Кралски работи и клюки - 12

• 52 656
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • на пистата
На Кейт не беше ли палто това,не рокля.От долу като че ли има нещо друго.

# 631
  • София

Ън, знам коя е първата, не знаех, че третата им е дъщеря Simple Smile

Не им е дъщеря. Кити Спенсър е дъщеря на графа от първия му брак. Мацката в лилаво е третата му съпруга...боже колко ненужна информация натрупах покрай тази сватба Dizzy Face
Майка ѝ, брат ѝ Луи и сестра ѝ
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fpe … p;w=1100&q=85
Така ми казаха май ? на предната страница. Не ги знам аз коя коя е : ) Или нещо не съм разбрала. Laughing

# 632
Тъмните гени са доминантни. Черните очи, черните коси и тъмната кожа имат по-силен ген и трудно се затриват с времето. Някъде по линията Хари - Меган ще се прояви със сигурност. Просто не е ясно до каква степен ще бъде, тъй като самата Меган не е много тъмна. Но пък майка й е доста тъмна и това спокойно може да се предаде през поколение, защото Меган визуално доста прилича на майка си /като изключим носа/ - просто е взела по-светлата кожа на баща си. Не са единични случаите, в които детето прилича на баба си, вместо на родителите си /пресен пример е Шарлот, която за момента е копие на баба Бети/.

Относно Меган - мисля, че трябва да поработи малко и върху стойката си. Да се поизправи малко. Гледайки клипа, който сте качили от Инстаграм ми се вижда, че стои много леко прегърбена в раменете и коремчето без да иска го издава напред.

Меган като по-млада ми се струва с по- тъмна кожа. Мисля, че се е поизбелила с процедури както и съм сигурна, че има ринопластика на носа. Всички в холивуд имат.
www.afterplasticsurgery.com/meghan-markle-nose-job/

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 14:12 от Jeune Fille

# 633
Малко встрани от темата: адски неудобни ми се струват тия клъчове. Някои са толкова големи, че жените едва ги обхващат с ръка. Все си мислех, че тая мода бързо ще отмине, ама... А пък има и много елегантни решения с фина дръжка.

Скрит текст:

# 634
Нали по протокол не може на рамо и какво беше още- за чантата. Та затова с клъчове

# 635
  • Вестерос
Ринопластика не виждам
https://beautyeditor.ca/2017/04/20/meghan-markle-before-and-after

ето я като бебе до майка си

Имам позната с две дечица от афроамериканец с доста тъмен цвят на кожата и двете са малко леко кафяви, като малкото е почти нейния цвят.

# 636
# 637
Абсолютно правилно е Кейт да се появи в носен тоалет. Ако беше облякла нещо ново, шармантно, скъпо, пресата щеше да пише само за нея. Кой е дизайнера, колко струва, как е искала да засенчи булката... Дукесата много добре си знае ролята и е достатъчно умна за да не краде моментът на Меган.
Ами разсъждавам си само, тя и на сватбата на сестра си не е искала да я засенчи и се появи в класически тоалет /не нещо шармантно/ в цвят пепел от рози, който не е носила друг път. Сега се появи почти в бяло / да има право като близка на кралското семейство да е в бяло, но май само тя си позволи/ и със стар тоалет. Не ми е важно де, само си клюкаря.

# 638
Kate Middleton Re-Wore an Old Dress at the Royal Wedding, For the Third Time

https://www.wmagazine.com/story/kate-middleton-royal-wedding-re-wore-old-dress

# 639
Не подценявайте рижия ген. 😊😋

# 640
  • На топло
Майката на Мегън е работила като санитарка в социален дом за хора с психо. заболявания. Напуснала е преди  сватбата. Не ми се вързва с твърдението, че Мегън е ( била ) милионерка.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 14:38 от Hello♥J

# 641
Много съобразителна Кейт, браво Wink

Чудех се наскоро дали обличат тоалет по два пъти - явво да.

Joy

# 642
Тоалета на Кейт първо не е почти бял,а светло жълт или нещо бледо екрю. Да, обличат неща по два пъти.Палто е,но отдолу какво има не знам.
Тоалета й за сватбата на Пипа беше великолепен.❤ Толкова беше красива. И с децата. Останаха ми очите в този тоалет. Но аз си харесвам такава гама.
Не винаги тъмния ген доминира над светлия. Аз съм много бяла но с много тъмна коса,тъмни очи и вежди.В родата ми има и хора с по-матов тен. Мъжо е доста по-светъл типаж,кестенява коса и пъстри очи. И аз бях много силно убедена че нашата рода ще надделее. Обаче дъщеря ми е със доста по-светла коса и пъстри очи, и в нея няма почти нищо от мен.😊

# 643
  • Майничка
На мен ми е странно, че Кейт се появи на сватбата с тоалет, който вече е обличала два пъти, обикновено за такива събития дори и обикновените хора от близкото обкръжение на двойката се докарват с нещо ново, а тя с остарял и амортизиран тоалет, нещо в стил не ми е толкова важно. Сега изгледах снимките на Летисия и Фелипе, не знам дали за нея са писали, че е златотърсачка, но езика на тялото, жестовете й - поне за мен говорят за искрени чувства. При Меган има някакъв фалш.Това е лично мнение разбира се.

Точно с неколкократна употреба и с бюджетен избор на дрехи Кейт внася своята лепта в успокояване на общественото възмущение от харчовете по кралското семейство.
Покрай сватбата на Летисия и Фелипе бях чела, че тя много трудно се е съгласила на този брак, защото е била доста наясно в какво ще се забърка. Имала е категорично изискване за пълна дискретност на връзката им. Изобщо, тя явно трудно се е примирила с невъзможността да контролира изцяло положението и живота си (с това обясняват анорексията, вманиачаванията по ботокса и депресиите й) и изобщо не си поплювала да изрази републиканското си мнение. Доста дълго не я пускаха сама на никакви представителни изяви, забранили са й да води личен дневник...

Семейството на Фелипе също не е било ОК, но заради това, че тя не е аристократка и е била разведена, републиканка и правила аборт, не от съображения за интересчийство. Те, като цяло, харесвали първата  дългогодишна изгора на принца, Изабел Санториус, но тя така и не дочакала предложение за брак.      

Следващата поред, една скандинавска моделка на бельо, Ева Санум, се беше издънила яко с недискретни публични изказвания за съвместните им забавления и чашата преля, когато се появи с дълбоко деколте и изцяло гол гръб на сватбата на Хаакон Норвежки. На нейния фон Летисия все пак е била по-малкото зло, тя поне е испанка и е знаела как да общува с местните медии.

# 644
  • Вестерос
Така е, но афроамериканския ген е по-силен от гена на хората с тъмна коса и очи. Иначе и на леля ми мъжа е типичен тъмен италианец, а детето им е русо със сини очи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт