Кралски работи и клюки - 12

• 52 659
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Аз, им желая скорошно бебе, примерно до 9 месеца! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
Е, извинявам се, обаче наистина стои зле тази рокля

# 617
  • София
Защо пък вярвате на злобните писания на сестрата и брата на 100 %?
Аз лично не визирах тях. Други хора, които са били в обкръжението й я опксват като пресметлива, безчувствена и интересуваща се от това какво могат да й донесат отношенията.
Надали всички й завиждат, хехе. Когато обкръжението ти освен мама те описва като такъв, има нещо гнило в теб. От там и информацията, която отпреди знам за Даяна закллчих, че като нищо е такъв типаж.
И цъкнах и чак тогава ми излезна сестра й, че го е казала Laughing

И мен не дразни, че го потупва нон стоп. И го гледа втренчено. Все пак да публични изяви, може малко да си скрие напъните.
Потупването е доминантност и манипулация (чрез езика на тялото), когато е в такава степен. Ще го смачка като предния си съпруг, ама Хари няма да се усети, защото е имал майка откачалка и някъде е леко бъгнат.

Ън, знам коя е първата, не знаех, че третата им е дъщеря Simple Smile

# 618
  • До сърцето...
Егати черногледството в тая тема. Всички заключения - от достоверен източник - пресата (статия, снимка...).
С увереността, че много ги разбират тия хора, май по-добре от съпруга си...  Grinning

# 619
  • Вестерос
Защо Меган е нарцистично същество?

# 620
На мен ми е странно, че Кейт се появи на сватбата с тоалет, който вече е обличала два пъти, обикновено за такива събития дори и обикновените хора от близкото обкръжение на двойката се докарват с нещо ново, а тя с остарял и амортизиран тоалет, нещо в стил не ми е толкова важно. Сега изгледах снимките на Летисия и Фелипе, не знам дали за нея са писали, че е златотърсачка, но езика на тялото, жестовете й - поне за мен говорят за искрени чувства. При Меган има някакъв фалш.Това е лично мнение разбира се.

# 621
Хич не ми изглеждаше амортизиран и остарял тоалета на Кейт.

# 622
Абсолютно правилно е Кейт да се появи в носен тоалет. Ако беше облякла нещо ново, шармантно, скъпо, пресата щеше да пише само за нея. Кой е дизайнера, колко струва, как е искала да засенчи булката... Дукесата много добре си знае ролята и е достатъчно умна за да не краде моментът на Меган.

# 623
Ами аз гледам от своя гледна точка, макар че не мога да чувствам какво е са си роден така Simple Smile
Мога да поибикалям света, да мисля за мода и прически, но не повече от 10-15 дни. Без проф.ангажираност не се чувствам полезна.

# 624
  • София
^ Съгласна съм с горното. Не ми е някаква любимка, но определено има повече усет и аристократичност в нея, не е от гетото, да размахва ръце и да потупва като псуващ футболист.

# 625
  • София

Не им е дъщеря. Кити Спенсър е дъщеря на графа от първия му брак. Мацката в лилаво е третата му съпруга...боже колко ненужна информация натрупах покрай тази сватба Dizzy Face
Майка ѝ, брат ѝ Луи и сестра ѝ
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fpe … p;w=1100&q=85

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 13:43 от Lana

# 626
Горкия Хари с майка откачалка и жена психопат Joy

# 627
  • До морето

Не им е дъщеря. Кити Спенсър е дъщеря на графа от първия му брак. Мацката в лилаво е третата му съпруга...боже колко ненужна информация натрупах покрай тази сватба Dizzy Face
Майка ѝ, брат ѝ Луи и сестра ѝ
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fpe … p;w=1100&q=85

Това Кити ( що за аристократично име, да не е Катрин и тя) стилът със сигурност не го е наследила от майка си 😂 Нали тази странна жена с черната шапка, трябва да е първата жена на Спенсър?

# 628
Горкия Хари с майка откачалка и жена психопат Joy
И жена манипулативна,доминантна златотърсачка!

# 629
Много е хубава Кити Спенсър! Много! И осанката, всичко! Родена е за кралица тя, ама на - друга ще е... Дано пък да я вземат за снаха в някое друго кралство!

Общи условия

Активация на акаунт