Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 938
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
    Здравейте момичета ,
да се разпиша и аз Simple Smile На рожденничките честито ! Само хубави моменти ! Аз да си кажа , че вече сме 17 - та седмица . Обаче като ходих на преглед вчера ми казаха , че пола до 21 седмица бил просто фантазия Sad А аз си спомням , че с Мики много рано ми казаха , че е момченце .... Та съм малко разочарована .  Sad
Иначе с бебчо всичко е в ред , пак беше с ръката в устата  Mr. GreenБаткото и той възхитен от снимките , въодушевен , даже започна да си прибира сам стаята ,защото му обяснихме , че той трябва да прибира играчките на бебето  Mr. Green И така ...
Поздрави и усмивки на всички !

# 166
Grig, наистина ме разсмя... Добре, няма да гледаме фолк-дивите без грим (да не им падне имиджа)... за жалост в случай , ние нямаме кабелна, и няма да мога да видя и по клиповете !!!
А за тайния живот - кой го няма (поне във фантазиите на другите).
И аз ще покажа някое свое творение, сег шия една рокля за систъра - и тя бременна, ама за октомври.
А днес толкова череши набрахме (от лозята на двете семейства).. че целия офис другата седмица е на черешова диета Simple Smile.
Мишенце, добре дошла на родна земя. Преди година в района около Смолян ни беше сватбеното пътешествие - отседнахме в Широка лъка и обиколихме Родопи... страхотни дни бяха.

# 167
Зравейте !
Докато ме нямаше сте изписали доста интересни работи  Peace
Ние ходихме на една сватба в Димитровград и беше доста весело newsm68. Освен това установих, че Марена е взела малко гени и от мен, защото за първи път я видях да танцува толкова много то в ритъм  Mr. Green. Много добре се изяви на ръченицата / народните танци в детската градина си казват думата... Wink/
Иначе всичко е наред, утре съм на преглед на УЗ, а във вторник ще давам кръв за БХЦ.
Видях, че сте писали за сънищата, та и аз да си кажа - преди известно време сънувах, че раждам - беше много леко, спокойно, с епидурална и родих почти сама / без чужда помощ/ . Иначе сънувах лекарката, болницата точно както си изглеждат. Ааа, да - беше момиченце...та ще видим кое колко се сбъдва. Simple Smile

# 168
  • Ботевград
Здравейте на всички!
Радвам се, че сте в страхотно настроение, повдигнахте и моето .....
в събота имахме инцидент ... аз, таткото и бебето в мен, ходихме до София - имахме малко работа и колата ни се запали,
слава на Бога, че всички сме добре и няма поражения, освен по ръчичките на таткото, защото бръкна в огъня, за да извади акумулатора ............. Cry аз малко се уплаших, но сега съм добре  Embarassed
Сега уж съм добре, но мисля все пак да посетя докторката, за да ме прегледа и тя .......  bouquet
Желая Ви приятен ден и много положителни неща да ни се случват оттук нататък ..

# 169
Здравейте и от мен,след 3 дневната по4ивка на мъжо най_после ми остана врне да ви про4ета.
Много се радвам,4е Angel eyes си добре,майка ми като е бла бременна с мен в 8 месец е полу4ила бъбре4на криза и са се упла6или,4е 6те ражда,а то бъбреци били,така 4е спокойно и се пази.
Ми6е не знае6 колко ти завиждам,4е си си в БГ ве4е,мале как ми се иска и на мен,ама съм ре6ила твърдо да с седя на дупето заради бебо,пък от догодина живот и здраве 6те пътуваме по_4есто.

Ина4е аз ве4е повръ6там по_рядко и ве4е успях да си възвърна 1 кг от тези които загубих в на4алото  Mr. Green

Ами това е от мен,много целувки на вси4ки и хубав ден с бебоците
   bouquet  bouquet

# 170
В страхотно настроение сте, дружина! Много нужно за понеделник сутрин ooooh!
Grig, развесели ни  всички и разпали любопитството - така, че чакаме да покажеш каквото сметнеш за "удачно" Peace
Хубава седмичка и положителни емоции!

