Кралски работи и клюки - 12

• 52 662
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
  • Bristol
А тези земи и владения под формата на рента и наеми ли им носят доходи, че не разбрах?
Да, кралското семейство се издържало с доходите от имотите си. Всичките им имоти са контролирани от The Crown Estate. Приходите от там влизали в хазната на държавата, както и нашите данъци и после им се отпускал Sovereign grant, който бил 15% от влязлото в хазната. В YouTube има филмче с обяснение, кога и как е станало така. Един вид, облагат им приходите с 85% такса 😜 Не коментирам въпроса, как през вековете са се сдобили с всичките тези имоти...
The True Cost of the Royal Family
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bhyYgnhhKFw

# 586
  • на пистата
https://www.instagram.com/p/BjGFcCrn_W6/
Меган се справя добре с походката Simple Smile

# 587
Клипче с реакциите по време на речта на американското отче:

https://instagram.com/p/BjFQ9AFHhKo/

# 588
Клипче с реакциите по време на речта на американското отче:

https://instagram.com/p/BjFQ9AFHhKo/
Чак ме е срам да го гледам как се излага този чернокож проповедник!
Христос е проповядвал абсолютно смирено и ненатрапчиво за любовта между хората!

# 589

Нормално е Хари с майка като нея да попадне на подобно нарцистично същество като Меган.
Точно защото му е нужна любов и топлина, тя се е намърдала до него и дори в интервюто казва как като се срещнали, открили хиляди общи неща, чак било невероятно. Естествено, mirroring му се вика. А като calculated i callous, както тя бива описвана от близки, се характеризират точно тази порода развалени хора.
И аз така виждам нещата.От друга страна,Маркъл има пълното право да се бори за личното си щастие.Някои се раждат принцеси,други се стараят да станат.Тя не е оженила никого за себе си насила.
Излязоха доста компромати за богатия нощен живот и безразборните връзки на Хари със сервитьорки,актриси,асистентки,всякакви,кои еднократни,кои малко по-дълги.Малка част от това да е вярно,обяснява избора му.
При всички етърви в началото има момент на конкуренция и непоносимост.Или стават приятелки,или ще стане Леденото царство.Което пък няма как да не се отрази на съпрузите им.
Черното отче беша свръхемоционално,защото чернокожите са си такива.Можеше да бъде глътка свеж въздух,ако беше дозирано като време и теми.За любовта добре,но ако е говорил за робство и права на чернокожите-както казвате,не го слушах;-не знам с каква цел са допуснали тази изтъркана пропаганда.Защото не ми се вярва речта му да не е била одобрена предварително.Кралската династия отдавна е фирма и може да са преценили,че имат нужда от такива хора,за да се харесат на новите англичани,които са цветнокожи,темпераментни, и определено предпочитат шериат пред кралство.

# 590
От друга страна, всички приемат отчето като издънка и простак, а аристокрацията блесна с толерантност и умереност Wink

# 591
Аз още след първата реч на първия свещенник спрях някъде там да слушам. После започнаха простотиите и ръкомаханията и тях пък съвсем ги пропуснах. Но думата робство съм сигурна,че я чух. Аз скоро бях в Лондон(е преди малко повече от година). И наистина се изумих, то там само черни, ама само. Завзели са го града. Не че не го знаех и преди, но тогава за първи път действително го видях с очите си.
Няма как да няма нещо умишлено в тези речи и присъствието на толкова чернокожи на сватбата. Всичко е и малко политика. Просто не мисля че му беше мястото да се стараят чак пък толкова да покажат,че са си взели такова момиче. Трябаше да държат повече на английското.

# 592
Тъмните гени са доминантни. Черните очи, черните коси и тъмната кожа имат по-силен ген и трудно се затриват с времето. Някъде по линията Хари - Меган ще се прояви със сигурност. Просто не е ясно до каква степен ще бъде, тъй като самата Меган не е много тъмна. Но пък майка й е доста тъмна и това спокойно може да се предаде през поколение, защото Меган визуално доста прилича на майка си /като изключим носа/ - просто е взела по-светлата кожа на баща си. Не са единични случаите, в които детето прилича на баба си, вместо на родителите си /пресен пример е Шарлот, която за момента е копие на баба Бети/.

