Кралски работи и клюки - 12

• 52 884
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде
Само на мен ли ми се стори, че Кейт малко се нервира и дръпна малко по-рязко ръката на Шарлот на слизане от колата пред църквата?

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 13:46 от D S

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Хм, явно съм забравила тогава това за Софи. Въпреки това, те са двойката, за която най-малко се чува и не са толкова на прицел. Явно тя си е взела подобаваща доза нравоучения Simple Smile
На Кейт всичко беше премерено и много добре й стоеше. Роклята беше буквално като излята по нея.
А някъде пише ли на Лилибет какво означава цвета на тоалета? Нали винаги има символика?

# 77
Гледам в този клип..Уилям и Кейт се поклониха на баба Бети на излизане(кралицата изглеждаше доволна и усмихната ),защо Хари и Меган не го направиха?
https://www.instagram.com/p/Bi-U2gelYWc/

Поклониха и се след химна. Още стояха в страни преди да тръгнат да излизат.

https://www.youtube.com/watch?v=hm1W6RIB_ZI

Гледайте 03:01:55 и ще видите как Хари се покланя, после ги дават отгоре и се вижда че и Майгън също се покланя.

А защо не застанаха пред кралицата така както Уилям и Кейт ? Няма ли някакъв протокол, така е много незабележимо, кланят се, но не е ясно на кой.

# 78
Някой знае ли защо кралицата винаги се облича в крещящи цветове. Може би са й любими или идеята е да изпъква над всички. Интересно ми е.

# 79
  • Бургас
Някой знае ли защо кралицата винаги се облича в крещящи цветове. Може би са й любими или идеята е да изпъква над всички. Интересно ми е.
За да я вижда охраната сигурно

# 80
  • в сърцето на един мъж...

Имаше обяснение точно преди сватбата - тъй като е дребна, малка фигурка, отделно около нея винаги има голяма тълпа, облича такива цветове, за да могат да я забележат всички. И когато кажат, че са ходили да видят кралицата, да е ясно, че тя е с този цвят и се забелязва отдалеч.

# 81

Четох на няколко места, че го прави за да изпъква Peace .

# 82
  • Sydney
Аз питах какво лошо, че е влюбен. Защо вс се нахвърлиха на Мегън? Защо я наричат използвачка, златотърсачка, горкия Хари  и още какво ли не? Все едно ви е в къщата и вас “тормози”...
не ми харесва колкото ми харесва Кейт, истина; не ми в толкова шлифована колкото Кейт Ама в крайна сметка ще стане. И защо трябва да ги сравняват двете?

Кейт е женена за Уилям, роди деца, няма свобода заради факта, че ще бъде жена на краля. Мегън пък си е светско момиче, на което не й се налага да носи тежестта на Кейт. Точка. Хари щото малко е ходил, Та сега клетникът с “тази”...

И Благодаря за темата Simple Smile Хубава е Simple Smile

# 83
Защо вс се нахвърлиха на Мегън?
Защото е обикновена, а за кокошка няма прошка.
Аристократите са възпитани, добри, с обноски, красиви, богати.
Бедните са златотърсачи, лицемери, без обноски и т.н.

Обаче масово хората забравят, че точно аристократите са с лицемерно уредените бракове по сметка. Даяна не я ли продадоха - буквално!?

# 84
  • София
Гледам в този клип..Уилям и Кейт се поклониха на баба Бети на излизане(кралицата изглеждаше доволна и усмихната ),защо Хари и Меган не го направиха?
https://www.instagram.com/p/Bi-U2gelYWc/

Поклониха и се след химна. Още стояха в страни преди да тръгнат да излизат.

https://www.youtube.com/watch?v=hm1W6RIB_ZI

Гледайте 03:01:55 и ще видите как Хари се покланя, после ги дават отгоре и се вижда че и Майгън също се покланя.

А защо не застанаха пред кралицата така както Уилям и Кейт ? Няма ли някакъв протокол, така е много незабележимо, кланят се, но не е ясно на кой.

Ами защото бяха почти пред кралицата.

Уйлям и Кейт се венчаха в Уестминстърското абатство. Този храм е по-голям и в него олтара е изнесен по на изток. Фактически кралицата стоеше много зад тях на запад. Затова, когато тръгнаха да излизат се наложи да изминат няколко крачки за да се изравнят с кралицата и тогава да ѝ се поклонят.

Параклиса на Уиндзорския замък е по-малък и кралицата фактически стоеше почти зад тях. Затова когато те излизаха от страничния вход (на север от олтгара)  след подписване на акта за брак, те бяха буквално пред нея и ѝ се поклониха веднага след химна.

Ето ви и снимка където стояха на излизане от подписване на акта за брак.

# 85
  • Sydney
Именно, Айде сега дай да го ожалим Хари и да я оплюем Мегън...

Нека минат две-три-пет години, то ще стане ясно...

Той имал нужда да бъде обичан, заслужавал го. Че тя кво - не заслужава ли?

# 86
Точно така той добре си е походил. А мисля че и за в бъдеще ще продължи. Не знам защо така си мисля. Избрал си я е човека, взеха се. Иначе кралицата щеше ли да позволи. Всичко е с нейно одобрение. Дали обаче така щяха да стоят нещата ако ставаше дума за престолонаследника е интересно...
Много е готина кралицата. Такива цветове са й запазена марка.
Много й отиват. И аз си мислех,че е точно за да изпъква. Тези цветове са запазени за нея.

# 87
  • NE
Защо тогава Даяна е обичана все още толкова много? Защото е с аристократично потекло или защото се доближи максимално до народа? Ако беше жива и беше показала, че одобрява Мегън, така както Чарлз, тогава друго ли щеше да бъде мнението? Надали има някой който да знае колко време ще продължи този брак? Кралската фамилия предостатъчно семейна драма предложи за последните 30 + години.
Хари се ожени, не е малко. Бабет може да е спокойна вече.

# 88
  • Бургас
Уилям и Хари явно са много близки. Дано съпругите им съумеят да запазят добрия тон и от това непрекъснато съпоставяне една с друга да не прехвърчат искри. Аз, която нямам нищо общо, ме напрегнаха, та камо ли участниците. Коя какво облякла, каква и била сватбената рокля, пък къде и бил приема, пък на кой редяла кралицата, пък как я бил погледнал мъжа и в църквата. Е, има ли значение?
П.С. за мен най-емоционален беше датският принц Фредерик, при вида на Мери

# 89
  • София
Абе убави са и двамата млади.

Общи условия

Активация на акаунт