Кралски работи и клюки - 12

• 52 657
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Той Уилям крал скоро може и да не стане. Макар,че по едно време усилено се говореше,че Чарлз ще се откаже в полза на Уилям.
Като гледам вече почнаха сериозно да ги сравняват двечките-като се започна от тоалетите им при представянето им за първи път като кралски особи.
Невъзможно е да се избегне. Дори и двете да не са в конфликт, таблоидите вечно ще ги дъвчат,ще създават изкуствен такъв, все нещо ще се пише и няма как да няма известно напрежение.
Но разликата между тях е огромна-Кейт един ден ще бъде кралица на Англия,все пак.😊

# 691
  • На топло
Кралският фотограф е княз 😁
( той е направил всички официални снимки на двойката)
http://m.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/152138_okolobritanskaya-tem … levskom-fotografe

# 692
Ммм, този княз... доста добре е 😝

# 693
  • Белгия
И нещо забавно, “ако Меган беше от нашите девойки”:

https://instagram.com/p/BjDVlUehdaD/

# 694
  • На топло
Старата любов...?

😓
Скрит текст:

# 695
На мен ми се струва сладурана.
Четох за нея - въпреки че не е известна, е от заможна фамилия, образована, отказала да се омъжи за него заради всичките им кралски правила и ограничения. След нейния отказ попада на Мегън.
Тя май му е най-дълготрайната партньорка.

# 696
  • София
Ами ето, това момиче изглежда по- искрено и естествено.
Меган гледа като хиена. Доста противна.

# 697
  • Вестерос
Ей разбрахме, че ти е трън в очите...

И не е вярно, известна си е Меган и въобще не е треторазрядна актриса.

# 698
  • Варна
Кралският фотограф е княз 😁
( той е направил всички официални снимки на двойката)
http://m.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/152138_okolobritanskaya-tem … levskom-fotografe
Аууу, много ми допадна! Heart Eyes

# 699
Само аз ли си мисля, че преди да бъде одобрена за снаха, Меган е минала някакви психотестове, миналото и родата й са проверени... И всичко това е вероятно без тя да се е усетила...

# 700
И аз в тази тема научих и видях Челси.Много ми харесва.Тя не е била просто най-дълготрайната му партньорка.Тя била най-голямата му любов. Heart EyesМоже да се случи като при баща му. Wink
Онзи ден чух с половин ухо да обсъждат по тв,че цялата меганска рода гледа да си направи реклама покрай нея.Брат и отглеждал,и май създал някакъв специален сорт марихуана в Орегон.
Разбира се,че е хиена афроамериканката.Такъв им е манталитета.Първо не знаела,кой е Хари,После както си има приятел,така заминава с принца на почивка в Ботсвана. Mr. GreenИ какво като Хари не е чиста вода ненапита?!Той е принц,не чака него да го изберат и заведат в дворец. WhistlingКакто се вижда дори красива и образована,много богата млада жена го е отсвирила.

# 701
  • София
Като чета с каква злоба и омраза някои пишат за Меган, почвам да си мисля, че тя е спала с мъжете на тия дето злобеят.

# 702
Той е принц,не чака него да го изберат и заведат в дворец. WhistlingКакто се вижда дори красива и образована,много богата млада жена го е отсвирила.

Точно защото е красива, много богата и млада. Има сериозни пари зад гърба си, може да има един куп мъже и това й дава силата да каже "НЕ" щом прецени, че не й се съобразява с правила и ограничения, като може да си живее живота и да се радва на младостта си. Т.е. не й се налага да се жени за някой, за да се сдобие с финансово и обществено положение. Просто, защото си го има.
От друга страна Меган вече е на години, време й е да се ожени и да има деца. А да не говорим, че след края на сериала бъдещето й нямаше да е ясно. Има един куп актьори в Холивуд, които правят по един сериал и после никой нищо не чува за тях. А брака с английския принц си е брак с английския принц. Дава спокойствие, бъдеще, световна известност и сигурност

# 703
  • София
Според вас, когато кралицата почине и крал стане Чарлз, ще сменят ли лика на банкнотите? Или предвид ситуацията в страната ще си останат с лика на Елизабет и няма да харчат излишен ресурс?

Ако питаш за такива неща бийфитърите в Тауър ще ти кажат, че това е държавана измяна и за това може да ти отрежат главата JoyJoy...поне мен така ме "заплашиха", като ги питах дали като умре кралицата ще сменят униформите и вече ще са с инициалите на Чарлс.
Предполагам че доживеем да видим..макар че знаеш ли я Бети Sunglasses

# 704
  • в сърцето на един мъж...
Ух, тоя фотограф много хваща окото Simple Smile Дано не е снимал обаче сватбените снимки, че не става ясно, защото оная черно-бялата много кофти е орязал ръката на Хари Confused
По-нагоре нали питахте какво работят - Уилям е пилот на хеликоптер, на бърза помощ

Всяка сутрин точно в 7 часа принц Уилям, херцог на Кеймбридж, барон на Карикфъргъс, граф на Стратерн и престолонаследник на английския трон излиза за работа. Принцът работи като пилот на хеликоптер в "Бърза помощ" и дарява цялата си заплата (42 000 £ на година), за благотворителност.

Общи условия

Активация на акаунт