Относно Меган - мисля, че трябва да поработи малко и върху стойката си. Да се поизправи малко. Гледайки клипа, който сте качили от Инстаграм ми се вижда, че стои много леко прегърбена в раменете и коремчето без да иска го издава напред.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 09:35 от Lady Cassiopeia Duval

# 593
Интересен културен феномен е тази сватба. Моята прогноза: Меган е на 36. Малко й остава с този стрес да се превърне в не толкова красива и релевантна - та тя е на последните 5 минути от красотата си, след това ще й се проявят кофти гените с по-ранното повяхване. То и това е разликата с аристокрацията - здравето и силите, който не се е гътнал от рецесивните болести и е расъл на въздух, обикновено е по-свеж.

Като стане на 45, имайки предвид, че Хари най-вероятно е лудо ленче и има скрити проблеми с психиката, очаквам развод - точно навреме, за да осигури още една доза шум и слава. След това вече има време за някой култов сериал или роля, после пак брак и докъдето изкарат нещата.

Но може и да са еднакво луди и да си изкарат заедно доста време на закътано, все пак са на втора линия и кралският живот ще им е по-скоро забавен.

# 594
  • Countryside
Аз пък я харесвам Мегън. Изглежда супер за възрастта си. Според мен, че се е снимала пред Бъкингам и е мечтала за принц значи точно нищо. Кое момиченце не го е правило в някаква степен?
Иначе и Харито не е света вода ненапита, та един за друг са си. Според мен ще изкарат като семейство и ще си народят дечица. Черният ген е по-силен, но ще видим. Интересни деца ще имат.

# 595
Да, доста се клатушкаше на клипчето и пак тупаше Хари по гърба.Няма ли кой да и даде съвет да не го прави?
Не съм виждала Кейт да потупва Уили по такъв начин.Или греша?!

# 596
  • Пловдив
Не може да се предвиди кога как ще се проявят гените. В училище имаме братовчеди - дядото е негър (не го казвам като обида, а защото у нас е прието да се казва така), майките - сестри, доста тъмни. Бабата и бащите са българи. От едната страна - братче и сестриче, изобщо не им личи, че имат такъв ген, от другата страна отново брат и сестра - много тъмни, като майка си.

# 597
Защо пък вярвате на злобните писания на сестрата и брата на 100 %? Нарцистична била, снобка, стремяща се към социално издигане. Към последното кой не се стреми? И аз не искам да съм на дъното на обществото и да клошарствам. Другото са злобни клюки и търсене под вола теле. Жената нищо не е направила, за да покаже сребролюбие и нарцисизъм досега. Даже писаха, че тя плаща за сватбеното пътешествие като подарък за Хари.
Не допускат ли хората, че може пък наистина да се обичат? Трудно е непрекъснато да играеш влюбен, дори и за актриса.

Последният тоалет от вчера е много стилен. Пак й е леко широк и се замислям дали не е леко бременна и затова роклите да не са впити по нея.

# 598
Аз говорех за другия клип - където с Камила се разцелуваха накрая /което беше много мило според мен Simple Smile/
Но да и на този клип това потупване по гърба не ми хареса. Все едно го побутва да върви по-бързо  Joy

А конкуренция и сравняване, че ще има е повече от ясно. Няма как да го избегнат. Сравняваха се Даяна и Камила, Уилям и Хари - сега е ред на двете херцогини. Въпросът е те двете дали ще съумеят да бъдат над нещата или ще се впуснат в тиха, но явна битка помежду си. За Кейт мисля, че не би го направила явно, но за Меган имам странното усещане, че ще се конкурира постоянно. Най-вече защото, като холивудска звезда е свикнала да е под светлините на прожекторите и да изпъква по някакъв начин, а сега ще е постоянно в сянката на бъдещата кралица

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 09:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 599
  • До морето
Това и потупване и подпиране по гърба и на мен ми направи впечатление. И друг път ли го е правила?

Общи условия

Активация на акаунт