Майката на Меган имаше тежката задача да представлява семейството и се справи добре.Можеше да махне обицата от носа си поне само за сватбата.Беше по-естествена от нахилената си дъщеря,не се държеше арогантно или тържествуващо.Даже имам чувството,че си даваше сметка как нищо вече няма да бъде същото за семейството й и че това много ще й липсва.И че амбициозната й дъщеря е отхапала повече,отколкото може да преглътне.Видя ми се тъжна и угрижена.
Някой беше писал рождените дати на младоженците,ако си спомням Меган е Лъв,Хари е Дева.Това никак не е добра комбинация,говоря от богат личен опит.
Кралицата има и трети син,май Едуард.За него,съпруга и деца-нищо или??Спомням си,че и там имаше някакви издънки със Софи,мисля,че се казваше жена му,,беше парадирала с връзките си в кралското семейство.След което скоростно се "отказа" да работи,въпреки,че я презентираха като нов тип работеща еманципирана принцеса и май я архивираха някъде.

Майката на Меган почти никъде не се издъни, изключвайки обицата на носа. Личи си, че има усет за нещата от живота, нищо, че идва от американско гето. За разлика от дъщеря си, която вече демонстрира правдивостта на израза: можеш да излезеш от селото(в случая гетото), но гетото няма да излезе от теб. Мисля, че и Меган ще я архивират много бързо, подобно на Софи, защото едва ли ще успее да се поправи, липсва й усета на майка й кое е редно да си позволи и кое трябва веднага да забрави, а рижавият й мъж едва ли ще събере кураж да я поучава и обучава.
ПП Забелязах и други неща, които не са в полза на новата херцогиня. Кейт и Уилям не я харесват. Когато отчето се кълчеше и говореше глупости на килограм, те не успяха(а може би и не пожелаха) да скрият подигравателните си усмивки. Ако искрено я харесваха, щяха да се засрамят заради нея, както направи майка й, а също и Хари, но те неприкрито се подсмихваха. Засрамен беше и Чарлс, но мисля заради сина си. А кралицата гледаше открито неодобрително още с влизането. Хари ще стане незабележим, също като чичо си Едуард, макар че със Софи продължават да изпълняват задълженията си. А можеше да изпъкне, той е симпатичен на хората.....