Кралски работи и клюки - 12

• 52 852
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Да не е, защото единият е престолонаследник, а другият не

Е добре де - това би трябвало да няма значение. Все пак това е кралицата на Англия. Не е ли редно и той да се поклони, въпреки, че не е престолонаследник /мои разсъждения/. Все пак всеки се покланя на кралицата - дори и при по-обикновени събития. А какво ли остава при такива тържествени церемонии
За мястото беше коментарът ми

Вижте как са се накачулили 😂

# 136
  • София
Скрит текст:
missence, четох някъде, че като е майка на втория и третия по линия престолонаследник,
Даяна е все още официално член на кралското семейство.

А ако беше жива Чарл и Камила дали щяха пак да се оженят?

Не че тя ще им пречи де, но те се разделят началото на 90те, развеждат се 1996, а той се жени за Камила 2005.

Любопитно ми беше при сегашната ситуация. Чарлз е женен за Камила, Даяна е жива и трябва да присъства на венчавките. Къде щеше да стои тя в църквата?

Щеше да стои до Доди, защото най-вероятно щеше да е омъжена за него. Друг е вече въпроса Двамата с Доди дали щяха да стоят до Чарлз и Камила

т.е. сред гостите в църквата, а не при кралското сем-во, така ли? Остави го Доди, тя е майка на втория престолонаследник, не би ли следвало на сватбата да седи при кралкото сем-во? Ясно, че няма да е до Чарлз, но можеше да е до Хари тогава и до Уилям вчера.

# 137
  • Бургас
missence, четох някъде, че като е майка на втория и третия по линия престолонаследник,

Не че тя ще им пречи де, но те се разделят началото на 90те, развеждат се 1996, а той се жени за Камила 2005.

Любопитно ми беше при сегашната ситуация. Чарлз е женен за Камила, Даяна е жива и трябва да присъства на венчавките. Къде щеше да стои тя в църквата?

Би трябвало да са един до друг -Чарлз и Даяна.
Свекърва ми и свекър ми са разведени от 20 години, ана на сватбата ни седяха един до друг. Ама ние сме толкова далече от кралското семейство, че не съм сигурна дали примера ми е удачен Simple Smile

# 138
Сега прочетох , че сватбата на принцеса Евгения ще е на 12 октомври пак в Уиндзор.Дали ще има пак толкова писания по адрес на тържеството , роклята и т.н. ? :think:
Едва ли. Аз дори не възнамерявам да я гледам, грам не ми е интересна. От кралските сватби тази е първата която гледам изцяло и истински ме развълнува. Хари ми е слабост и жена му много ми харесва. На Уил и Кейт не съм голям фен, особено на Кейт - еснафско излъчване има и не ми допада. И сватбата им не съм гледала, освен снимки.

Втората рокля на Мегън е класа. Нищо общо с тази на Катрин. А пухкавата жилетчица на Кеймбриджката херцогиня изобщо няма и да я коментирам, дъно.
Децата им са много сладки, сега, докато са малки.

# 139
  • NE
Уилям и Хари нямаше да позволят и дума да се каже срещу майка им. Той Уилям като по-голям докато се развеждат с Чарлз я увещава, че ще ѝ върне положението в кралското семейство щом стане крал. Разбира се, това са детски приказки.

# 140
Скрит текст:

Щеше да стои до Доди, защото най-вероятно щеше да е омъжена за него. Друг е вече въпроса Двамата с Доди дали щяха да стоят до Чарлз и Камила

т.е. сред гостите в църквата, а не при кралското сем-во, така ли? Остави го Доди, тя е майка на втория престолонаследник, не би ли следвало на сватбата да седи при кралкото сем-во? Ясно, че няма да е до Чарлз, но можеше да е до Хари тогава и до Уилям вчера.

Аз си го представям така - в средата Чарл и Даяна един до друг. До Чарлз седи Камила, а до Даяна Доди. Но не съм запозната и не мога да кажа със сигурност - просто мое мнение как е редно да бъде

# 141
  • NE
На мен ми направи много добро впечатление как Чарлз оказа пълна подкрепа на майката на Мегън след като остана сама.

# 142
  • До морето
Сега през Октомври ще видим къде ще стои Фърги на сватбата на Йожени.

# 143
Aко, ако, ако...
Вие смятате, че ако Даяна беше жива, щеше още да е с Доди, така ли? Rolling Eyes

# 144
# 145
  • NE
Права си ... воала завършва роклята. Затова орнаментите са върху воала, не върху роклята.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 16:17 от Flower Fairy

# 146
  • Sydney
Има ли някъде снимки на гостите (масовката) с имена?

# 147
  • в сърцето на един мъж...
benitabeni, аз лично не съм се нахвърляла на Мегън, все ми е тая за нея честно казано Simple Smile Нито ми е в къщата, нито съм женена за нея. Хари ми е симпатичен, при това много и изпитвам едно чисто майчинско чувство. От там идва и желанието ми той да е щастлив и обичан. А тази жена не ми създава това усещане. Толкова по въпроса. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него, така че няма нужда да ми се подскача.
От останалите кралски домове жените изглеждат наистина влюбени в мъжете си, а тук не личи такова нещо. Но ще видим, има време Simple Smile

# 148
Има ли някъде снимки на гостите (масовката) с имена?

# 149
  • Вестерос
На тази снимка изражението и казва всичко " постигнах го, най-сетне успях" .
Пълно самодоволство и гордост от себе си.
https://www.instagram.com/p/Bi9i3ghBH5J/
Въобще не виждам това, което ти в усмивката й

Общи условия

Активация на акаунт