Кралски работи и клюки - 12

• 52 666
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Постоянно.
Още когато обявяваха годежа, вървейки към пресата и после, когато даваха изявление тя постоянно го потупваше.Когато даваха телевизионно интервю как Меган е получила предложение за брак пак.Постоянно го окуражава и потупва сякаш той е 10 годишен хлапак, а тя отраканата му майка и го напътства.Това е езика на тялото.Може и така да е.

# 601
  • Bristol
Извинавам се, че така нахълтвам в темата ви, директно с въпрос, но Кейт и Уилям не са ли присъствали на РД на Чарлз?
Уилям е бил в Манчестър, една година от атентата там са отбелязали Sad

# 602
Относно бъдещите деца на Хари и Меган - представете си малки, сладки шоколадчета с прелестни черни къдрички и сини очички / на тати Хари /...
Харесвам такива крака като на Меган. И нищо, че са слаби - като на газела са. Но май има нещо около талията, което не е както трябва, и от там идва недобрата визия с тоалетите. Нещо като нашата Деси Радева - широки рамене, нещо като нищо с талията, "натрупана" от ханша нагоре и стройни крака, но Меган е с по - фина структура и не стърчи над мъжа си. Така ми се струва от това, което съм видяла по снимки.

# 603
  • NE
Рижият ген ще спечели.

# 604
От гостите ми харесаха тези 3те, като първата е страхотна. Излъчва класа, а жената на Гейбриъл Махт винаги е много нежна и женствена, тук не прави изключение.

Скрит текст:

В една статия мернах, че я сравнявали с Грейс Кели по стил. Което е смехотворно. Едната е класическа красавица, изтънчена, фина и много класна. На нейния фон другата е като току- що слязла от клона.

Първата е снахата на Даяна, графиня Спенсър с мъжа си. Втората не я знам коя е, а третата с флоралната зелена рокля, е дъщерята на горните, младата графиня Кити Спенсър. Целият род на Даяна и на външност са подчертано аристократи, много фини като визия.

Грейс Кели наистина е изключителна класа, не може да става никакво сравнение с Меган, вероятно подчертават, че и двете идват от Холивуд, иначе нищо общо.

# 605
  • На топло
Може ли в новата тема да се постави анкета ?
Да видим черно на бяло, коя е по-харесвана 😆Мегън или Кейт.
Африканците от гетата са направо в екстаз от микса - европейски черти, задължително сини очи и много тъмна кожа 😂

# 606
Черния ген не е ли по - силен от рижия? Има ли специалистки по тези въпроси във форума за компетентно мнение? Макар, че природата поднася изненади...

# 607
Това и потупване и подпиране по гърба и на мен ми направи впечатление. И друг път ли го е правила?

Много ме дразни това поведение (леко покровителствено, подканващо) - все едно е старата му леля!

# 608
Явно той това търси в нея - майчинското.

# 609
Винаги ми е било странно как кралските особи имат декоративно образование и професии(силна дума). Според вас тези хора защо масово нямат проф.призвание?
Доколкото знам Хари служеше няколко месеца или година, което е похвално, но след това?!
Уж са модерни хора, пък оставам с усещането, че се размотават от светско събитие, на църковна служба, на някое скъпарско благотворително събитие.

# 610
Защото не им трябва някакво особено образование, затова.
Раждат се богати, с привилегии и титли и такива умират. Обикалят света и се запознават с всякакви интересни хора и места. Животът им е уреден от първата секунда.
От какъв зор им е да завършат Право?

# 611
Рижият ген ще спечели.

В Англия видях едно русо синеоко мулатче с тъмна кожа. Беше страшно красиво създание.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 18:22 от Анонимен

# 612
# 613
Имайки в предвид,че основната им работа ще е представителна като функция трябва да са добри в презентациите и комуникацията (вербална;невербална)....Защо им е да задълбават в някаква професия.Може би само една широка обща култура ще им свърши добра работа...
За някои може да е размотаване ходенето на някакви събития  и благотворителни дейности-а за тях си е работа.

Кейт е завършила История на изкуството,а Уилям География.Нито единия ще работи като изкуствовед,нито другия като географ....И никой не го е очаквал.Това е ,за да се каже,че имат завършено образование....Даже Уилям в началото е започнал нещо друго,но после е искал да се откаже и напусне университета.След разговор обаче с баща си се премества в друга специалност(География),защото обича да пътешества.
Никой не е очаквал Уилям да кара до живот въртолета също...Това му беше младежка страст и работи известно време.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 11:55 от Zhani

# 614
Трудно е непрекъснато да играеш влюбен, дори и за актриса.
Аз мисля, че тя е влюбена - а миксът принц+ положение + сексуално привличане няма устояване. Все пак Хари си е чаровен.
Иначе бг сладурките, дего обикалят от един чичко на друг са много добри актриси, та не се съмнявам, че в един момент ако се наложи да играе няма да го направи професионално. То за нея светските изяви са роля, не й е в кръвта и трябва тепърва да се учи.

Последният тоалет от вчера е много стилен. Пак й е леко широк и се замислям дали не е леко бременна и затова роклите да не са впити по нея.
Thinking
Все си мисля, че ще се опазят поне до сватбения ден, ама знае ли човек.

Общи условия

Активация на акаунт