Кралски работи и клюки - 12

• 52 652
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Торонто
Не знам за УСА, но в Торонто например Меган е известна от преди връзката си с Хари. Но тя всъщност с години живееше там преди годежа предвид, че там се снима сериала.
Да, 5 милиона има преди брака, това си е официална информация.

# 676
# 677
И аз съм Кейт🌷
Много я харесвам аз открай време. Много ми е стилна и безупречна всеки път. Модна икона. Дори писах курсова работа за нея и ефекта Кейт Мидълтън във ФЖМК докато следвах.
Яд ме е,че не я избрах и за защитата. А се навътрих супер много с кампанията на Барак Обама и още не мога да си го простя(ама това е друга тема).

# 678
И аз Кейт😊

# 679
  • София
Меган. Но тестът беше много очевиден. Категорична бях, че предпочитам мегановските бижута и рокли.

# 680
Естествено че съм Мегън.😂 Само бижута като за Кейт избрах, защото съм виждала синьото сетче наживо и ченето ми висна. 😊 Между другото, Хър Маджести тогава беше далеч по-елегантна, отколкото на сватбата на внука си.

# 681
Естествено че съм Мегън.😂 Само бижута като за Кейт избрах, защото съм виждала синьото сетче наживо и ченето ми висна. 😊 Между другото, Хър Маджести тогава беше далеч по-елегантна, отколкото на сватбата на внука си.

# 682
Скрит текст:
Тъмните гени са доминантни. Черните очи, черните коси и тъмната кожа имат по-силен ген и трудно се затриват с времето. Някъде по линията Хари - Меган ще се прояви със сигурност. Просто не е ясно до каква степен ще бъде, тъй като самата Меган не е много тъмна. Но пък майка й е доста тъмна и това спокойно може да се предаде през поколение, защото Меган визуално доста прилича на майка си /като изключим носа/ - просто е взела по-светлата кожа на баща си. Не са единични случаите, в които детето прилича на баба си, вместо на родителите си /пресен пример е Шарлот, която за момента е копие на баба Бети/.

Относно Меган - мисля, че трябва да поработи малко и върху стойката си. Да се поизправи малко. Гледайки клипа, който сте качили от Инстаграм ми се вижда, че стои много леко прегърбена в раменете и коремчето без да иска го издава напред.

Меган като по-млада ми се струва с по- тъмна кожа. Мисля, че се е поизбелила с процедури както и съм сигурна, че има ринопластика на носа. Всички в холивуд имат.
www.afterplasticsurgery.com/meghan-markle-nose-job/

Напълно възможно е едно от децата им да изглежда точно, като майка си. И, ако е така дано не е с рижава коса, че направо не мога да си представя какво ли би се получило

Скрит текст:

п.п. Аз съм Кейт Simple Smile

И една стара, но прекрасна снимка на Уилям, Кейт и сладките им деца

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 19:06 от Lady Cassiopeia Duval

# 683
Меган Маркъл не си е правила носа. Такъв си е, личи си от снимките, когато е била малка. Има лунички и те личаха под грима дори и на сватбата. А по-бялото лице се постига с грим. И така си е доста бяла за цветнокожа.
И да има корекции, те са фини и не се натрапват. От детските снимки се вижда например, че не е с хубави зъби. Правени са сега и са избелени. Друго съществено не личи да има. Хубава, естествена стои.
Кейт също е естествена, харесвам цвета на косата й. Но те са длъжни да са такива сега. Преди и двете са били други, с ярко червило, голи пъпове, минижупи, пайети. Това е минало.

# 684
Според вас, когато кралицата почине и крал стане Чарлз, ще сменят ли лика на банкнотите? Или предвид ситуацията в страната ще си останат с лика на Елизабет и няма да харчат излишен ресурс?

# 685
И аз съм Кейт.
Всъщност, като се замисля: имам почти като нейната коса, имам 3 деца, годежният ми пръстен е със сапфир ... явно е, че съм Кейт!
Joy

# 686
  • Майничка
Според вас, когато кралицата почине и крал стане Чарлз, ще сменят ли лика на банкнотите? Или предвид ситуацията в страната ще си останат с лика на Елизабет и няма да харчат излишен ресурс?
Черен хумор, но дали ще си струва за едни 10-15 години?

# 687
  • Пловдив
И от мен черен хумор, четох го вчера в някакъв руски сайт - баба Бети ще живее толкова дълго, че следващият крал ще е Джордж  Mr. Green

# 688
Именно това породи въпроса ми. Grin
Тя, ако е като майка си, като нищо ще откара още 10-15 години. Joy  Tова прави около 70 години с нейния лик.
И после дали през 10-20 години ще печатат, вкарват и изтеглят банкнотите? Това си е сериозен ресурс.

# 689
Тъкмо подмениха монетата от 1 и банкнотите от 5 и 10 паунда. Новото 20 за 2020 се спряга май.

Общи условия

Активация на акаунт