Кралски работи и клюки - 12

• 52 685
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Абсолютно нормално е, че не е уверена. Тя нямаше времето на Кейт, за да стане безупречна още преди и с всъпването в брак. Кейт все пак я шлифоваха доста време, за да застане до втория престолонаследник пред олтара.

Не мисля, че ще има съревнование м/у двете. Ролите им са ясни и твърде различни. Кейт е жена на бъдещия крал, нейната роля е да осигури наследник и тя го направи. Мегън няма как да стои като ранг до Кейт, защото винаги погледите ще са вперени в Уилям и семейството му.

Хари и Мегън ще имат социални ангажименти и толкова. Никой няма да се вторачва толкова в тях и децата им. Да се чуди, колко деца ще имат, какъв ще е полът им, как ще се казват и т.н.

Някъде бях чела, че късметлии в кралските сем-ва са всички деца след първото. Wink

# 556
Вече се заговори и за външността на детето.Ще бъде с мургава кожа,тъмни очи и рижа коса.Аз май не съм виждала такива хора,освен изрусяващи се силнопигментирани същества. hahahaВ тези случаи изглеждат с оранжеви коси,а черните вежди изобщо няма да ги коментирам.
https://www.blitz.bg/lyubopitno/spetsialist-po-genetika-razkri-k … l_news601901.html

# 557
На сватбата Мегън беше желязна, изглеждаше много спокойна и уверена в себе си...за разлика от Хари, който постоянно си пипаше лицето, дрехите и други неща.

Не забравяйте ,че е актриса и е обучена да играе роли...И това в голяма степен и помогна да изиграе главната роля в сватбата-тоя грандиозен спектакъл.Явно знае как да овладява напрежение и да има сценично присъствие по начин по който се изисква....

В реалния живот обаче виждаме,че не е уверена ...и има какво още да учи.Един курс "Как да бъда дама" няма да и е излишен....Вероятно тоя модул не е бил включен в програмата и за обучение в театралното  училище.

Стилистите на облеклото и изпълнителите нещо не се справят.....

Хубавото е ,че за сега има желание да се учи.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 23:05 от Zhani

# 558
Не съм се интересувала до момента от кралски особи,а знаем,че има кръвосмешения при тях назад във времето и ми беше интересно има ли тежко,неизлечимо болни във фамилията.

Днес коментираха доходите на Хари и споменаха,че от майка си е наследил 17млн.Така,че не е била бедната,амбициозна девойка,атакувала кралският син.Едва ли ги е взела от кралицата и ги е спестявала от джобните пари.

1. Тези дни се рових за инфо относно кралското семейство и имаше няколко, който са починали или като деца или съвсем млади. Част от тях болни. Не ги запомних, но ако отвориш Уикипедия и проследиш от Елизабет назад - баща, дядо, братя на баща и дядо, лесно ще ги откриеш. (Под снимките на всеки има линк с родителите и наследниците)

2. Даяна получава 17 млн паунда обезщетение за развода (а със сигурност е имала и други активи) + правото да живее в двореца Кенсингтън.
Губи титлата си и правата над децата (това само по документи. Децата са ги "разделили" цивилизовано, но все пак са останали да живеят при Чарлз)

---------

Аз исках да питам пак за титлите. Титлата дава ли някакви по-особени права и носи ли конкретни задължения към областта? Тоест Чарлз като е Херцог на Корнуел, това от какво значение е за Корнуел и той може ли да влияе с нещо? В смисъл има ли някакви права като нашите кметове? (егати сравнението направих) Joy

# 559
  • София
Не знам дали може да влияе, но специално като херцог на Корнуел получава доходи (не знам от какво - но явно както и едно време са получавали от именията си), та от тези доходи, доколкото разбрах, се покриват разновските по официалните дейности както на неговото семейство (той и Камила), така и на двете херцогски двойки.

Ето и инфо - http://duchyofcornwall.org/, сега ще го прегледам...
Всъщност това е важната част "The Duchy of Cornwall is a well-managed private estate, which was established by Edward III in 1337. The revenues from the estate are passed to HRH The Prince of Wales and Duke of Cornwall, who chooses to use them to fund his public, charitable and private activities and those of his family."
и това инфо от 2009
"Smiths Gore also manages the Queen's 46,000 acre Duchy of Lancaster estate which is worth around £400 million. The value of the Prince of Wales's Duchy of Cornwall estate, which stretches over 135,000 acres across 23 counties mainly in the south-west of England, was last year estimated at £647 million."

# 560
  • София
Децата ще са просто с малко по-шоколадова кожа (мляко с какао). Самата Мегън не е много тъмна. Хари е много светъл и ще компенсира. Не разбирам много от генетика, но според мен няма начин да са рижи. Рижото може да "избие" евентуално в някое от следващите поколения.

# 561
А черното не е ли възможно да избие още сега?

# 562
  • На топло
Лелеееее в руските форуми много яко са и набрали на Мегън 😂
Пишат, че има същия нос като Шапокляк 😲
Много скоро ще има малки принсчета, смятам че в момента ги фабрикуват 😆. Ще ги видим с какви коси ще бъдат.

# 563
Lana, благодаря. Сега ще разгледам.

Според мен детето ще се роди или тъмнокожо или мулатче. И си мисля, че вероятността за рижо е много малка. Но пък има случаи, когато при смесена двойка са се раждали деца, приличащи изцяло на расата на единия родител, така че...

# 564
  • София
А черното не е ли възможно да избие още сега?
То е избило при Мегън, която е 1/2 афроамериканта. Децата им ще са 1/4 афроамериканци т.е. всяко следващо поколение се смесва с бялата раса и черното изсветлява като нюанс. Така знам аз. Сега не знам, ако някое от децата започне да връща лентата назад и вземе, че се ожени/ омъже за афроамериканец.

# 565
  • Майничка
Благодаря за отговора на Гаргамела,но не разбрах въпросният човек гей ли е или неизлечимо болен?...

Първото. Жени се, раждат му се деца, после се развежда и обявява, че има интерес към собствения си пол. Не помня само по самоинициатива ли го каза или медиите го изловиха и той потвърди.

# 566
  • София
...
Пишат, че има същия нос като Шапокляк 😲
...
Да не е лъжа?
То и на Хари му е ужасен, а с малките очички и рижавия облак, добре че има потекло и финансова стабилност , да се уреди с булка Stuck Out Tongue Winking Eye

Много бабешки последният тоалет от предните страници, прическата и шапото също...

# 567
Извинавам се, че така нахълтвам в темата ви, директно с въпрос, но Кейт и Уилям не са ли присъствали на РД на Чарлз?

# 568
  • Бургас
То това не е РД на принца. Кейт още е в майчинство и няма официални изяви

# 569
  • До сърцето...
Извинавам се, че така нахълтвам в темата ви, директно с въпрос, но Кейт и Уилям не са ли присъствали на РД на Чарлз?

Какъв РД Rolling Eyes  Чарлз  е роден ноември!

Общи условия

Активация на акаунт