Кралски работи и клюки - 12

• 52 878
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • В тъмната гора.
Нещо извън сватбата да спомена. Малката Шарлот е копие на прабаба Бети.

# 91
Ами ние ги обсъждаме тези неща, защото ни е интересно и ни вълнува-роклята,сватбата, кралицата гостите. Нали затова е темата😊
Ех Даяна е съвсем друга работа. Нея много я обичаха всички.

# 92
  • Sydney

Да, във вс тема се споменава Nerd

# 93
  • София
Дано днес да пуснат официалните фотографии, че да пообсъдим и тях Simple Smile

# 94
  • В тъмната гора.

Аз за пръв път пиша в тази тема и ако бях срещнала подобно мнение, не бих го споменала. Колкото повече расте Шарлот, толкова приликата става очеизвадна. Джордж и той си и прилича, но по-малко...има и от баба си Даяна доста черти - беличък, русичък с характерното падане на косата.

# 95
Странно, но се сетих за нашата царска фамилия. Интересно щеше да бъде, ако някой от тях присъстваше. И като се замисля не само тях, а и много други не видях.

# 96
  • Sydney

Аз за пръв път пиша в тази тема и ако бях срещнала подобно мнение, не бих го споменала. Колкото повече расте Шарлот, толкова приликата става очеизвадна. Джордж и той си и прилича, но по-малко...има и от баба си Даяна доста черти - беличък, русичък с характерното падане на косата.

О, аз не те критикувам, че си казала Simple Smile... само аз съм го казвала поне три, четири пъти Simple Smile

Джордж прилича супер мн на Уилям

# 97
Aз откровено си признавам, че колкото и да харесвам Мегън, Кейт беше много по-добре като булка.

# 98
  • Бургас
Странно, но се сетих за нашата царска фамилия. Интересно щеше да бъде, ако някой от тях присъстваше. И като се замисля не само тях, а и много други не видях.

Нямаше никой от други кралски фамилии поканени.

# 99
...Джордж и той си и прилича...

Джордж се е метнал изцяло на Мидълтънови. И по-добре. Малко свежест и червена кръв да се внесе сред рижите синьокръвни. Уилям, Чарлз, пък и Даяна (колкото и да е обичана) имат ужасно груби лица.
Кейт като малка:
Скрит текст:

# 100
  • Майничка
...П.С. за мен най-емоционален беше датският принц Фредерик, при вида на Мери

Нали? Очичките му бяха плувнали още преди да влезе булката. Laughing

# 101
  • Down south
Някой питаше за роднините на булката.
По тукашните медии (САЩ) имаше техни снимки и кратки разкази за начина им на живот.
Дори и след добро шлифоване, вероятността да се получи издънка от тяхна страна, явно не е била голяма.
Явно е било предпочетено да се спести, поне този риск.

# 102
 Аха не са особени красавци кралската фамилия. Дечицата обаче са много сладки.

# 103
  • София
Ей сега ще ме карате да търся видео...като гледам снимките в началото на темата, Мери Датска е много красива булка...особено много ми харесва как и стои воалът...малко с испански привкус.

ПП Намерих записа - Летисия е с невероятна червена рокля, спомням си я Heart
Понеже и Мегън е слабичка като нея, ако роклята и стоеше по-този начин щеше да е прекрасна.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 16:01 от Lana

# 104
  • Бургас
Мери е любимата ми принцеса. А Фредерик тази година прави 50 години и ще има тържества. Нямам търпение да видя жена му какви тоалети ще подбере
Друга , която харесван е Максима. И тя е готина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт