Кралски работи и клюки - 12

• 52 928
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • NE
Май също от приема на Уилям и Кейт няма снимки или не съм попадала само аз.

# 61
# 62
  • В тъмната гора.

Страхотните братя Heart

Скрит текст:

Да, много хубави, също като майка си. Добре, че нямат кой знае какво от баща си.

# 63
  • в сърцето на един мъж...
В предната тема имаше въпрос - какво лошо има, че Хари е влюбен. По принцип нищо, стига жената до него да е правилната и да го обича. Защото той има нужда да бъде обичан и го заслужава. Само че тя не ми създава усещането за такава жена. Много искрено му пожелавам да са щастливи заедно и всичко да е наред при тях.
За Сара Фъргюсън - казаха, че това е един вид помилване, че Хари е настоявал, защото я обича много и държи да е там. Даже стигнаха до там в обясненията, че тя е в много добри отношения с бившия си мъж и има вероятност да се съберат отново Simple Smile
За Лилибет - в началото на церемонията демонстрира добро настроение и одобрение, след американския пастор нещата се промениха рязко. И чак такава деменция няма, иначе отдавна да са я сменили. Чисто и просто не й хареса на къде отива церемонията. Дори и да са одобрили речта, според мен по едно време пастора импровизира яко и се развихри, не беше планувано.

За Софи Рийс-Джоунс, жената на третия брат почти нищо не се говори. От самото начало тя беше поставена в определена позиция и се държи добре. Там няма никакви скандали, няма драми, няма проблеми. Те са тихо и кротко семейство Simple Smile Само май имаше нещо с едно от децата, че е болно, но сега вече е ок. Тя изглежда доста симпатична и много скромна жена. И винаги е по протокол.

# 64
  • Sofia
Колкото повече гледам роклята, толкова повече ми се струва, че навремето не съм оценила колко добре се е справила Кейт с нейната. Всичко е класа и стил, няма перли и пайети, но детайлите са достойни за кралска рокля:
Дантелата, прическата и воала
Бродериите по шлейфа
Кралска задна част

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 13:09 от NBM

# 65
  • Sofia
За Софи Рийс-Джоунс, жената на третия брат почти нищо не се говори. От самото начало тя беше поставена в определена позиция и се държи добре. Там няма никакви скандали, няма драми, няма проблеми. Те са тихо и кротко семейство Simple Smile Само май имаше нещо с едно от децата, че е болно, но сега вече е ок. Тя изглежда доста симпатична и много скромна жена. И винаги е по протокол.

А, това не е вярно, имаше голям скандал с нея, като млада - някакъв фалшив PR (под прикритие) се беше престорил, че иска да наеме нейната фирма и я беше записал как разказва с ирония лични подробности за доста хора от кралското семейство. Но това беше отдавна, явно се разкая, май й забраниха да работи и оттогава е много мила, занимава се с благотворителни събития, кротува си и изпълнява чинно всичко, та явно й простиха.

# 66
Колкото повече правя сравнение между двете булки и двете церемонии, толкова повече си мисля, че нарочно има такава голяма разлика между двете. И според мен е така, за да не може сватбата на Хари и Меган да засенчи тази на Кейт и Уилям, тъй като те все пак са бъдещите крал и кралица на Англия. Макар, че по разходи я превъзхожда с едни 10 000 000 лири

# 67
  • Майничка
...Кралицата има и трети син,май Едуард.За него,съпруга и деца-нищо или??Спомням си,че и там имаше някакви издънки със Софи,мисля,че се казваше жена му,,беше парадирала с връзките си в кралското семейство.След което скоростно се "отказа" да работи,въпреки,че я презентираха като нов тип работеща еманципирана принцеса и май я архивираха някъде.
Ето ги, цялото семейство
Скрит текст:
Дъщеря им Луиз беше с крехко здраве, тъй като е родена недоносена по спешност, както и кривогледство, което са коригирали с операция.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 13:16 от gargamela

# 68
Малко уточнение...Относно въпросната "къса жилетка" на Кейт за вечерта,за която някои пишат в предната тема и която толкова ги смущава.Ама защо жилетка,ама защо е къса!?....Не било ли по-добре да метне един шал. Simple Smile

Това е т.н. болеро жакет (bolero jacket),нещо типично в английски стил,тяхнa традиционна част от облеклото-малко винтидж,малко класи... което англичанките носят при по-официални случаи-приеми,коктейли,семейни събирания и т.н.В случая имаме angora bolero jacket.
bolero jacket angora for evening dress
Болерото може да е от тафта,може да е плетено,сатенено,дантелено, от гъши пух,ангорa и т.н.
Така,че това си е точно на мястото според техните представи.

Ето и на горната снимка,която gargamela е постнала ясно се вижда девойката с болеро...Те си го тачат и обличат.За тях си е класика...
Носейки такова нещо Кейт заявява уважението си към традициите и принадлежност към културата си....което не е маловажно за една бъдеща кралица.

А това,че на някой не му харесвало какво е сложила, няма да им накриви шапките....ама никак. Simple Smile

Скрит текст:
........На днешния ден например имаше поне двама души облечени с техните традиционни шотландски полички(kilt), при които в зависимост от цвета и каретата може да се определи рода от който произхождат.Така те заявяват своята идентичност.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 12:04 от Zhani

# 69
  • някъде
Няколко пъти изгледах клипчетата и мисля, че поклонът е бил малко преди началото на клипчето.

# 70
  • София
Има снимки на кралицата, усмихната до ушите, след церемонията.

Младоженците се покланят на кралицата веднага щом приключват с God Save The Queen и преди да тръгнат към изхода на църквата. Не се вижда много ясно, но достатъчно все пак.

# 71
Тук казват,че като чели всичко се върти около Меган. Разбира се и за спектакъла one man show

http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/jana-t … hari-i-megan.html

# 72
  • София
Гледам в този клип..Уилям и Кейт се поклониха на баба Бети на излизане(кралицата изглеждаше доволна и усмихната ),защо Хари и Меган не го направиха?
https://www.instagram.com/p/Bi-U2gelYWc/

Поклониха и се след химна. Още стояха в страни преди да тръгнат да излизат.

https://www.youtube.com/watch?v=hm1W6RIB_ZI

Гледайте 03:01:55 и ще видите как Хари се покланя, после ги дават отгоре и се вижда че и Майгън също се покланя.

# 73
Темата за поклона е отразена и в английските медии: https://www.thesun.co.uk/news/6328552/meghan-curtsy-queen-twitter-royal-wedding/

# 74
Има снимки на кралицата, усмихната до ушите, след церемонията.

Младоженците се покланят на кралицата веднага щом приключват с God Save The Queen и преди да тръгнат към изхода на църквата. Не се вижда много ясно, но достатъчно все пак.

Много е готина кралицата.

Общи условия

Активация на акаунт