Кралски работи и клюки - 12

• 52 708
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Един такъв въпрос - сега Хари, като стана херцог на Съсекс, запазва ли титлата "принц".
Принц Хари, херцог на Съсекс или Хари, херцог на Съсекс?

# 526
  • София
Един такъв въпрос - сега Хари, като стана херцог на Съсекс, запазва ли титлата "принц".
Принц Хари, херцог на Съсекс или Хари, херцог на Съсекс?
Принц Хари става Негово кралско височество херцог на Съсекс, граф на Дъмбартън и барон Килкил (втората и третата титла се използват в Шотландия и Северна Ирландия).

# 527
Принц Хари става Негово кралско височество херцог на Съсекс, граф на Дъмбартън и барон Килкил (втората и третата титла се използват в Шотландия и Северна Ирландия).

Ясно, заблудих се по Уилям, който из медиите го представят като Принц Уилям, но и той е НКВ Херцог(Дук) на Кеймбридж.

п.с. Покрай сватбата попрочетох малко за кралските ... неща ...
Знам повечето(по-известните) им дворци, но никога не съм се заглеждала подробно и в детайли.
Много съм впечателна от Уиндзор, а сега разглеждам Балморал. Мисля, че там остават принцовете след развода на Чарлз с Даяна (май така съм чела, не гарантирам 100% достоверност).

Страхотни замъци. Догодина, като порасне още малко детето, ще си направим тур Френски и Английски замъци. Grinning

# 528
Мегън на тази снимка изглежда в пъти по-добре фризирана и гримирана отколкото в събота.
Особено косата !

# 529
Тъкмо сега я гледах тази снимка. Започва се с тоалетите и шапките😊
И чорапи/чорапогащници...

# 530
Добре, че не ме взе мен Харито че много мразя чорапогащници 😂😏

# 531
Филма се казва "Даяна - нейната история с нейните думи" Филм който Андрю Мортън прави за нея след поредица от тайни записи, които тя прави при него. Не знам дали е същия по Нешанъл Джеографик. В Замунда го има

Падането по стълбите тя го описва, че е станало, след като са се скарали и той е щял да излиза да язди май. След скандала тя се е хвърлила по стълбите. Тогава баба Бети е излязла и направо се е разтреперила цялата, а Чарлз се е обърнал и е излязъл за язди без да каже нищо. Това е било, когато е била бременна с Уилям. Абсолютно неадекватна постъпка според мен. Както и надраскването с химикалка до кръв по ръцете и краката, пак след някакъв скандал

Другото, което казва е, че при някакво посещение в някаква държава /не помня вече коя беше/ е припаднала, докато са вървели, а Чарлз й се е скарал, че е могла да избере друго място където да припадне.

# 532
Ко беше ме зел мен пък, само по чорапе с тантела щях да му ходя. Да му се спре тока кат ме види! С токове и по жартиерен колан. Trollface

# 533
  • София
Хари (и Уилям) винаги ще си останат принцове, защото са такива по рождение, както са принцовете Андрю и Едуард, принцеса Ан и "малките" Беатрис и Юджини. А и Джордж, Шарлът и Луи също. И разните там братовчеди на кралицата.
Ако Хари не го бяха направили херцог на Съсекс, Мегън нямаше да е херцогиня, а принцеса Хенри на Уелс, което е и сега де, освен всичко останало. Така е и дамата с негърската брошка - принцеса Майкъл на Кент.

# 534
Ice Quee, за никой не ми пука и нямам какво да изливам. Убивам си свободното време във форума, в случая в тази тема и казвам точно какво мисля. Не съм склонна да се превземам и умилявам спрямо хора, които не познавам и са ми никакви. Не търси под вола теле, когато някой не споделя твоите виждания. Респект пред титли нямам, тук не е имало аристокрация и няма традиции свързани с такава прослойка от обществото, вероятно затова нямам задръжки пред някой "богоизбран" и не им цепя басма.

# 535
  • София
https://www.facebook.com/hello/videos/10160510688050078/
И много симпатична снимка и клип с речта на Хари https://www.hellomagazine.com/royalty/2018052248833/meghan-markl … m_source=facebook
Не ми харесва роклята на Мегън, но всичко друго е на ниво. А шапката на Камила е страхотна...за бижута няма въобще да споменавам Heart

# 536
Ко беше ме зел мен пък, само по чорапе с тантела щях да му ходя. Да му се спре тока кат ме види! С токове и по жартиерен колан. Trollface

Така така.😋

# 537
Разгледах снимките. Меган най-накрая пусна ръката на Хари и започна да застава, както трябва. Има желание и се учи момичето - не може да се отрече. Шапката и прическата и на мен ми харесват, но тоалета определено не. И той стои широк, като чувал, особено на ръкавите. Не знам защо се получава това при нея. Има перфектно тяло, но нещо с тези рокли не е както трябва. Но и това ще се коригира с времето

И пак казвам - хубава ми е, спор няма, но определено има нещо в излъчването й, което ми е неприятно и ме спира да я харесам. Но още не мога да разбера какво

# 538

Joy

# 539
Не ми харесва ни роклята ни шапката. А само грима и прическата. И на мен ми е неприятна и съмнителна една такава. Обаче не мога да обясня защо. Просто имам такова усещане за нея.

Общи условия

Активация на акаунт