# 171
  • София
Здравейте и от мен, не съм писала май цял месец, а може и повече...

Бях си в Бургас при мама и при тати, да ме поглезят малко, дори бях и малко на плаж, ама доктора ми се накара едно хубаво, че не трябвало.

Иначе съм много щастлива откакто спря да ми се гади и повръща... все едно съм друг човек...

За протокола на Цвети: на 28 съм, чакам първо бебе (след неуспешна бременност). Живея в София.

# 172
Zdraveite momicheta Party. Ne che mi e do party dnes, zashtoto v ponedelnik e adddddddd v nashia office, no m ie hubavo, bez da znam zashto. Ustanovix, che neznam tochno v koia sedmica sam i m ie mnogo smeshno, tova mai samo az moga da go napravia. Niakde 16-17..koi znae... ooooh! Iskam da vi popitam dali imate veche zachataci na koremcheta, zashtoto moito go niama newsm78 i se chudia dali i s vas e taka???

# 173
  Здравейте,и от мен,мили ноемврийски мамчета! Моля ви за съвет и препоръка Praynig-вече съм в 16г.с. и ми се иска да отида на 3D,в нашия град има само 1 такъв ехограф,но аз не се доверявам на докторите тук ConfusedПрепоръчаха ми клиника "Фемина" в София,но там имат свободни часове чак за юли,а на мен ми се искаше още този месец да видя как се развива бебчо! Моля да ми препоръчате къде да отида/ако вече не съм закъсняла с "резервацията" Sad/-удобно ми е и в София,и във Варна-на еднакво разстояние са от Търново.Благодаря ви много предварително  bouquet

# 174
Gabriela, idi v Sofia  pri d-r Ivo Todorov, klinikata e Klinika Bratia Todorovi, toi e unikalen, mnogo dobar doctor i operator. Pregledat na bremenni pri nego e 50 lv, obache znaesh za kakvo gi davash.

# 175
 А координати имаш ли?

# 176
Здравейте, мамчета!  Hug

Днес следобяд съм на преглед и тайничко се надявам да успеят да различат вече някакъв пол!  Praynig
Иначе що се отнася до сънищата, снощи имах един много смахнат.  #Crazy Трябваше да спасявам бебе от хора, които искаха да му навредят. Беше момченце, но бе облечено като момиче. Изобщо луда работа!  hahaha

# 177
Мамчета не сънувайте лоши сънища! Аз също сънувам кошмари често,но мисля че е от пренапрежение..Аз не ходя на работа вече, защото е малко по-тежка и рискова и ни освобождават от първия ден в който разберем,че сме бременни..\но най-лошо е да се откъснеш от средата си\Така ми липсва всичко което ме поглъщаше допреди 4 месеца...Но да е жив и здрав бебчо

# 178
Явно всички сме във вихъра си - да сънуваме бебета  Laughing Предполагам, че е нормално, при условие, че сме бременни...

# 179
    Здравейте, момичета!

Хайде сега да представя аз новото попълнение под името Karil, защото тя леко е пропуснала  Mr. Green! Дано не ми се сърдиш  Hug!
       Цвети, може да я включиш в списъка:  Karil е на 35 / ще стане след около 3 месеца /, втора бременност, има 2 близначки на 14 г.! Термин- 13.11.1006. Живее в София. Запознахме се с нея докато лежахме в Шейново  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
   Karil, кажи ако нещо съм объркала да го поправя   bouquet

За сънищата - аз няма да разказвам моите, щото са толкова откачени, че не са за разправяне / нямат нищо общо с бебета /  Embarassed!   
               Лек и хубав ден на всички! Peace

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 12:31 от benighted

Общи условия

Активация на акаунт