малко повече подробности?

# 113
  • До морето
Натискът върху Кейт е много по-голям, така както всички бяха бедпощадни към Даяна, а останалите снахи го даваха по-лежерно. Фъргито сама се навираше между шамарите защото е шашава, но реално никога не е имало чак такъв интерес към нея. Някой помни ли в каквш отношения бяха те двете с Даяна? За Софи Рийс Джоунс, освен че в началото много я плюеха, че умишлено се опитва да копира Даяна в прическа и стил, друго не помня за нея. Мегън е атрактивна мацка, но според мен ще си живеят спокойно с Хари и няма да има такава истерия покрай тях. От друга страна пък Хари е любимец на британците, нещо с което нито чичо ву Ендрю, нито чичо му Едуард могат да се похвалят.

# 114
Наскоро четох, че май е имало нещо между  Уилям и асистентка на Кейт.

Според мен обаче Хари ще се развихри след някоя година:)

# 115
То тези неща трудно остават покрити. Една да реши да си направи ПР на гърба на принца и ще стане мазалото. А такива момичета бол.

А относно сравнението между Кейт и Меган - това е неизбежно и тепърва на всяка публична проява ще се прави. И от нас тук, и от медиите. И да искат няма как да им се размине

# 116
Верчето,и аз така си мисля. С оглед миналото му.
Иначе да, винаги може да се разкрие, стига някой папарак да ти излови. Но ще го потулят. Ще поживеем,ще видим.

# 117
  • До морето
Според мен най-правилно ще е ако сега Кейт и Мегън демонстрират близост и приятелство. Една искра да прехвърчи между тях и медиите ще ги разкъсат на тема конкуренция и сравнения.

# 118
Натиска над Кейт е голям, но е далеч от този над Даяна. Даяна буквално я разпъваха на кръст постоянно и за всичко. Може би, ако брака между Кей и Уили /дано никога да не стане де/ тръгне на зле и Кейт ще бъде жестоко пресирана

Една прекрасна снимка

# 119
  • Бургас

Лана, това е от сватбата в Дания през две хиляди и забравих коя година

Общи условия

Активация на акаунт